…Drømmen om vann symboliserer negativisme eller usikkerhet som du opplever. En uforutsigbar situasjon. Vann kan også være en representasjon av en negativ følelsesmessig tilstand som frykt eller dårlige intensjoner. Våre negative ubevisste tanker og følelser. Negative situasjoner som gir usikkerhet, det ukjente, hindringer eller uønskede endringer. Positivt kan vann symbolisere fornyelse og regenerering med symbolikk som bading, drikkevann eller flaskevann. Drømmen om rolig klart vann symboliserer sjelefred. Du har konfrontert et problem eller et følelsesmessig problem. Du kan også være veldig komfortabel med å merke et problem hele tiden. Drømmen om skittent vann symboliserer negative situasjoner eller usikkerhet som må bry seg om hele tiden eller krever at du alltid er forsiktig. Skittent drikkevann kan gjenspeile en foryngelsesmetode som er blitt kompromittert eller ødelagt. Følelsen av at du har sjansen til å forbedre deg, er tatt fra deg. Drømmen om å være under vann symboliserer våkne livssituasjoner der du føler deg overveldet av et problem eller negative følelser. Du kan være over hodet i en situasjon og bli overveldet av følelsene dine. Drømmen om varmt eller kokende vann symboliserer følelsesmessig uro eller veldig aktive negative tenkemønstre. Du har frykt, ønsker, skyldfølelse eller noe annet negativt tenkemønster som er ubalanse eller overdreven. Det kan også være representasjon av dårlige intensjoner du har for noen du er sint på. Drømmen om kaldt vann symboliserer positive ubevisste tanker, følelser eller vaner. Ting som er positive som du ikke er klar over eller ikke er opptatt av. Drømmen om rennende vann symboliserer negative situasjoner eller usikkerhet som du merker hele tiden. Dryppende vann kan gjenspeile en problematisk situasjon som sakte begynner å dukke opp. Drømmen om å gå på vann symboliserer total kontroll over følelsene dine eller en negativ situasjon. Du har tak i et problem, eller bryr deg ikke engang om at et problem er et problem. Drømmen om å ikke kunne komme inn i en vannkropp kan gjenspeile følelsene dine av å bli holdt tilbake eller ute av stand til å møte et problem eller en utfordring du vil møte. Negativt kan det være et tegn på at du vil velge et farlig alternativ, men føler at noen eller noe holder deg tilbake. Drømmen om vann som flyter over symboliserer følelser av usikkerhet når situasjoner går ut av hånden. Frykt, stress eller frustrasjoner begynner å bli for mye å håndtere. Ulike vannmasser representerer forskjellige former for negativisme i våre liv som vi må konfrontere….

…Drømmen om hellig vann symboliserer tanker, vaner eller livssituasjoner som er fullstendig forløsende, helt positive eller helt kvitt deg med problemer og negative situasjoner. En innløsende handling eller kvalitet som er utvilsom. Negativt kan hellig vann gjenspeile for mye tro på at noe umiddelbart løser problemene dine. Drømmen om hellig vann du ikke stoler på symboliserer din mistanke om løfter eller påstander om at noe er en perfekt løsning, eller som er fullstendig forløsende. Eksempel: En dypt religiøs kvinne drømte at hun ikke fikk bruke hellig vann for å helbrede seg selv. I det våkne livet hadde hun å gjøre med alvorlige familieproblemer med muligheten for at barna hennes skulle bli tatt fra henne. Hun følte at Gud ignorerte henne og ba om at problemene hennes skulle forsvinne….

…Drømmen om å være under vann symboliserer å bli overveldet av negative tanker, følelser eller usikkerhet. Det kan også være representasjon av opptatthet med tristhet, skyld eller frykt. Drømmen om å puste under vann symboliserer å bli overveldet av negative tanker, følelser eller usikkerhet mens du forblir rolig eller trygg. Det gjenspeiler et nivåhode eller intelligens mens du konfronterer negative følelser, eller møter stressende eller usikre situasjoner. Hold deg kald eller finn styrken din under en krise. Eksempler på virkelige situasjoner som kan oppmuntre en drøm om å puste under vann, kan være når du føler deg tvunget til å lyve, eller når du står overfor en nødsituasjon som krever at du holder deg rolig. Eksempel: En ung mann drømte om å være under vann. I sitt våkne liv var han alltid lei seg på grunn av foreldrenes skilsmisse….

…Drømmen om en sønn som du ikke har symboliserer en følelsesmessig investering eller et håp for fremtiden i en situasjon der du er dominerende, påståelig eller ufølsom. Bestemte beskyttende følelser. Gjør alt du kan for å opprettholde kontroll over en situasjon. Å sitte fast med en beslutning hvor du har en ledende eller kontrollerende eierandel. Bestemme deg for å hevde deg selv eller være aggressiv og lever nå med konsekvensene eller ansvaret av den avgjørelsen. Et utviklende maskulint aspekt av din personlighet eller ditt liv. Drømmen om en sønn du faktisk har i det våkne livet kan representere en situasjon du håper å se lykkes eller trives. Hvis du har mer enn en sønn i det virkelige liv, vil hver sønn representere et annet aspekt av deg selv basert på dine mest ærlige følelser av den gangen. Spør deg selv hvilke egenskaper eller følelser som skiller deg mest ut for sønnen din, og prøv å se hvordan det kan gjelde for en situasjon i det våkne livet. Alternativt kan det å drømme om sønnen din gjenspeile ditt våkne livsforhold til ham. Onde sønner symboliserer negative eller ødelagte sider ved din personlighet som du oppmuntrer. Det kan også peke på en dårlig situasjon eller et problem du støtter. Du kan føle at din egen aggresjon eller selvsikkerhet har vendt deg. Eksempel: En mann drømte om å se sin døde sønn. I sitt våkne liv hadde han mistet sin berettigelse til hjemmeforsikring, noe som bekymret ham veldig. Den døde sønnen representerte den tapte hjemforsikringen som mannen brydde seg om å få tilbake. Eksempel 2: En mann drømte om å se sin eldre sønn som barn. I sitt våkne liv opplevde han at sønnen flyttet ut av huset for første gang. Sønnen som liten reflekterte mannens projeksjon av at sønnen hans gjorde noe nytt med livet sitt….

…Drømmen om død slektning symboliserer vanligvis et aspekt av deg selv basert på deres rolle i familien eller dine mest ærlige følelser om dem. Det faktum at slektningen din er død i drømmen, har sannsynligvis ikke så mye mening som de ærligste følelsene dine om dem da de levde. For eksempel vil noen som ser en avdød far i en drøm, mest sannsynlig gjenspeile samvittigheten din eller en avgjørelse du tar akkurat som noen som drømmer om faren sin som foreløpig fortsatt er i live. Alternativt kan en død slektning gjenspeile din sorg eller dine følelser med hensyn til deres bortgang. Drømmen om en død slekt som danser mest sannsynlig symboliserer følelsene dine om hvor godt et område i livet ditt trener. Eksempel: En mann drømte om sin døde far. I det våkne livet tok han en viktig beslutning. Hans døde far reflekterte sin samvittighet eller beslutningsevne. At han var død hadde ingen betydning. Eksempel 2: En mann drømte om sin døde bestemor. I sitt våkne liv opplevde han et problem som han hadde tidligere erfaring med. Hans bestemor i drømmen gjenspeiles visdom fra tidligere erfaringer eller ~å ha vært der før.~ Hans evne til å overstyre dårligere dømmekraft. Å være død hadde ingen betydning for symbolikken….

…Drømmen om varmt vann symboliserer forverring eller forverring av problemer. Negative følelser som blir oppmuntret. Det kan også være representasjon av en økt følelse av usikkerhet eller frykt. Et tegn på at et problem har blitt forsømt eller fått økt alvorlighetsgrad. Drømmen om varmt vann som søles på deg symboliserer følelser om forverrede problemer eller negative følelser fra andre som påvirker deg. Føler at noe i livet ditt er blitt verre og ~dumpet~ på deg….

…Drømmen om et armbåndsur symboliserer følelser av letthet når det gjelder å dimensjonere situasjoner, vite hva som må gjøres neste gang, eller forstå intuitivt signalene du får fra mennesker eller situasjoner. Føler at det er lett å alltid vite hva du skal gjøre videre eller hvilke handlinger som er prioritert. Metaforisk alltid ~å merke hva klokka er~ uten anstrengelse. Kompetanse, erfaring eller ekspertise som lar deg enkelt holde deg oppdatert. Drømmen om en ødelagt klokke symboliserer følelsen av at du ikke vet hva du skal gjøre når et problem eller noe viktig skjer. Din evne til å holde deg oppdatert på en situasjon eller et problem blir hemmet. Føler at du mangler svar eller nødvendig kunnskap dersom det skulle oppstå et problem. Følelse avskåret fra følelser av å være dyktig eller alltid ha kontroll over en situasjon….

…Drømmen om å beklage noen symboliserer anger. Du har kanskje gjort sagt eller gjort noe du skulle ønske du ikke hadde gjort. Beklager kan også representere for tidlig eller uforberedt forsøk på åse et problem. Du har innsett at et hinder er vanskeligere enn du først trodde. Følelser av forlegenhet eller fiasko. Å drømme om at noen beklager deg symboliserer tilbakeføring eller rettferdiggjørelse. Noe galt blir satt riktig. Et problem som har plaget deg, har kanskje endelig blitt rettet. Alternativt kan unnskyldning representere erkjennelse av sannheten og tilgivelsen. Å gi slipp på tidligere nag….

…Drømmen om å høre Om-lyden symboliserer den indre roen du føler med dine valg eller nåværende livssituasjon. Føler at alt er ~på plass~ eller perfekt justert i livet ditt. Eksempel: En mann drømte om å høre Om-lyden. I det våkne livet hadde han nettopp blitt en buddhist og var veldig fornøyd med at dette livsvalget følte at det fullførte ham som person….

…Drømmen om en gjenoppføring av borgerkrigen symboliserer å være nøye og nøye med detaljer. Gjør alt du kan for å sikre at en situasjon er perfekt. Du eller noen andre som er veldig fokusert på å legge merke til detaljer. Det kan også være representasjon av oppmerksom forskning som gjøres. Eksempel: En kvinne drømte om å snakke med en mann som var en borgerkrigsfaktor. I det virkelige liv snakket hun med en erfaren forsker om et problem hun hadde. Gjennomføring av borgerkrigen symboliserer den oppmerksomme forskningen som forskeren diskuterte med henne. Eksempel 2: En ung mann drømte om å erstatte noen i en rolle for en borgerkrigsregenactment som noen andre ikke møtte opp for. I sitt våkne liv måtte han gjøre mye medisinsk forskning for faren sin fordi han var for lat til å gjøre det for seg selv. Rollen som borgerkrigsfaktor som han måtte overta, reflekterte hans nøye oppmerksomhet om detaljer angående fedrenes helse….

Drømmen om rettferdighetens skalaer symboliserer balanse, rettferdighet eller god dømmekraft.

Å pusse eller kamme håret ditt symboliserer å korrigere tanker, holdninger eller meninger angående et problem eller et problem du har i det våkne livet. Du avklarer spørsmål….

Se betydningen av Løgner

…Drømmen om å miste en besittelse eller noe du eier symboliserer makt, ressurser eller følelser som du ikke kan ha mer. Du kan oppleve en betydelig livsendring eller nylig måtte slutte å gjøre noe som fikk deg til å føle deg spesiell eller viktig. Drømmen om å miste en konkurranse symboliserer følelser av å ikke være god nok. Du har kanskje mistet en mulighet som du syntes var viktig. Eksempel: En kvinne drømte om mistet vesken. I sitt våkne liv måtte hun gi opp kirkens plikter….

* Se Chased and Escape

…Drømmen om å satse symboliserer en følelse av risiko du tar i et forhold eller arbeidssituasjon. Det kan også være representasjon av en beslutning du har tatt i en tid med usikkerhet. Negativt, å drømme om å satse kan være et tegn på at du må bruke bedre skjønn og gå forsiktig. Du tar kanskje for stor sjanse eller tar ukloke valg. Alternativt kan et spill i en drøm gjenspeile en høyere grad av erfaring enn andre. En trygg gjetning om at en ny situasjon har odds i din favør på grunn av en tidligere erfaring….

…Drømmen om en seremoni symboliserer følsomhet om at du aldri vil skamme deg selv for å gjøre en ting galt for spesielle eller uvanlige hendelser i livet ditt. Å føle at positiv atferd eller å oppfylle en forventet rolle er av største betydning. Følelser om at en uvanlig overgang er viktig og krever perfekt oppmerksomhet på detaljer eller retningslinjer. Negativt kan en seremoni gjenspeile å gi altfor stor betydning for en spesiell eller uvanlig begivenhet. Å kaste bort tiden din på å tenke at en endring i livet ditt er viktig. Angst for at du vil bli en total forlegenhet eller miste noe for godt hvis du ikke handler perfekt i løpet av et spesielt øyeblikk eller overgang. Krever for mye oppmerksomhet til hver minste detalj for å gjøre en overgang som kanskje ikke er så stor en avtale som du tror det er. Å være helt opptatt av at hver eneste lille ting du sier blir lyttet til. Alternativt kan en seremoni i negativ sammenheng gjenspeile en fullstendig mangel på bekymring for å måtte bry seg om andres følelser i løpet av et spesielt øyeblikk eller overgang. Drømmen om en vannseremoni kan gjenspeile ditt ønske om å opprettholde en usikker situasjon i livet ditt slik at du aldri trenger å oppleve noe ubehagelig på ekte. Eksempel: En far drømte om å delta på en vannseremoni. I sitt våkne liv hadde han vanskeligheter med å gi sønnen en stor sum penger slik at sønnen kunne flytte bort til et annet land for å starte et nytt liv. Han ønsket at sønnen skulle følge bank- og juridisk rådgivning perfekt før han fikk pengene når det var irrelevante råd. Seremonien gjenspeilte hans behov for å føle seg godt respektert og lyttet til som en ekspert før han ga pengene til sønnen. Han hadde problemer med å se sønnen vokse opp og flytte bort og være sin egen person….

…Drømmen om en vannforlystelse eller temapark symboliserer en tid i livet ditt hvor du får en rekke opplevelser der du nyter negative vaner, eller tar mye risiko. Det å føle seg godt å vite hva du gjør er galt eller farlig. Når en vannsklie gjenspeiler glede av et enkelt negativt problem eller usikker begivenhet, symboliserer et badeland flere eller gjentatte opplevelser. Eksempler på livssituasjoner som kan oppmuntre en badelanddrøm kan være sex med flere partnere, eller å hevne seg mot en fiende. Du kan også se et badelandstema hvis du tar mange sjanser….

…Drømmen om å være død symboliserer følelser av tap eller total fiasko. Hvis døden din får et mer positivt tema, kan det gjenspeile positive endringer eller transformasjon. Drømmen om å se døde mennesker symboliserer aspekter hvis personligheten din som har endret seg helt eller mistet all makt. Det kan også gjenspeile projeksjonen din av andre mennesker som har endret eller mistet makten. Du eller noen andre kan ha opplevd en merkbar endring. Drømmen om å se døde kjære som faktisk døde i det virkelige liv, gjenspeiler sannsynligvis et aspekt av din personlighet basert på dine mest ærlige følelser av dem. Det faktum at de er døde er mest sannsynlig irrelevant med mindre det er den kraftigste kvaliteten om dem. For eksempel, å se din avdøde far mest sannsynlig symboliserer samvittigheten din akkurat som det ville gjort hvis han levde. Hvis kjære nylig har gått bort, eller du har brukt mye tid på å huske dem, kan de representere din sorg eller ditt ønske om å være sammen med dem igjen….

…Drømmen om tomatsuppe symboliserer et ønske om å holde en situasjon komfortabel slik den er. Ikke ønsker å miste varme, kjærlighet eller respekt fra de rundt deg ved å prøve å holde dem lykkelige ved ikke å endre noe. Koser deg med å holde spesialbehandling eller en enkel situasjon akkurat slik det er. Eksempel: En mann drømte om en stor bolle med tomatsuppe som ble sølt på gulvet. I det våkne livet ble han fullstendig flau av sønnen foran resten av familien etter å forsøke å forsettlig forsinke å gi sønnen penger som ble lovet ham, fordi han ikke likte ideen om at sønnen hans flyttet til et annet land når han fikk pengene. Den sølte tomatsuppen gjenspeiler det fullstendige tapet av farens evne til å føle seg bra ved å opprettholde løgnen for å forhindre at det skjer endringer….

…Drømmen om en gås symboliserer deg eller noen andre som føler at de må komme først. En antagelse om automatisk betydning eller behov for å bli prioritert. Total ignorering av alt som ikke respekterer deg først. Ignorerer alt som ikke synes du ikke er det viktigste. Å tro at alle avgjørelser er uviktige hvis de ikke gagner deg først. Negativt kan en gås gjenspeile fullstendig tilsidesettelse av andres følelser eller ønsker fordi du må være viktigere. Det kan også være representasjonen til deg eller noen andre som flau seg selv og tvinge sin ~viktighet~ til andre når det ikke er fortjent. Eksempel: En mann drømte om å se sønnen prøve å fange en gås. I det våkne liv ville han ikke at sønnen hans skulle flytte fordi han følte at han ville miste kontrollen. Han prøvde å lyve for sønnen for å få ham til å tro at det å bo hjemme var et bedre valg, slik at han kunne beholde kontrollen….

…Drømmen om deg selv som flyter i vann symboliserer en negativ eller usikker situasjon som du holder roen med. Forbli sterk eller ~fortsette.~ Du har et håndtak på følelsene dine. Drømmen om å se en båt flyte på vannet symboliserer navigering av usikkerhet eller negative situasjoner. Ditt potensiale til eller aktive forsøk på å konfrontere problemer. Drømmen om å se et objekt som flyter i vann symboliserer et aspekt av din personlighet som holder på eller klarer seg. Muligheter, ideer eller handlingsmåter som fremdeles er tilgjengelige for deg eller som ikke har gått tapt ennå. Det kan også være representasjon av muligheter som har vist seg på grunn av en negativ situasjon. Noe i livet ditt som knapt går forbi eller ingen andre bryr seg om lenger. Negativt kan gjenstander som flyter i vann gjenspeile gode ting som er tapt for negative eller farlige situasjoner på ubestemt tid. Drømmen om deg selv som flyter i luften symboliserer følelsene om at du er utrolig eller gjør merkbart utrolige ting. Drømmen om et objekt som flyter i luften kan symbolisere ideer eller muligheter som føles utrolige. Drømmen om å flyte over jorden og se ned på den symboliserer din følelse av hvor fantastisk eller utrolig livet ditt føles. Føler at hele livet ditt dreier seg om å være større eller bedre enn andre på en eller annen måte….

…Drømmen om Brasil symboliserer en sinnstilstand som er flau eller ikke kan vise seg. Situasjoner som er ydmyke, ufølsomme for følelsene dine, eller som gjør at du ikke kan føle deg stor og kraftig. Et tegn på at du føler deg mindre kraftig eller vellykket enn du vil være. Du merker deg selv som er impotent til å gjøre det du virkelig vil. Eksempel: En mann drømte om at sønnen flyttet til Brasil. I virkeligheten mislyktes en eiendomsavtale som han trodde var garantert. Sønnen som flyttet til Brasil representerte eiendomsavtalen som ble sur og flau ham foran folk som han snakket med om alle pengene det skulle tjene ham med….

…Drømmen om en radiator symboliserer en person eller situasjon i livet ditt som du alltid kan legge press på for å opprettholde en behagelig atmosfære eller livsstil. Alternativt kan det gjenspeile en situasjon som føles fantastisk å slippe å bry seg. Eksempel: En mann drømte om å måtte fikse en rusten radiator. I sitt våkne liv brukte og skremte han alltid sønnen til å betale regningene for å leve komfortabelt. Sønnen gikk til slutt konkurs, og han måtte finne måter å få ham til å tjene penger igjen….

…Drømmen om noe som er sansende symboliserer følelser om en situasjon du opplever som skjer helt alene. Det kan også være representasjon av følelser om ikke å måtte forklare seg selv eller at noe er lett å forstå. Å observere andre som tar beslutninger eller uttrykke følelser når du aldri har opplevd det før. Negativt kan et sansende vesen gjenspeile følelser av at noe du ikke kan kontrollere blir tatt med i et eget liv. Mennesker eller situasjoner som du ikke kan kontrollere fordi de ser ut til å lære å unngå deg. Vanskeligheter med å respektere andres følelser eller uavhengighet. Eksempel: En mann drømte om å ha en diskusjon om sansende vesener med noen. I sitt våkne liv ble han tvunget til å gi slipp på den voksne sønnen, slik at han kunne få et nytt liv i seg selv etter å ha bodd hos ham i nesten 20 år. Han hadde vanskeligheter med å godta at sønnen var en uavhengig person….

…Drømmen om rabies symboliserer et smittsomt problem som vil avbryte seg selv hvis du kan unngå det. Det kan også være representasjon av et problem du føler vil forårsake permanent tap hvis du kommer for nær det. Eksempel: En mann drømte om å se mus med rabies. I det våkne livet hadde sønnen problemer med penger som han ikke ønsket å hjelpe ham med fordi han ville miste alle sparepengene sine. Rabies reflekterte følelsen av at hvis han unngikk å hjelpe sønnen sin med gjelden lenge nok, ville konkurs fikse det….

…Drømmen om en possum symboliserer en person eller situasjon i livet ditt der noen er helt klar over hva de gjør er galt og ikke bryr seg om det. Motbydelig uærlighet eller arroganse. Atferd som er forferdelig og komfortabel med den. En possum kan gjenspeile mennesker som er så forferdelige som vet at du trenger noe, og bruker det for å få mer fra deg. Eksempel: En mann drømte om å se possums i hagen sin. I sitt våkne liv hadde faren lovet ham 200 000 dollar da et hjem ble solgt, slik at han kunne starte et nytt liv med en ny virksomhet som tok fart. Faren lovet dette fordi sønnen betalte alle pantelån og eiendomsskatt i 10 år. Han la merke til at faren hans gjorde alt han kunne for å unngå å betale pengene med forsinkelser og unnskyldninger fordi han egentlig ikke ønsket å betale sønnen i det hele tatt. Mannen følte at faren var misunnelig på sin nye virksomhet, slik at han fikk et liv som ikke lenger krever å betale alle farens regninger. Faren planla å trua på å bli pensjonist så snart hans nye virksomhet startet, slik at han aldri kunne slutte å bruke ham….

Å drømme tapet symboliserer spesielle følelser. Ønsker at en situasjon eller et område i livet ditt skal føle seg akkurat slik du vil ha det. Tenk på bildet av bakgrunnsbildet for å få mer innsikt i hva slags følelser du eller noen andre er ~døde~ for å måtte ha. Eksempel: En ung mann drømte om å se en vegg i farens hus med skogtapet på. I våken liv var denne manns far en som var død på å holde ham i mørket om viktige spørsmål. Han foretrakk å aldri gi sønnen et rett svar, slik at han forvirret mye av tiden….

…Drømmen om å grave et hull for å finne noe symboliserer hardt arbeid for å avdekke svar eller løse et problem. Å komme til roten til et problem. Opptatthet med å prøve å finne ut noe. Alternativt kan det å grave opp noe gjenspeile en tilbakevending til gamle problemer. Ikke la fortiden bli avgjort. ~Graver~ problemer. Negativt kan det å grave et hull gjenspeile en fruktløs innsats som forverrer et problem. Ved å bruke alle ressursene dine for å komme til roten til et problem bare for å la deg være verre enn før. Forlegenhet over at det å tenke ideene dine kom til å fungere. Drømmen om et gravd hull fylt med vann symboliserer usikkerhet eller problemer som er i veien for ditt søk etter svar. Drømmen om å grave en helhet med vilje fylt med vann symboliserer et forsøk på å skjule søket etter svar ved å fortelle andre at det er for farlig eller problematisk å følge deg. Holder folk som kopierer deg eller følger søket ditt….

…Drømmen om seiling symboliserer din evne til å navigere i usikkerhet eller negative situasjoner. Hvor godt du klarer å takle livets vanskelige problemer. Jevn seiling gjennom grovt vann er et tegn på at du overvinner vanskeligheter. Drømmen om å seile gjennom ukjent vann symboliserer stabilitet når du konfronterer usikre situasjoner som du aldri har opplevd før. Du mangler erfaring, men håndterer deg godt….