…Drømmen om penger symboliserer makten til å nå mål eller mål. Målene kan være psykologiske, emosjonelle eller oppnå ønskede opplevelser i det våkne livet. Du er i stand til å tenke, føle eller gjøre det du vil i livet. Penger gjenspeiler hvor mektig du eller et eller annet aspekt av personligheten din er. Å finne penger symboliserer innsikt som frigjør deg fra negativisme og gir deg makten til å være en lykkeligere, mer dyktig eller bevisst person. Hindringer fjernes på en eller annen måte. Drømmen om å vinne penger symboliserer følelser av å være heldig. Kraft eller ressurser oppnådd gjennom endring eller som du ikke forventet. Drømmen om å stjele penger symboliserer makt, ressurser eller mulighet som du slutter. Du bryr deg kanskje ikke hva noen andre sier eller tenker og gjør noe uansett. Å bli ranet av penger symboliserer negative tenkemønstre eller situasjoner som stjeler din selvtillit, evne eller skapt emosjonelle hindringer. Å få penger symboliserer innsikt, positive tenkemønstre eller livssituasjoner som øker din selvtillit. Det kan også peke på negative tenkemønstre eller hindringer som blir overvunnet. I en positiv forstand gjenspeiler penger mulighet, kraft og mulighet. I negativ forstand symboliserer penger negative livssituasjoner som er vanskelige å overvinne, eller muligheter som blir kastet bort. Du kan føle at du ikke har nok krefter til å gjøre det du vil. Hvis dårlige eller onde mennesker i en drøm har penger, symboliserer det frykt, dårlige vaner eller vanskelige livssituasjoner som er kraftige. Det kan også gjenspeile dårlige vaner som kommer ut av kontroll. Se temadelen for penger. Verdien av penger i drømmer bruker drømmens numerologi. Se temadelen for tall….

…Å drømme om at du stjeler fra noen andre symboliserer din forakt, ulydighet eller manglende respekt for noen andre. Dra nytte av noen andre som ikke har vist deg respekt. Trosser du reglene når de ikke har fungert til din fordel. Gjenopprette selvrespekt i situasjoner der du ikke blir anerkjent eller undervurdert. Drømmen om å bli stjålet fra symboliserer følelser av anger for en dårlig beslutning eller at du har mistet en mulighet. Å bli stjålet fra kan også være representasjon av følelser av å bli utnyttet. Føler at noen ikke respekterer deg eiendom eller verdighet. Føler meg ukjent eller undervurdert. Føler at andres egoisme har gått langt. Du kan føle at noen har trosset regler eller grenser du har laget. Å bli stjålet fra kan også gjenspeile følelsene dine om en person som vil ha noe fra deg for ingenting. Alternativt kan stjele i drømmer gjenspeile våkne livssituasjoner der stjeling har skjedd eller hvor noen anklager noen andre for å ha stjålet. Eksempel: En kvinne drømte om å se noen stjele. I det våkne livet følte hun at en forsker brøt privatlivet ved å bruke livshistorien hennes som et eksempel i sitt arbeid. Eksempel 2: En ung kvinne drømte om å få stjålet datamaskinen sin. I det våkne livet ødela søsteren datamaskinen hennes etter at hun fikk beskjed om å aldri bruke den. Eksempel 3: En mann drømte om å bli fanget ved å stjele. I det våkne livet hadde de ødelagt vennens eiendom ved en feiltakelse og fryktet å bli merket av sin venn som uansvarlig. Eksempel 4: En kvinne drømte om å få bilen stjålet av et par tenåringer. I det våkne livet følte hun seg frarøvet sin selvrespekt på grunn av et pinlig samlivsbrudd….

…Drømmen om kontanter symboliserer makten til å oppnå mål eller mål med full frihet. Du kan bestemme deg for å gjøre hva de vil. Verdien av kontanter du har i en drøm bruker numerologi for å definere valg eller følelse av makt. Å bruke penger symboliserer bruk av kraft eller ressurser for å nå mål eller få ting til å skje slik du vil at de skal. Drømmen om å få kontanter symboliserer muligheter eller situasjoner som gir deg muligheter eller makt som ikke har hatt før….

…Drømmen om å spare penger kan representere et ønske om stabilitet eller sikkerhet. Gjenopprette balanse til et eller annet område av livet ditt. Ikke ønsker å føle seg truet eller engstelig. Alternativt kan det å spare penger representere din nøysomhet eller bevaring av personlige ressurser. å spare penger kan representere forberedelser eller hensyn til fremtiden. Kjører tiden din. Drømmen om å redde noe fra å gå tapt kan representere en gjenopprettelse av tro eller tillit. Avlede eller unngå en risiko. Drømmen om å redde et liv symboliserer følelser om å ha reddet eller reddet noe viktig for deg. Det kan også være representasjon av våkne livssituasjoner der du så etter noen andre. Negativt kan det være et tegn på at du er desperat etter å unngå å være ærlig eller møte en hard virkelighet….

…Drømmen om brød symboliserer grunnleggende eller enkelhet. Grunnleggende behov eller roten til et problem. Brød kan være et tegn på at du prøver å ~overleve~ noe med grunnleggende nødvendigheter. Brød kan også være en representasjon av noen som peker på de mer grunnleggende aspektene av problemet du har. Negativt kan brød være et tegn på at du ikke ser sannheten om et underliggende problem. Det kan også peke på følelsene dine i løpet av en økonomisk vanskelighets tid. Eksempel: En jente drømte om å se et brød. I det våkne livet søkte hun hjelp fra en psykiater om problemer med kjærlighetslivet. Brødet reflekterte de grunnleggende problemene som psykiateren påpekte henne. Eksempel 2: En mann drømte om at moren hans ga ham et lass med brød. I sitt våkne liv hadde han alvorlige økonomiske vanskeligheter og måtte gjøre alt han kunne for å spare penger. Brødet reflekterte hans fokus på grunnleggende økonomiske behov da han prøvde å spare penger….

…Drømmen om å kjøpe aksjer i et selskap symboliserer din personlige investering i andre mennesker eller et utfall. Å tro at hvis du bryr deg om eller hjelper noen nå, vil det gi fordeler senere. Håper for fremtiden eller tar risiko for fremtiden. Ser en langsiktig fordel med å hjelpe noen eller gjøre noe. Negativt kan kjøp av aksjer gjenspeile frykten for å ha trodd på noen eller noe for mye. Frykt for å få håpet ditt ødelagt. Risiker for mye. Drømmen om å selge aksjer med fortjeneste symboliserer fordeler eller uventede for å ha trodd på mennesker, ideer eller på en mulighet. Å høste belønningen for å være trofast, lojal eller ha utnyttet en mulighet da den ble presentert for deg. Drømmen om å selge aksjer og tape penger symboliserer feilplasserte prioriteringer, dårlig framsynthet eller uflaks. Trohype. Dårlig langsiktig dom. Alternativt kan det å miste penger på aksjer gjenspeile følelser av å ha blitt løyet for eller skuffet hos mennesker som hadde potensial. Drømmen om tilbakekjøp av aksjer kan gjenspeile følelsen av at du eller noen andre nå er sterk nok til å stå alene. Føler at du eller andre ikke trenger noen hjelp eller støtte lenger. Å tilbakebetale gjeld eller favoriserer for å gjenvinne eller øke uavhengigheten. Ikke ønsker å føle at du skylder noen noe. Ikke ønsker å føle at noen kan ~ha et stykke av deg~ eller et ~stykke av din handling.~…

…Drømmen om hvete symboliserer hardt arbeid du holder ut for å følge med eller holde en situasjon i gang. Det kan hende du har penger, og finner ut at du sliter med å få endene til å møtes. Drømmen om et hvetemark symboliserer en situasjon som totalt dreier seg om å holde seg flytende eller sliter med å holde en situasjon i gang. Å gjøre alt du kan ikke miste stabiliteten eller det du har jobbet for. Eksempel: En mann drømte om å gå gjennom et hvetemark. I det våkne livet hadde han det veldig vanskelig å holde seg utenfor fattigdom. Gjør hver eneste lille ting han kunne for å tjene og spare penger. Eksempel 2: En kvinne drømte om å se et vakkert hvetemark. I det våkne livet la hun merke til at alle vennene og familien prøvde sitt beste for å hjelpe henne med å gå videre fra voldtekten sin ved aldri å bringe den opp og være lykkelig rundt seg….

…Drømmen om en skolebal symboliserer det å føle seg bra å være ferdig med å utvikle deg på en eller annen måte. Viser frem eller feirer prestasjonene dine. Koser deg med noe du har presset deg hardt for å tjene. Føler meg imponert over deg selv. En vakker slutt på en utfordrende tid. Alternativt kan et prom reflektere anerkjennelse av en milepæl som er nådd. Høye forventninger eller entusiasme for fremtiden. Drømmen om ikke å nyte promet ditt kan gjenspeile en person eller situasjon som ~regner på paraden din~ eller ~stjeler torden.~ Føler at du ikke kan nyte prestasjonene dine….

…Drømmen om en DVD symboliserer en opplevelse du kan få når du vil. En situasjon eller møte som du kan utløse etter eget ønske. Det kan også være representasjon av en evne til å gjenoppleve eller gjenta en viss type opplevelse når du har lyst. En DVD kan gjenspeile rolige opplevelser du kan nyte når du vil, muligheten til å manipulere mennesker eller situasjoner etter din vilje, eller muligheten til å ta deg fri når du vil for å forfølge interesser. Drømmen om at noen stjeler DVDene dine symboliserer en person eller situasjon som har kompromittert din evne til å gjøre det du vil. Du kan føle deg mindre fri, mindre velkommen eller ikke klarer å kose deg. Folk reagerer kanskje ikke på deg det samme eller har så mye tid å tilbringe med deg som før. Eksempel: En jente drømte en gang om å se en smurf-dvd med kjæresten sin. I det våkne livet likte hun daglig å snakke med ham om alle de fantastiske tingene de skulle gjøre med hverandre, som å dele et hus, få barn eller gå steder sammen….

…Drømmen om en albatross symboliserer et aspekt av deg selv som er merkbart overveldende eller overskyggende. Du eller noen andre som ~stjeler showet~ eller føles som en uunngåelig forbannelse….

…Drømmen om tenner symboliserer din vitalitet og selvtillit. En refleksjon av hvor bra du føler deg om ditt fysiske utseende, talenter eller noe som gir deg status eller kraft. Drømmen om tenner som faller ut symboliserer tap av kraft, selvtillit eller selvtillit i et eller annet område av livet ditt. En etsende situasjon eller følelser av tap av vitalitet. Drømmer om tenner som faller ut er vanlige for folk som eldes eller føler at de mister utseendet. Dette er også vanlig for folk som taper penger, en karriere eller status av noe slag. Drømmen om et gap i fortennene symboliserer usikkerhet om å ikke være så god som du vil være. Et område i livet ditt du føler er under standard. Du kan ha feil som du alltid tenker på, eller hele tiden ønsker at du kan forbedre deg. Alternativt kan et gap i tennene til en annen person representere ditt syn på en annen person eller situasjon som ikke oppfyller alle dine standarder. Eksempel: En kvinne drømte om at tennene hennes falt ut. I det virkelige liv var hun usikker på utseendet sitt fordi hun ble eldre. Eksempel 2: En ung kvinne drømte om å se seg selv med gap i tennene. I det virkelige liv følte hun at hun ikke var så bra ut etter en fyr hun likte….

…Drømmen om melk i en drøm symboliserer selvindusert balanse eller rensing. Velge å rydde opp i egne problemer eller selvforbedring. Melk gjenspeiler ofte valget om å fikse et problem som har presentert seg for deg. Melk er et tegn på at det skjer endringer i livet ditt som oppfordrer deg til å gi opp negative tenkemønstre eller problemer ved valg. Eksempel: En mann drømte om å se noen med en pistol som rakte ham et glass melk og deretter skyte ham når han drakk det. I sitt våkne liv måtte han fikse et skatteproblem, og etter at han gjorde kom regjeringen etter ham for mer penger. Melken reflekterte valget om å fikse sitt eget skatteproblem….

…Drømmen om en badehette symboliserer et ønske om å opprettholde ro eller objektivitet mens man står overfor en negativ situasjon. Ikke la usikkerhet påvirke tankesettet ditt. Holde følelsesløs eller fokusert. Ikke la problemer du står overfor komme til deg. Eksempel: En mann drømte om å se mennesker med svømmekapsler på. I det våkne livet forberedte han seg på å tjene mye penger som han visste at han måtte skjule for et grådig familiemedlem. Badehetten representerte hans ønske om aldri å la hans suksess påvirke ham i det hele tatt, slik at han kunne holde hemmeligheten borte fra sitt grådige familiemedlem ved å late som om ingenting hadde skjedd….

…Drømmen om det syriske folket symboliserer deg eller noen andre som er følsomme for å beholde sin selvrespekt eller noen gang bli flau. Føler meg ukomfortabel ikke å fremstå for andre som ærlig, intelligent eller å bli likt. Et avslag på å miste verdighet eller senke seg selv. En syrisk person kan være et tegn på at du er veldig bekymret for at alle dine handlinger blir sett på som respektable overfor andre mennesker. Veldig opptatt av å aldri bli sett på som svak, dum eller uansvarlig. Negativt kan syriske folk gjenspeile en arrogant holdning om å innrømme feil eller beklager. Arrogant å holde andres problem permanent for å unngå forlegenhet for deg selv. Å gå enormt langt for å skjule feilene dine for å opprettholde et respektabelt bilde. Underhånd eller egoistisk oppførsel for å unngå å se dårlig ut. For opptatt av stoltheten din eller hvordan folk ser på deg. Å føle at det å bli respektert er viktigere enn ærlighet eller vennskap. Du eller noen andre som kan ~skru~ noen andre hvis det ville forhindre en forlegenhet over å bli sett på som en taper. Eksempel: En mann drømte om en ond syrisk mann. I sitt våkne liv hadde han en venn som han tidligere hadde risikert alt å låne ut penger til, slik at vennen kunne slutte å misligholde pantelånet. Vennen, som nå hadde en blomstrende virksomhet, unngikk å betale ham tilbake. Han følte at denne vennen med vilje unngikk å betale tilbake fordi han hadde blitt bortskjemt med suksess som gjorde at han kunne se vellykket og fullført ut. Å tilbakebetale gjelden vil fjerne den permanent fra hans liv med redusert økonomisk status….

…Drømmen om et pengespill symboliserer å ta sjanser eller se om du kan ha nytte av å bare prøve noe. Det kan også være en mulighet som krever at du setter noe du har på spill. Å sette penger, forhold eller jobb på banen for å få noe. Alternativt symboliserer drømmen risikovillige aktiviteter….

…Drømmen om en brosteinsvei eller gate symboliserer en sti i livet som er garantert eller sikker. Å vite at du ikke kan tape uansett. Føler meg godt støttet eller sikret suksess. Føler at du aldri kan mislykkes eller at menneskene du kjenner alltid sørger for at du aldri vil gjøre det. Et forhold som tåler ethvert stress eller press. Kjærlighet, tillit eller lojalitet i livet ditt som alltid kommer først. Eksempel: En kvinne drømte om å gå ned en brosteinsvei. I det våkne livet var hun for dårlig til å ha råd til et bryllup, men følte at forholdet hennes var sterkere enn penger….

…Drømmen om å spille Tetris symboliserer livssituasjoner der du utfordrer deg selv og prøver å ordne opp eller organisere livet ditt perfekt. Føler det godt å bevise at du prøver å få noe perfekt mens andre ikke vil at du skal. Tetris kan også være en representasjon av lyse følelser om en fartsfylt læringssituasjon eller et miljø som krever at du er perfekt. Negativt kan Tetris være et tegn på at du føler deg frustrert når du prøver å bevise for deg selv at du kan gjøre noe perfekt. Det kan også være representasjon av for mye ~å leke~ med å få noe perfekt. Overveldende deg selv og prøver å få alt til å passe. Eksempel: En ung mann drømte om å spille Tetris og vinne. I det våkne livet flyttet han ut av sitt anmassende fars hus med en stor sum penger og prøvde å starte sin egen virksomhet. Å starte virksomheten fra ingenting var veldig utfordrende med mange feil, men han elsket det, og opplevde stor suksess med å få de mange fasettene i virksomheten til å kjøre perfekt synkronisert….

…Drømmen om Elysium kan representere følelser om at folk i livet ditt arrogant nyter et enkelt liv mens du ekskluderer deg eller ignorerer deg. Føler at all frukten av ditt harde arbeid nytes av noen arrogante som ønsker å slette din betydning. Føler at du ikke lenger betyr noe nå fordi noen er for lykkelige med å ha et perfekt liv. Følelser av å være viktigere enn andre som gir deg retten til å ignorere andre på deres bekostning. Alternativt kan Elysium gjenspeile motstridende situasjoner mellom ~haves~ og ~the have nots.~ Føler anger for noen gang å ha hjulpet en egoistisk person som foretrekker å kose seg enn å være opptatt av følelsene dine igjen. Føler meg bra å aldri måtte lytte til noen med mindre kraft enn deg. Positivt, Elysium kan gjenspeile følelser av å ha en høyere grad av privilegium eller bekymring for ditt velvære. Føler meg perfekt isolert og beskyttet mot å måtte bekymre seg når andre mennesker gjør det. Føler at du fortjener mer når andre ikke gjør det. Eksempel: En mann drømte om å bekjempe folk i Elysium. I sitt våkne liv prøvde sin sjalu far å rive ham bort fra et løfte på 200 000 dollar når familiens hjem ble solgt fordi faren var så arrogant med å ha en million dollar i banken at han aldri ønsket å gi slipp på å føle seg rikere enn alle han kjente. Faren prøvde å leve et perfekt liv med å fortjene mer penger mens han arrogant ignorerte sønnens behov for pengene….

…Drømmen om å ha en forretningspartner symboliserer en følelse av å samarbeide. En person eller situasjon som du opplever avhengighet av når du prøver å oppnå noe. Tilknytning eller gjensidige mål. Drømmen om å se din romantiske partner forlate deg reflekterer følelser av utilstrekkelighet eller usikkerhet om styrken i forholdet ditt. Alternativt kan du føle at visse vaner eller situasjoner ikke lenger støtter ditt velvære. Drømmen om å ha en homofil partner kan gjenspeile en ikke-seriøs følelse av formål. Ønsker å bare ha det bra med å gjøre noe du liker uten å være for opptatt av prestasjon, penger eller å vinne….

…Drømmen om en papegøye symboliserer å gjenta det du har hørt for andre. Blå papegøyer kan representere gjentatt positiv informasjon. Røde papegøyer representerer gjentatt negativ informasjon eller lyver om tilbakekalt informasjon. Grønne papegøyer kan gjenspeile egoistiske intensjoner når du gjentar informasjon til andre. Sjalusi, grådighet eller arroganse er en drivende faktor. Det kan også være representasjon av råd om penger du gjentar….

…Drømmen om en prostituert symboliserer et aspekt av personligheten din som selger seg ut. Det kan gjenspeile din egeninteresse før høyere idealer eller være mer opptatt av penger enn noe annet. Det kan også være representasjonen til deg eller noen andre som tilbyr en tjeneste når de blir bedt om det. Negativt kan en prostituert representere ~hule inn~ eller gi opp høyere idealer så snart press blir kjent. Misbruke talenter, eller senke dine standarder, moral eller prinsipper til personlig fordel. Eksempel: En mann drømte om å se en prostituert gå mot ham. I det våkne livet snakket han flytende et andrespråk, og noen som trengte hans hjelp, fortsatte å tilby ham å betale oversettelser. Den prostituerte gjenspeiler hans vilje til å gjøre hva han ble bedt om når han ble betalt….

…Drømmen om en parasitt symboliserer en person eller situasjon som du føler lever av din energi eller ressurser. Du kan føle at noen tapper penger, krefter eller muligheter. Problemer eller ansvar som holder deg tilbake eller får deg til å føle at du ikke kan gjøre det du virkelig vil….

…Drømmen om visdomstenner symboliserer en opplevelse du kan være trygg på. En situasjon eller opplevelse som gir deg tillit til at du har ~vært der~ eller ~gjort det.~ Å vokse opp eller en milepæl du har flyttet forbi. Det kan også være representasjon av bevis på ~coming of age~ som seksuell utvikling eller seksuell erfaring. Noe som får deg til å føle deg moden eller voksen. Drømmen om visdomstennene dine som faller ut symboliserer modenhet eller tap av ungdommelig ambisjon. Føler at det er på tide å slå seg ned. Å føle at det ikke lenger er interessant å vise frem eller snakke om prestasjoner hos voksne. Det kan også peke på et tap av betydning du gir for å bevise deg selv. Drømmen om at visdomstennene dine blir trukket ut symboliserer følelser av at det er viktig å skjule suksessen din eller slutte å skryte av en voksen prestasjon. Føler at suksess har gått ut av hånden. Ikke tro at sex, penger eller andre voksne evner er like interessante som de pleide å være. Å føle at familielivet er viktigere for deg nå. Eksempel: En ung jente drømte om å føle seg som en utenforstående fordi visdomstennene hennes ikke hadde kommet inn ennå. I det våkne livet hadde hun nettopp startet på videregående og var omgitt av mennesker hun følte var mer sosialt erfarne enn henne….

…Drømmen om en kjendispåtegning kan gjenspeile ditt forsøk på å overbevise deg selv om å gjøre noe du føler er viktigere enn noe annet i livet ditt akkurat nå. Du eller noen andre som prøver å overbevise andre om at noe er mer prioritert enn noe annet. Eksempel: En mann drømte om å se en kjendispåtegning. I det våkne livet fortalte han seg selv at det viktigste han trengte å gjøre i livet for å få tilbake den grådige deadbeat-vennen hans i livet for å få tilbake penger som han gav ham sjenerøst. Han fortsatte å fortelle seg selv at det var det viktigste han måtte gjøre for å få livet tilbake til det normale….

…Drømmen om Babybel-ost symboliserer følelser om å nyte suksess eller tjene penger som er helt uunngåelig. Vinnende situasjoner som er skreddersydd for deg. Føler det bra å være en vinner mens du tar deg tid. Vinner og suksess som føles ~alt pakket inn~ for din fornøyelse. Drømmen om å stikke av fra en gigantisk Babybel-ost kan gjenspeile frykten for enkel suksess eller å nyte lett suksess. Eksempel: En mann drømte om å spise Babybel-ost. I sitt våkne liv var han begeistret over at den sta familien hans endelig ville høre på rådene hans om å ta naturlige vitaminer etter at faren hans fikk et alvorlig helseproblem fra å forsømme helsen så lenge. Han følte det bra å kunne bruke sin personlige erfaring med naturlige urter til å helbrede sin sta far fordi han ikke hadde noe annet valg enn å lytte til ham nå….

…Drømmen om å være forelsket eller føle kjærlighet symboliserer en situasjon i livet ditt som føles bra hele tiden. Du kan oppleve ny funnet suksess eller økonomisk sikkerhet. Drømmen om å være forelsket i noen du ikke er involvert i det virkelige liv symboliserer din sterke tilknytning og aksept av en kvalitet i deg selv som du ser hos den personen. Det kan også være representasjon av sterk tilknytning eller trøst i en situasjon som oppstår. Drømmen om å være forelsket i noen du er involvert i det virkelige liv kan gjenspeile både dine følelser for den personen, eller din sterke tilknytning og aksept av et personlighetstrekk du har blitt komfortabel med. Det kan også være representasjonen av hvor bra du føler deg om noe som skjer med deg. Drømmen om å være forelsket i et familiemedlem kan gjenspeile både følelsene dine for den personen eller hvor mye du liker noe som skjer med deg. Drømmen om å være forelsket i noen du er forelsket i eller ~ha en forelskelse~ på kan symbolisere et kraftig ønske om den personen. Du tror kanskje ikke at du noen gang kan ha den personen, eller muligens frykter å aldri ha dem. Dette gjelder også kjendis ~crushes~. Å være forelsket i kjendiser som du ikke har noen tiltrekning til i det virkelige liv symboliserer din sterke tilknytning eller aksept til en eller annen kvalitet i deg selv som du ser i den kjendisen. Det kan også være representasjonen av hvor mye du liker noe som skjer med deg. Å være forelsket i mennesker du kjenner igjen, men ikke har noen fysisk tiltrekningskraft for symboliserer din sterke tilknytning eller aksept til en eller annen kvalitet i deg selv som du ser hos den personen. Å være forelsket i en fremmed symboliserer en sterk tilknytning eller aksept av nye kvaliteter i deg selv, eller nye situasjoner. Noe i livet ditt kan være oppmuntrende til nye følelser, eller følelser du ikke har hatt på veldig lenge. Eksempel: En mann drømte om å bli forelsket. I det våkne livet begynte hans slite virksomhet til slutt å tjene penger….

…Drømmen om en skuff symboliserer skjulte ressurser eller alternativer. Ting du kan gjøre som du normalt ikke vurderer. Det kan også være representasjon av alternativer du ikke er klar til å bruke. Alternativt symboliserer en skuff reservene dine. Det er noe du har lagret borte, men som du nå er klar til å bruke eller uttrykke. Eksempel: En mann drømte om å åpne en skuff fylt med gjenstander han følte seg ikke interessert i. I det våkne livet hadde mannen å gjøre med en rik venn som ikke klarte å holde et løfte om en stor sum penger. Han vurderte å saksøke ham. Skuffen reflekterte muligheten til å saksøke, som han bare innså at han lett kunne gjøre når som helst. Eksempel 2: En mann drømte om å legge en av de finere klokkene sine i en skuff. I sitt våkne liv hadde han bestemt at det ikke var på tide å flytte hjem ennå….

…Drømmen om illegale rusmidler symboliserer usunne følelsesmessige behov som du føler må oppfylles. Overdreven mengde glede eller glede som oppfører seg på en bestemt måte. Du kan være følelsesmessig avhengig av visse følelser eller dårlige vaner. Onani, pornografi, makt over andre, pengespill, å tjene penger og opptatthet av å være fysisk attraktiv er alle mulige problemer symbolisert av narkotika. Drømmen om å være rik på narkotika symboliserer farlig overdreven oppførsel. Du kan være klar over at du går langt over bord og liker det. Kortsiktige følelser av ekstase. Det kan også være representasjon av en avhengighet av nytelse eller makt. Alternativt kan det å være rik på narkotika gjenspeile hvordan du omfavner dårlige vaner og tenker at det aldri vil få konsekvenser for det. Drømmen om overdosering av narkotika symboliserer overdreven glede, glede eller maktmisbruk som har forårsaket selvskading. Å ødelegge deg selv eller flau deg selv på en eller annen måte. Et tegn på at det er et problem med selvkontroll, viljestyrke eller å trene moderasjon. Den typen medikament er også viktig. Marihuana, crack, kokain, heroin eller ecstasy har alle forskjellige betydninger. Reseptbelagte legemidler kan peke på visse typer tanker, følelser eller vaner du trenger for å opprettholde for å emosjonelt helbrede eller komme seg fra en negativ situasjon. Ta fri eller kontrollere deg selv for å tvinge forandring….

…Drømmen om en seremoni symboliserer følsomhet om at du aldri vil skamme deg selv for å gjøre en ting galt for spesielle eller uvanlige hendelser i livet ditt. Å føle at positiv atferd eller å oppfylle en forventet rolle er av største betydning. Følelser om at en uvanlig overgang er viktig og krever perfekt oppmerksomhet på detaljer eller retningslinjer. Negativt kan en seremoni gjenspeile å gi altfor stor betydning for en spesiell eller uvanlig begivenhet. Å kaste bort tiden din på å tenke at en endring i livet ditt er viktig. Angst for at du vil bli en total forlegenhet eller miste noe for godt hvis du ikke handler perfekt i løpet av et spesielt øyeblikk eller overgang. Krever for mye oppmerksomhet til hver minste detalj for å gjøre en overgang som kanskje ikke er så stor en avtale som du tror det er. Å være helt opptatt av at hver eneste lille ting du sier blir lyttet til. Alternativt kan en seremoni i negativ sammenheng gjenspeile en fullstendig mangel på bekymring for å måtte bry seg om andres følelser i løpet av et spesielt øyeblikk eller overgang. Drømmen om en vannseremoni kan gjenspeile ditt ønske om å opprettholde en usikker situasjon i livet ditt slik at du aldri trenger å oppleve noe ubehagelig på ekte. Eksempel: En far drømte om å delta på en vannseremoni. I sitt våkne liv hadde han vanskeligheter med å gi sønnen en stor sum penger slik at sønnen kunne flytte bort til et annet land for å starte et nytt liv. Han ønsket at sønnen skulle følge bank- og juridisk rådgivning perfekt før han fikk pengene når det var irrelevante råd. Seremonien gjenspeilte hans behov for å føle seg godt respektert og lyttet til som en ekspert før han ga pengene til sønnen. Han hadde problemer med å se sønnen vokse opp og flytte bort og være sin egen person….

…Drømmen om Frankrike symboliserer en tankegang som er nedsenket i en situasjon der de høyeste standardene for ~positivisme~ er krevd til enhver tid. Situasjoner i livet ditt som krever eller oppmuntrer til konstant en høy grad av integritet som om det var normalt. Ingen kompromisser med sikkerhet, penger, glede eller kjærlighet. Eksempel: En mann drømte om å komme tilbake fra en reise til Frankrike. I det virkelige liv hadde han nettopp kommet tilbake fra et åndelig tilfluktssted der alle snakket om åndelighet hele tiden….