…Drømmen om et juletre symboliserer en situasjon eller et problem som signaliserer for deg at det du ønsker er mulig. Mulighet eller lykke kan føles som om det er nært. En situasjon som får deg til å tenke på hva du føler du fortjener. Å drømme om at du har juletreet oppe lenger enn normalt, symboliserer en utvidelse av muligheter. Mer tid er tilgjengelig for å oppnå det du vil, eller du kan ikke slutte å tenke på å ha det du vil. Drømmen om et juletre av plast symboliserer mangel på viktighet du føler med en mulighet eller lykke til du forventer. Du føler kanskje ikke at det er viktig å ha noe du fortjener. Drømmen om et juletre i brann symboliserer et tap av muligheter som du ikke kan slutte å tenke på….

…Drømmen om et tre symboliserer et område i livet ditt som er etablert. En situasjon eller et problem som er urokkelig eller uforanderlig. Noe som krever mye innsats for å bli kvitt eller som man alltid kan stole på. Positivt kan det gjenspeile din tillit, tro eller avhengighet av noe. Negativt kan det gjenspeile et vedvarende problem. Et tre kan også symbolisere noe i livet ditt som du har blitt veldig komfortabel med, eller en situasjon du tror aldri vil endre seg. Drømmen om at et tre blir revet fra bakken symboliserer en dramatisk endring i en situasjon i livet ditt som du trodde aldri ville skje eller som du ble for komfortabel med. Drømmen om en trestamme på nært hold kan gjenspeile hvor nær du er følelsesmessig eller situasjonelt til et etablert problem eller problem. Det kan tenke deg mye. Et dødt tre symboliserer en endring til en stabil situasjon. Enten har tilliten din gått tapt, eller et vanskelig problem ble løst. Å se trestubbe symboliserer en stabil situasjon eller et vedvarende problem som du har overvunnet eller anstrengt deg for å konfrontere. Drømmen om å klatre i et tre etter eget valg symboliserer våkne livssituasjoner der du føler behov for å bevise at du kan overhale noe selv hvis du må. Drømmen om å klatre i et tre av frykt eller et behov for sikkerhet symboliserer perfekt overholdelse av ansvarlig oppførsel for å unngå feil. Det kan også være representasjon av å kle seg eller løpe til familien din for å unngå vanskelige problemer. Eksempel: En kvinne drømte om å stå ved siden av et tre og se opp på stjernene. I det virkelige liv slet hun med å fornye sin religiøse tro. Treet reflekterte at troen hennes var urokkelig og etablert, mens stjernene hun så opp på reflekterte mulighetene for å fornye sin tro som hun begynte å se hos en venninne som overrasket henne ved å ønske å trene med henne. Eksempel 2: En ung mann drømte om å se et tre bli revet fra bakken. I det virkelige liv ble han sjokkert da han fant ut at foreldrenes hjem skulle selges. Treet reflekterte hans følelse av å være permanent og etablert. Treet som ble revet fra bakken symboliserte følelsen av stabilitet og hjem som raskt ble tatt fra ham. Eksempel 3: En ung mann drømte om å klatre opp et kokosnøttre og slippe kokosnøttene til bakken mens noen så på ham. I sitt våkne liv ble han beskyldt for økonomisk svikt og måtte ta en rekke langvarige skritt for å bevise at han faktisk var økonomisk sikker….

…Drømmen om en tomat symboliserer komfort med å ha noe akkurat slik det er. Å være fornøyd med det hverdagslige eller normale i en situasjon. Foretrekker mangel på spenning eller spesiellhet. Alternativt kan en tomat gjenspeile hjemmets lykke. eller tilfredshet med det daglige. Drømmen om å kaste tomater på noen symboliserer harme, skuffelse eller sinne over at noe er kjedelig. Føler at noen ikke har levert utrolige eller eksepsjonelle forventninger. Latter for å ikke være så fantastisk som lovet. Drømmen om skivede tomater symboliserer et ønske om å oppleve en situasjon som er litt nedtonet eller som ikke er for spennende. Å nyte eller foretrekke å føle at det å være perfekt er ikke viktig. Alternativt kan en tomatskive gjenspeile følelser av at livet er mer behagelig hvis du ikke presser deg selv til å være perfekt….

…Drømmen om grener symboliserer mindre sider ved en større situasjon. Negativt reflekterer grener irritasjonen av å håndtere hver eneste lille detalj i et problem. Positivt reflekterer grener vekst, nytt liv, utvidelse, fremgang eller det kompliserte ved en god ting. Eksempel: En mann drømte om å måtte hugge et tre og måtte bryte opp hver gren på treet manuelt for fjerning. I det våkne livet forberedte han seg på å flytte og måtte gjøre mye rengjøring før han kunne….