…Drømmen om noen som du i all hemmelighet har en virkelig forelskelse i å våkne livet symboliserer følelser som den personen eller et ønskelig mål kan være for bra for deg. Sjalusi over at du ikke måler, er attraktiv nok eller i det hele tatt får oppleve noe. Bruk for mye tid på å se på hva du vil og ikke nok på å få det du vil. Drømmen om å ha en hemmelig forelskelse på noen du ikke liker eller hater kan gjenspeile følelser av uoppnåelig ønske om å bli kvitt noe ubehagelig for godt. Føler at du ikke er god nok til å eliminere noe du ikke liker fra livet ditt for godt. Føler meg misunnelig over at du aldri vil bli slem mot noen, hevne deg på noen eller gjøre noen flau. Drømmen om din forelskelse som avviser deg eller har stått deg opp, kan gjenspeile bekymring for å få dine sanne følelser avslørt for dem. Det kan også representere en overdreven opptatthet av hvert signal du får fra din forelskelse, noe som betyr at de ikke liker deg. Alternativt kan det være skuffelser over situasjoner du hadde gode forventninger til å bli avvist eller stå opp av din forelskelse. Drømmen om å ha forelskelse i en kjendis eller noen som du ikke kjenner så godt, symboliserer ønsket om at en våken livssituasjon skal skje basert på de kvalitetene som skiller seg ut mest om vedkommende. Spør deg selv hvilke følelser eller minner som er sterkest når du tenker på personen, og prøv å se om noen av dine nåværende mål gir deg de samme følelsene. Du kan føle at du ikke er god nok til noe. Drømmen om å være forelsket i en fremmed symboliserer følelser om at nye eller uventede muligheter er utenfor rekkevidde. Å drømme om at noen attraktive er forelsket i deg kan representere følelser av verdighet og øker selvtilliten din. Det kan også være representasjon av uventede gode nyheter om nye muligheter eller muligheter. Å drømme om at noen som ikke er attraktive for deg, er forelsket i deg, kan representere gode nyheter eller nye muligheter som ikke imponerer deg. Drømmen om en tidligere forelskelse kan representere følelser knyttet til begjær. I en positiv sammenheng kan du oppleve lykke til, nye muligheter eller en virkelig hyggelig opplevelse. I en negativ sammenheng kan du oppleve situasjoner der du er for sjenert eller redd til å følge målene dine. Å godta en lavere rolle eller stå fordi du ikke vil si fra. Alternativt kan en tidligere forelskelse gjenspeile følelser basert på dine ærligste følelser eller minner om dem. Spør deg selv hvilke minner eller følelser som skiller seg ut mest om den personen, og prøv å se om du opplever en nåværende situasjon som speiler disse følelsene eller minnene….

…Å drømme om at du stjeler fra noen andre symboliserer din forakt, ulydighet eller manglende respekt for noen andre. Dra nytte av noen andre som ikke har vist deg respekt. Trosser du reglene når de ikke har fungert til din fordel. Gjenopprette selvrespekt i situasjoner der du ikke blir anerkjent eller undervurdert. Drømmen om å bli stjålet fra symboliserer følelser av anger for en dårlig beslutning eller at du har mistet en mulighet. Å bli stjålet fra kan også være representasjon av følelser av å bli utnyttet. Føler at noen ikke respekterer deg eiendom eller verdighet. Føler meg ukjent eller undervurdert. Føler at andres egoisme har gått langt. Du kan føle at noen har trosset regler eller grenser du har laget. Å bli stjålet fra kan også gjenspeile følelsene dine om en person som vil ha noe fra deg for ingenting. Alternativt kan stjele i drømmer gjenspeile våkne livssituasjoner der stjeling har skjedd eller hvor noen anklager noen andre for å ha stjålet. Eksempel: En kvinne drømte om å se noen stjele. I det våkne livet følte hun at en forsker brøt privatlivet ved å bruke livshistorien hennes som et eksempel i sitt arbeid. Eksempel 2: En ung kvinne drømte om å få stjålet datamaskinen sin. I det våkne livet ødela søsteren datamaskinen hennes etter at hun fikk beskjed om å aldri bruke den. Eksempel 3: En mann drømte om å bli fanget ved å stjele. I det våkne livet hadde de ødelagt vennens eiendom ved en feiltakelse og fryktet å bli merket av sin venn som uansvarlig. Eksempel 4: En kvinne drømte om å få bilen stjålet av et par tenåringer. I det våkne livet følte hun seg frarøvet sin selvrespekt på grunn av et pinlig samlivsbrudd….

…Drømmen om en telefon symboliserer psykologisk kommunikasjon med et aspekt av deg selv eller problemer som trenger oppmerksomhet. Evnen til å ~komme gjennom~ til mennesker, lytte til en indre stemme eller realisere et mål etter eget ønske. Det kan også være representasjon av situasjoner som kan ~kalles~ til om ønskelig. Alternativt symboliserer telefonen din kommunikasjon og forholdet til andre. Drømmen om å ringe noen symboliserer et ønske om å gjøre tilgjengelig, komme gjennom eller være koblet til visse følelser, situasjoner, mennesker. Et aspekt av deg selv som du skal ”kalle til” eller ønsker oppmerksomhet fra. Tro, følelser eller situasjoner du vil ha tilgjengelig for deg akkurat nå. Negativt kan det å ringe noen peke på avhengighet av dårlige vaner eller negative tenkemønstre. Å drømme om at en telefon ikke fungerer eller er ødelagt symboliserer manglende evne til å sette i gang en situasjon eller ønsket reaksjon. Det er ingen måte å gå i gang med å starte noe. Du kan bare tenke deg å ønske å prøve noe. Føler meg avskåret. Det kan også være representasjon av manglende evne til å komme i kontakt med noen. Føler meg sosialt avskåret. Drømmen om å ringe noen uten svar symboliserer frustrasjon eller unnlatelse av å oppnå et mål. Alternativt kan det hende du føler deg ute av stand til å komme igjennom noen eller ikke kan få oppmerksomhet. Folk lytter kanskje ikke til deg eller respekterer dine ønsker. Drømmen om å bli ignorert på telefonen kan representere manglende lytting til din indre stemme eller få hjelp eller oppmerksomhet. Drømmen om en telefon som ringer eller at noen ringer til deg symboliserer aspekter av personligheten din som ~kommer gjennom~ til deg. Noe i livet ditt ønsker oppmerksomhet. Du er mer åpen eller oppmerksom på innsikt eller realisasjoner. En situasjon kan bli tydeligere for deg. Du kan også være mye mer samarbeidsvillig med en annen person eller lytte til noen mer. Negativt kan det peke på ubehagelige problemer du blir tvunget til å møte. Drømmen om en ubesvart telefonring symboliserer områder i livet du ignorerer. Problemer eller situasjoner som du ikke vil takle eller nekter å se. Du må kanskje ta hensyn til noe nærmere. Drømmen om nødanrop eller ringe 911 symboliserer et presserende behov eller sterkt ønske om å unngå noe. Desperasjon for å bli kvitt et problem. Drømmen om en veldig stor telefon symboliserer viktigheten av et budskap du ønsker å formidle til andre eller en betydelig innflytelse som du kanskje vurderer å åpne deg for. Du eller noen andre kan være nær å godta en stor idé eller gjøre en dramatisk endring. Drømmen om at telefonen skal være utenfor kroken symboliserer å stenge seg ute. Problemer eller problemer du ikke vil ha noen del av eller ikke kan bry deg om. Drømmen om et travelt signal symboliserer mennesker eller situasjoner du føler deg tvunget til å være tålmodig med….

…Drømmen om en svart person symboliserer et aspekt av din personlighet som foretrekker å føle seg bra før alt annet. Å prioritere å beholde din lykke eller å unngå sjalusi før alt annet. Ofte en refleksjon av et ønsket tankesett eller en tilstand av mangel. Positivt representerer svarte mennesker å holde håp i live i farlige eller forferdelige situasjoner. Risikerer alt for å holde seg trygt som om ingenting annet betyr noe. Prøver hardt for å oppnå det som anses som umulig. Stiger over når alt er på linjen. Å holde noe fantastisk borte fra et ~drittsekk~ for enhver pris. Negativt representerer svarte mennesker lyst før all rasjonell tenkning. Ønsketanking før realistiske valg. Holde deg selv tilbake fordi du prioriterer for mye å føle deg bra. Du tror kanskje ikke nok på deg selv. Hete eller farlige valg fordi du er for opptatt av å komme videre eller like noe. Det kan også være til glede å søke som er farlig eller risikabelt. Du eller noen andre som setter sine egne følelser foran andre. Svarte mennesker i drømmer kan også gjenspeile følelser om trusselen om totalt tap. Ødelegge deg selv med din egen sjalusi eller overdreven iver. Negativt kan svarte mennesker i en drøm også representere misunnelig ondskapsfullhet eller hevn. Alternativt kan svarte mennesker representere arrogant og unngå å møte problemene dine eller jukse andre for å holde deg borte fra å tape for enhver pris. Desperasjon må du eller noen andre unngå sjalusi. Egoisme som gjør alt for å unngå å miste nummer 1-stedet. En arrogant ~alt eller ingenting~ mentalitet. Svarte mennesker kan representere kraftig sinne eller ufølsomhet hvis du eller andres følelser ikke blir adressert først. Tross eller ond sjalusi fordi du ikke har det bra med å komme deg. Arroganse eller mildhet hvis du ikke fikk seier på noe. Svarte mennesker kan også representere positive sider ved personligheten hvis de er personlige venner eller kjendiser som du forbinder positive egenskaper med. Svarte mennesker kan også være representasjonen av den kulturelle stoltheten som en svart person føler om seg selv hvis rase er et alvorlig problem for dem. Drømmen om å ha sex med en svart person kan representere en våkne livserfaring der du liker å bevise deg selv eller være ustoppelig. Negativt, å drømme om å ha sex med en svart person kan gjenspeile din glede å foretrekke å stenge deg selv fra å vinne for å føle deg bra i stedet. Drømmen om en skallet svart person kan gjenspeile kraftig usikkerhet om å miste når du gjør alt du kan for å holde på. Føler at ingenting i livet bryr seg om deg i det hele tatt når du ikke har noe, men håp. Hvis du drømmer om seksuelt attraktive svarte mennesker, kan dette symbolisere ditt sterke seksuelle ønske om noen du har tenkt på. Det kan også være representasjon av en farlig lokke som er vanskelig å motstå. Hvis du drømmer om å bli ranet av en svart person symboliserer et valg du eller noen andre har tatt for å unngå sjalusi eller forlegenhet som forårsaker et stort problem. Det kan også være representasjon av tap av følelser på grunn av andres misunnelse. Å se på en veldig muskuløs svart person kan symbolisere et kraftig ønske om å føle seg bra som det er vanskelig å overvinne. Du kan ha problemer med å motstå en fristelse eller overvinne andres misunnelse på deg. Historisk sett har svarte mennesker i drømmer vært dårlige varsler og ofte dukket opp før uflaks eller tragedie ville slå til. Dette er fordi de gjenspeiler drømmernes uforsiktig kjøring for å føle seg bra som hindrer dem i å se faren eller risikoen foran seg. For en svart person Drømmen om en svart person kan ganske enkelt gjenspeile et aspekt av deres personlighet der utseende og klær er viktigere symboler. Å drømme om mennesker i ditt eget løp er ikke alltid viktig med mindre andre raser er til stede. Ansiktsdrag, klær eller følelsene du får fra drømmefolket er viktigere. Eksempel: En kvinne drømte at en svart mann skjøt henne i brystet .. I det virkelige liv døde kvinnedatteren i en bilulykke, og hun sørget over døden da gravferdsregningen kom. Den svarte mannen som skjøt henne, representerte sitt ønske om å føle seg godt om døtrene sine ved å kjøpe en dyr begravelse som hun ikke hadde råd til. Skuddet representerte den dyre regningen som ble mottatt. Eksempel 2: En kvinne drømte om å se svarte menn som hun var veldig tiltrukket av. I det virkelige liv hadde hun problemer med å få drømmejobben og kjæresten hun ønsket. De svarte mennene representerte hennes bevissthet om seg selv og fortsatte å være håp om å få jobben og kjæresten, selv om sjansene hennes aldri kom nærmere. Eksempel 3: En ung mann drømte om å se en usikker utseende svart mann som lente seg mot en vegg. I sitt våkne liv var han blakk mens han gjorde alt han kunne for å holde seg økonomisk stabil uten å ville skamme seg selv og be om hjelp….

…Drømmen om doggy style sex symboliserer en person eller situasjon i et våkent liv som føles bra å være lett å kontrollere. Koser deg med å legge merke til noen i livet ditt og la deg sjefe dem rundt. Liker å føle at du må være i tvil uten tvil. Nyter å få total kontroll eller makt. Underordning som føles bra å være enkel og automatisk. Liker å kontrollere noen fordi du er mer attraktiv eller interessant enn de er. Negativt kan doggy style sex i en drøm gjenspeile for mye glede av å kontrollere noen andre. Utnytte å kontrollere noens gode natur for moro skyld. Liker å tenke at du er for attraktiv eller viktig til å bli avhørt. Hvis du finner deg selv til å ha sex med en jente som er bøyd i doggy-stillingen, kan dette symbolisere noe du ønsket i livet å bli gitt til deg. Noe du ønsket å tenke, føle eller oppleve, skjer lett. Enkel kraft, kontroll eller gevinst. Hvis du befinner deg i en doggy stil, kan dette representere hvordan du gir noen andre lett kraft, kontroll eller gevinst. Å la noen andre glede seg over å kontrollere deg eller få noe de ønsket av deg enkelt. Det kan også være representasjonen av følelsene dine at noen andre er for attraktive til å ignorere eller avvise. Nyter å være passiv. Negativt kan det å være bøyd over den doggy stilposisjonen gjenspeile følelser som noen er for store eller mektige til å ignorere. Ydmykelse som noen andre får kontrollere deg uten spørsmål. Eksempel: En mann drømte om å ha doggy style sex med en kvinne han kjente. I det våkne livet gledet han seg over å fullstendig kontrollere denne kvinnen med sine råd. Kvinnen hadde en enorm hemmelig forelskelse på ham og gjorde nesten alt han ba henne om å gjøre….

…Drømmen om en skrivemaskin symboliserer en nøye eller grundig deling av fakta eller ideer med andre. Å være ekstra forsiktig med å formidle informasjon til andre fordi du ikke vil risikere noe. Å være veldig forsiktig med hvordan du artikulerer deg selv. Å være veldig grundig med en forklaring eller informasjon du gir noen, så det ikke er en eneste feil. Positivt kan en skrivemaskin gjenspeile et veldig forsiktig forsøk på å uttrykke følelsene dine til noen eller fortelle noen du liker dem. En bekymring for at ordene dine blir valgt nøye. Ikke ønsker å fremstå dum, usofistikert eller ved et uhell si noe galt. Negativt kan en skrivemaskin gjenspeile ditt ønske om å gjøre noen forsiktig og omhyggelig med hver eneste lille detalj du kan huske. Å være veldig forsiktig med valg av ord. Veldig nøye konstruerte løgner eller unnskyldninger. Vær veldig forsiktig med hvordan du planlegger å fortelle noen dårlige nyheter, avvise dem eller bryte med dem. Eksempel: En kvinne drømte om at moren hadde en lekemaskin. I sitt våkne liv var hun klar over seg selv og ~lekte~ med ideen om å fortelle noen hun ikke likte med nøye utvalgte ord. Eksempel 2: En kvinne drømte om å raskt skrive på en skrivemaskin fordi et monster nærmet seg rommet hennes. I det våkne livet var hun livredd da hun nøye tenkte på en unnskyldning for å fortelle noen som var i stand til å gjøre livet hennes veldig vanskelig hvis de oppdaget noe hun gjorde. Eksempel 3: En kvinne drømte om å se en gammel skrivemaskin ved siden av et vindu. I det våkne livet vurderte hun nøye ordene hun ville bruke for å bryte kjæresten sin slik at hun kunne treffe noen andre….

…Drømmen om å være forelsket eller føle kjærlighet symboliserer en situasjon i livet ditt som føles bra hele tiden. Du kan oppleve ny funnet suksess eller økonomisk sikkerhet. Drømmen om å være forelsket i noen du ikke er involvert i det virkelige liv symboliserer din sterke tilknytning og aksept av en kvalitet i deg selv som du ser hos den personen. Det kan også være representasjon av sterk tilknytning eller trøst i en situasjon som oppstår. Drømmen om å være forelsket i noen du er involvert i det virkelige liv kan gjenspeile både dine følelser for den personen, eller din sterke tilknytning og aksept av et personlighetstrekk du har blitt komfortabel med. Det kan også være representasjonen av hvor bra du føler deg om noe som skjer med deg. Drømmen om å være forelsket i et familiemedlem kan gjenspeile både følelsene dine for den personen eller hvor mye du liker noe som skjer med deg. Drømmen om å være forelsket i noen du er forelsket i eller ~ha en forelskelse~ på kan symbolisere et kraftig ønske om den personen. Du tror kanskje ikke at du noen gang kan ha den personen, eller muligens frykter å aldri ha dem. Dette gjelder også kjendis ~crushes~. Å være forelsket i kjendiser som du ikke har noen tiltrekning til i det virkelige liv symboliserer din sterke tilknytning eller aksept til en eller annen kvalitet i deg selv som du ser i den kjendisen. Det kan også være representasjonen av hvor mye du liker noe som skjer med deg. Å være forelsket i mennesker du kjenner igjen, men ikke har noen fysisk tiltrekningskraft for symboliserer din sterke tilknytning eller aksept til en eller annen kvalitet i deg selv som du ser hos den personen. Å være forelsket i en fremmed symboliserer en sterk tilknytning eller aksept av nye kvaliteter i deg selv, eller nye situasjoner. Noe i livet ditt kan være oppmuntrende til nye følelser, eller følelser du ikke har hatt på veldig lenge. Eksempel: En mann drømte om å bli forelsket. I det våkne livet begynte hans slite virksomhet til slutt å tjene penger….

…Drømmen om ånder symboliserer minner eller problemer som henger igjen fra fortiden. Det kan også være representasjon av minner fra mennesker fra fortiden din. Essensen av hvem noen var. Drømmen om onde ånder symboliserer negative erfaringer eller problemer fra fortiden din som ikke er løst. Drømmen om ånder fra døde slektninger eller venner kan representere dine følelser om deres død. Det kan også være representasjonen av din intuisjon eller framsyn om forestående død. Å drømme om en død elsket kan muligens ikke ha noen tilknytning til deres død i det hele tatt, og bare gjenspeile et aspekt av din personlighet basert på minner eller følelser som skiller seg ut mest om dem. For eksempel, hvis en person drømmer om sin døde far, kan det bare gjenspeile et problem de har med samvittigheten eller beslutningen de tok….

…Drømmen om å kjøpe aksjer i et selskap symboliserer din personlige investering i andre mennesker eller et utfall. Å tro at hvis du bryr deg om eller hjelper noen nå, vil det gi fordeler senere. Håper for fremtiden eller tar risiko for fremtiden. Ser en langsiktig fordel med å hjelpe noen eller gjøre noe. Negativt kan kjøp av aksjer gjenspeile frykten for å ha trodd på noen eller noe for mye. Frykt for å få håpet ditt ødelagt. Risiker for mye. Drømmen om å selge aksjer med fortjeneste symboliserer fordeler eller uventede for å ha trodd på mennesker, ideer eller på en mulighet. Å høste belønningen for å være trofast, lojal eller ha utnyttet en mulighet da den ble presentert for deg. Drømmen om å selge aksjer og tape penger symboliserer feilplasserte prioriteringer, dårlig framsynthet eller uflaks. Trohype. Dårlig langsiktig dom. Alternativt kan det å miste penger på aksjer gjenspeile følelser av å ha blitt løyet for eller skuffet hos mennesker som hadde potensial. Drømmen om tilbakekjøp av aksjer kan gjenspeile følelsen av at du eller noen andre nå er sterk nok til å stå alene. Føler at du eller andre ikke trenger noen hjelp eller støtte lenger. Å tilbakebetale gjeld eller favoriserer for å gjenvinne eller øke uavhengigheten. Ikke ønsker å føle at du skylder noen noe. Ikke ønsker å føle at noen kan ~ha et stykke av deg~ eller et ~stykke av din handling.~…

…Å drømme om at du stirrer på noe symboliserer din følelse av at et spørsmål eller en situasjon er alt som betyr noe. Opptatthet av et problem. Følelser av å bli sjokkert eller at noe er utrolig. En situasjon som prioriteres eller går foran alt annet. Du innser kanskje en sannhet. Vantro. Alternativt kan det å stirre på noen gjenspeile presset du bruker på noen, fokusert oppmerksomhet på en viktig sak, sterke følelser om noe eller kommunisere hvor åpenbar du føler noe er. Manglende evne til å få tankene dine ut av noe. Legg merke til hvor utålmodig du er. Å drømme om at noen stirrer på deg symboliserer sannheten i en situasjon som ikke kan rømmes. En person eller situasjon som du føler blir utålmodig med passiviteten din. Føler press fra noen. Føler meg uvelkomne eller at du ikke passer inn. Føler at noe om deg alltid blir lagt merke til. Alternativt kan det å stirre på reflektere følelser om at noen ser på hvert eneste trekk. Føler at du ikke kan ha privatliv eller gjøre noe du vil fritt. Eksempel: En kvinne drømte om å stirre på noen. I det våkne livet var hun veldig fokusert på å tukte noen på et oppslagstavle på Internett som hadde kommet med veldig ufølsomme kommentarer. Stiringen reflekterte hvor sjokkert hun følte av det hun var vitne til. Eksempel 2: En jente drømte om å se en jente blankt stirre på henne. I det våkne livet visste hun at hun måtte slutte med kjæresten sin, men hadde ikke mot til å gjøre det. Stiringen reflekterte utålmodighet hun hadde med seg selv for ikke å gjøre det. Eksempel 3: En kvinne drømte om å se den dystre reaperen stirre på henne. I det våkne livet begynte han å føle at et langdistanseforhold hun hadde på internett var dømt. Alt i livet hennes fortalte henne at dette forholdet var dømt mens hun kjempet for å fortsette å snakke med fyren. Eksempel 4: En kvinne drømte om å se henne snart være tidligere ektemann som stirrer ut i rommet. I det våkne livet brukte hun mye tid på å tenke på hvor rart fremtiden ville være etter at skilsmissen hennes var avsluttet. Eksempel 5: En kvinne drømte at alle hun kjente stirret på henne. I det våkne livet hadde hun nettopp blitt voldtatt. Stiringen reflekterte følelsene hennes om hele livet hennes rundt det som hadde skjedd med henne….

…Drømmen om den beste mannen i bryllupet symboliserer bevissthet om deg selv eller andre som på en selvstendig eller ufølsom måte gir støtte for å gjøre et valg permanent. Gjør hva noen andre trenger, selv om det er ubehagelig å forsikre at de ~har alt~ eller at et mål er sikret. Legg merke til hva noen andre vil støtte valgene sine fordi det handler om dem. Å stå opp for noen eller beskytte noen for å sikre at ingenting kommer i veien for å sikre et mål. En fantastisk eller utrolig gest av uselviskhet for å støtte andres valg. Å gjøre hva det er ditt blir bedt om å gjøre andres suksess føles bra å være lett. Negativt kan en best mann gjenspeile følelser av å bli bedt om å gjøre for mye for å støtte andres prestasjoner. Følelser flau når de står opp for noen eller føler seg flau med å støtte noen. Alternativt kan en best mann negativt gjenspeile dårlige intensjoner eller underhåndet oppførsel for å sikre at et valg blir gjort permanent. Å lyve til noen at du ikke bryr deg om valgene deres. Eksempel: En ung kvinne drømte om å gifte seg med kjæresten til ekskjæresten, og han ekskjæreste var den beste mannen som motsatte seg ekteskapet. I det våkne livet prøvde hun å gjøre ekskjæresten sin misunnelig ved å treffe sin beste venn, slik at han ville ha henne tilbake. Ekskjæresten som den beste mannen reflekterte kvinnens følelse av at ekskjæresten var klar over det nye romantiske forholdet og prøvde å vise at han ikke brydde seg om det….

…Drømmen om en skotsk person symboliserer et aspekt av din personlighet som ufølsomt merker seg selv som bedre eller sterkere enn noen andre. Positivt, skotske mennesker kan gjenspeile deg eller noen andre som er ufølsomme med å rette oppmerksomhet mot en prioritering. Generøsitet som fullstendig flau andre mennesker. Strålende som skremmer mindre intelligente mennesker. Fortelle fiendene dine eller farlige mennesker at du vil like å ødelegge dem. Sjalusi over å ikke gjøre noe helt riktig eller la et problem gli forbi deg. Negativt kan en skotsk person gjenspeile deg eller noen andre som har det bra å legge merke til at noen har mindre enn deg. Å nyte andres svakhet eller sårbarhet. Fortelle noen til ansiktet deres hvorfor de er svakere, dummere eller under deg. Nyter å utnytte andres svakhet i ansiktet. Du eller noen andre som føles godt å være slemme om fordelene eller overlegenheten din. Alternativt kan det gjenspeile forlegenhet når man tenker at de er bedre enn andre mennesker. Skotske mennesker kan dukke opp i en drøm under bitre argumenter. De er også vanlige under søksmål eller rettssaker. Rivalisering som stolt diskuterer andre svakheter eller mangler ute i det fri. Eksempel: En mann drømte om å se en skotsk mann snakke med ham. I det våkne livet fantaserte han om hvordan det ville være å være rik og legge merke til en jente han likte helt ødelagt slik at hun måtte være sammen med ham. Eksempel 2: En mann drømte om å være redd for en skotsk mann. I det våkne livet fryktet han at faren hans ville le i ansiktet hvis han noen gang fortalte ham om et problem han hadde….

…Drømmen om en kjæreste symboliserer personlighetstrekk eller kvaliteter vi føler som konsekvent støttende for din suksess eller velvære. Noe du tror som støtter deg følelsesmessig, eller regelmessig hjelper deg med å takle livssituasjoner. Det kan også være representasjonen av noe i livet ditt som får deg til å føle deg trygg eller heldig. En konsekvent nyttig situasjon, oppførsel eller mestringsmekanisme. Alternativt kan kjærester symbolisere våre nåværende fremskrivninger av partneren din eller deres tro eller mål. Drømmen om en kjæreste som forlater deg symboliserer avgang fra nyttige situasjoner, følelser eller tro fra livet ditt. Vaner eller situasjoner som ikke lenger støtter deg. Føler noe nyttig å slå på deg eller ikke lenger jobber. Drømmen om en kjæreste som du aldri har sett i det virkelige liv som forlater deg, symboliserer nye situasjoner, vaner eller tro som støttet deg og ikke lenger er. Drømmen om å jukse på partneren din symboliserer impulsive valg, eller å gjøre noe du ikke kan motstå. Fusk på en partner kan også representere en endring av gjeldende tro. Drømmen om en partner som jukser deg symboliserer dårlige valg som har konsekvenser eller alvorlige konsekvenser. Vende ryggen til prinsipper, integritet eller ofre du bringer. En partner som jukser på deg, kan også symbolisere følelsene dine om at partneren din har andre tro eller mål fra din egen. Å se en kjæreste dø eller myrdes i en drøm symboliserer slutten på et tenkemønster, vane eller livssituasjon som fikk deg til å føle deg bra eller hjalp deg med å takle livssituasjoner. Det kan også være representasjon av visse trosretninger, følelser eller situasjoner knyttet til kjærestens slutt. Drømmen om intimitet eller følelser av kjærlighet med en kjæreste som du ikke kjenner igjen, symboliserer en ny personlighetsstil, vane eller situasjon som er følelsesmessig nyttig for deg. Drømmen om en kjæreste som du kjenner igjen, men egentlig ikke er involvert i, symboliserer et aspekt av din personlighet som du synes er følelsesmessig støttende som er basert på dine følelser eller minner fra den personen. Dette gjelder kjendiser, venner eller alle som fremstår som en kjæreste som ikke er en ekte partner. Drømmen om å ha sex med kjæresten din symboliserer positive våkne livsopplevelser der du liker å føle at du ikke kan miste. Hyggelige opplevelser følelsen hjalp, vellykket å bruke dine ferdigheter, eller liker å legge merke til at du har en fordel som aldri slutter å fungere for deg. Liker en opplevelse der visse ferdigheter, oppførsel eller andre mennesker støtter kontinuerlig din suksess. Alternativt kan det å ha sex med kjæresten din gjenspeile morsomme våkne livssituasjoner du opplever med ham. Det kan også (mindre sannsynlig) gjenspeile sexlivet ditt….

…Drømmen om å se røtter symboliserer bånd, bånd eller historie som er forankret i livet ditt. En historie eller fortid som du ikke lett kan skille deg fra. Langsiktige eller familieforhold. Noen områder av livet ditt som er etablert. Tillit stabilitet. Negativt kan røtter gjenspeile ~dypt forankrede~ eller mangesidige problemer. En urolig historie som det er vanskelig å komme vekk fra. Forhold som det er vanskelig å skille fra. En historie det er vanskelig å komme vekk fra. Å drømme røtter som blir kuttet eller fjernet symboliserer et grunnleggende aspekt av livet ditt som ikke lenger hører hjemme. Bånd, obligasjoner eller historie som ikke lenger er viktig. Fjerningen av et område i livet ditt som var forankret. Å gå fra deg forbi eller kutte av et gammelt forhold. Eksempel: En kvinne drømte om å få røtter trukket ut av øret hennes. I det våkne livet begynte hun å føle at hennes religion ikke lenger var gyldig. Røttene som ble trukket ut av øret reflekterte at hennes religiøse røtter var noe hun ikke lenger ville høre på….

…Drømmen om å bli sparket fra jobb symboliserer følelser av avvisning, å bli avskåret eller ikke bli likt. Slutten på en situasjon, eller et forhold i et våkent liv. Føler meg fratatt en forpliktelse, ansvar eller prestisje. Føler meg uvelkomne. Drømmen om å bli sparket fra en jobb kan også representere følelser av å ikke være god nok til å gjøre noe lenger. Føler at du ikke lenger er viktig for en situasjon eller et forhold. Føler at du aldri vil være i stand til å gjøre noe som er viktig for deg noen gang igjen. Å bli sparket i en drøm kan også være en representasjon av sinne eller gjengjeldelse du føler fra noen andre for en feil eller manglende lojalitet. Negativt kan det å være sparket i en drøm være et tegn på at du føler deg dårlig for ikke å være perfekt på noen måte. Alternativt kan det også være et tegn på at du har problemer med å erkjenne feilene dine eller ta ansvar….

…Drømmen om bein utenfor kroppen symboliserer problemer fra fortiden din som aldri forsvinner. Ting er så vanskelig å glemme eller gi slipp på. Drømmen om å begrave bein symboliserer konfrontasjon med noen av de vanskeligste problemene dine. Du kan gjøre noen veldig store endringer i livet ditt eller oppleve en periode med veldig kraftig personlig vekst. Drømmen om å grave opp bein symboliserer å revidere noen av de vanskeligste problemene dine eller huske noe fra fortiden din. Drømmen om bein inne i kroppen symboliserer underliggende styrker og struktur. Et personlighetstrekk eller område av livet ditt som gjør deg til den du er. Noe som er vanskelig eller umulig å endre. Drømmen om deformerte bein inne i kroppen symboliserer grunnleggende personlighetsfeil. Et problem eller et problem som er inngrodd i hvem du er. Drømmen om knuste bein i en persons kropp symboliserer endringer i grunnleggende aspekter av din personlighet. og til hvem du er. Drømmen om knuste bein utenfor kroppen symboliserer et grunnleggende skifte i ditt syn på fortiden. Ny utvikling gjør at du kan komme deg løs fra vanskelige problemer….

…Drømmen om barnevakt symboliserer følelsene dine om å ta vare på andres problem. Du kan føle deg lei av livet ditt eller holdt deg tilbake på grunn av andres problemer. Å sørge for at noen dummere eller mer arrogante enn deg gjør ikke saken verre. Det er risikabelt å holde øye med noen du føler. Negativt kan en barnevakt gjenspeile ansvar eller problemer som du føler er blitt dumpet til deg. Føler at du må beskytte eller ta vare på noen som er sårbare fordi ingen andre vil. Alternativt kan en barnevakt gjenspeile følelsen din av å bli overveldet av andres arrogante eller barnslige oppførsel. Rydde opp eller ta vare på en slob i livet ditt. Det kan også være representasjon av følelser av å være underordnet noen med ufortjent makt over deg. Å bli kontrollert av noen bortskjemte. I tillegg kan barnevakt i en drøm gjenspeile dine følelser om å oppdra barna dine i et våkent liv hvis du har noen. Eksempel: En mann drømte om å passe barn. I sitt våkne liv følte han seg kontrollert av en lat bortskjemt far som arrogant kontrollerte ham etter at han betalte alle regningene for at han skulle holde ham gjeldsfri. Familiemedlemmet fortsatte hensynsløs utgifter krever at flere regninger ble betalt. Eksempel 2: En kvinne drømte om at en baby skulle bli satt av for barnevakten hennes som hun ikke ønsket å passe på. I det våkne livet var hun en lærer som begynte å føle at undervisning ikke var den rette jobben for henne. Hun følte seg mer som en barnevakt enn en lærer….

…Drømmen om en pistol symboliserer viljestyrke eller makten til å kontrollere avgjørelser. Den som holder pistolen i en drøm gjenspeiler hvilke personlighetstrekk eller situasjoner som styrer beslutningstaking. Hvis du holder pistolen i en drøm, gjenspeiler den din viljestyrke eller interesse for å ta et valg. Hvis du skyter noen med en pistol, symboliserer det en beslutning. Å skyte en dårlig person kan gjenspeile å overvinne negative tenkemønstre ved å tro på deg selv eller gjøre det rette. Å skyte en god person kan gjenspeile overgivelse til negative følelser eller tenkemønstre. Det kan også være representasjonen av å velge å være dårlig eller umoralsk. Drømmen om å bli skutt med en pistol symboliserer en beslutning som har sviktet eller flau deg. Et dårlig valg du har gjort som har fått en situasjon til å slå deg. Det kan også være representasjon av noen andre som du føler med vilje tar en beslutning om å svikte deg, skamme deg eller komme tilbake til deg. Føler at andres beslutning har forårsaket deg mye smerte eller tap. Dårlige mennesker med våpen representerer negative personlighetstrekk som styrer din beslutningstaking (f.eks. Frykt, skyld eller uredelighet). Det kan også være representasjon av en dårlig situasjon som du frykter kan komme ut av kontroll. En person eller situasjon som du føler har makt eller kontroll over deg. En indre mobber som fungerer som en indre mobber. Gode ​​mennesker med våpen er positive personlighetstrekk som påvirker avgjørelsene dine (f.eks. Mot, selvtillit, ærlighet). God dømmekraft. Drømmen om pistol som ikke fungerer eller setter seg fast symboliserer mangel på vilje, mot eller kraft til å gjennomføre en beslutning. Du har ikke det som trengs for å motstå et problem eller ta en viktig beslutning. Drømmen om å laste en pistol symboliserer forberedelse til å ta en beslutning eller nøyaktig makt på noen. Det kan også være en representasjon av at du tror på deg selv før du møter et problem. Å se noen andre laste en pistol kan gjenspeile noe ved deg selv eller en situasjon som blir motstandsdyktig. Drømmen om å skyte deg selv med en pistol ved et uhell symboliserer å skru deg fast i livet på en eller annen måte med et betydelig tilsyn. Ikke vær forsiktig eller ansvarlig nok med kraften du holder på. Drømmen om å skyte seg selv med en pistol med vilje symboliserer selvpålagt fiasko. Velger å tape med et betydelig valg. Eksempel: En kvinne drømte om å se noen rette en pistol mot en mann. I det våkne livet hadde hun en het debatt med noen som hun følte kunne eksplodere av sinne mot henne hvis hun ikke var forsiktig. Pistolen reflekterte beslutningen om å eksplodere av sinne som hadde makt over henne. Eksempel 2: En gutt drømte om å se menn rette en pistol mot ham. I det våkne livet følte han at læreren hans utpekte ham for forlegenhet….

…Drømmen om en tatovering symboliserer følelsene dine om hvordan du eller noen andre velger å legge merke til eller definere seg permanent. Det kan også være en representasjon av en uforglemmelig påminnelse i livet ditt. Vurder design, farge og plassering av tatoveringen for ytterligere mening. Positivt, en tatovering kan gjenspeile hvordan du føler deg bra som original eller mer interessant enn andre mennesker. Stol på å huske hva du har vært gjennom eller hvor sterk du var. Føler at jeg blir lagt merke til av andre som å ha fått gjennom en større prøvelse. En livsleksjon, vanskeligheter, skuffelse eller traumatisk hendelse som du aldri kan glemme. En opplevelse som har satt et varig inntrykk på deg. Negativt kan en tatovering gjenspeile hvordan du eller andre har det bra å vise seg farlige, risikable eller negative. Liker å se tøff ut eller som at du ikke bryr deg om andres følelser. Føler deg ukomfortabel eller fornærmet av andres lite hensynsfulle oppmerksomhet mot store avgjørelser. Et tegn på at du eller andre kan ha gjort et arrogant valg eller en feil som ikke snart vil bli glemt. Husker du selv eller noen andre som med vilje har vært en tull. Et ønske om å skille seg ut som kan være avskyelig for andre. Alternativt kan tatoveringer i negativ sammenheng gjenspeile din bekymring eller angst for at noe i livet ditt blir lagt merke til permanent. En feil du føler er permanent. Drømmen om tatoveringer på brystet kan gjenspeile deg eller andre som viser seg å være kraftige. Negativt kan en tatovering på brystet gjenspeile atferd som liker å skremme andre for at den nekter å gi tilbake kraft. Nyter å vise seg å være for kraftig over andre. Tatoveringer på bicepsen kan gjenspeile å vise seg på måter som viser at du er sterkere enn andre. Tatoveringer på underarmen kan gjenspeile å vise frem å kontrollere en situasjon. Drømmen om å se en tatovering med trampstempel (over bommen) kan representere følelser om at noen eller noe i livet ditt liker å merke seg at det er lett hele tiden. Føler at noen annonserer sosialt som de alltid vil være enkle å håndtere. Det kan også være representasjon av ubehagelige følelser du har om en person av det motsatte kjønn som gir tydelige signaler av interesse for å date deg hele tiden. Å drømme om at du har en tramp-stempel-tatovering kan gjenspeile din egen glede av å bli lagt merke til å alltid få det du vil fordi du er lettere å håndtere enn andre mennesker. Sosialt annonsere for andre at det ikke er noen utfordring å få deres ønsker fornøyd med deg. Drømmen om fjerning av tatoveringer symboliserer et ønske om å gjenopprette troverdigheten, omdømmet eller det gode navnet ditt. Du kan gi slipp på arrogante overbevisninger eller beklager noen. Å rydde opp i handlingen din, bygge respekt for deg selv eller gjenoppfinne deg selv i et renere bilde. Du har kanskje et større behov for å være opptatt av følelsene fra familie eller venner. Ønsker å glemme eller slette fortiden. Alternativt kan du være klar over at fremvisning ikke er bra for dine eller dine forhold….

…Drømmen om en pedofil symboliserer deg eller noen andre som føles bra ved å utnytte andres naivitet eller uerfarenhet. Få glede og styrke deg selv med andre uerfarenhet eller manglende evne til å slå tilbake. Å ha det bra å vite at det ikke er noen konsekvenser å utnytte en urettferdig fordel. Føler det godt å vite at noen andre aldri kan ha betydning eller være viktig. Du eller noen andre som føles fantastisk å bruke eller utnytte andre som er for svake eller dumme til å gjøre noe med det. Negativt kan en pedofil gjenspeile sadistisk glede ved å holde noen andre maktesløs. Et tegn på at du eller noen andre får følelsen av å være en vinner mens du tvinger andre til å være en taper….

…Drømmen om å søke etter noe symboliserer et behov for å finne noe som mangler eller trengs i livet ditt. En refleksjon av ditt våkne livs søk etter kjærlighet, åndelig opplysning, fred eller en løsning på et problem. Leter du etter en skjult mening med noe eller prøver å finne en kvalitet du vil ha i livet ditt som ikke er til stede for øyeblikket. Drømmen om å bli søkt kan gjenspeile din bekymring for at noen andre oppdager en hemmelig eller personlig informasjon om deg. Føler at du ikke kan skjule noe for noen. Drømmen om å søke på noen kan gjenspeile din interesse for å oppdage en hemmelighet eller finne sannheten. Undersøke en person eller situasjon. Har høye standarder. Drømmen om å søke selv kan representere følelsene dine av å være på stedet eller ønsker å gjøre hva du kan for øyeblikket. Alternativt kan det gjenspeile ditt forsøk på å bevise deg selv for noen. Drømmen om å søke etter noen kan representere våkne livsfølelser om et aspekt av din personlighet som ikke lenger fungerer sosialt. Prøver å finne ut hvorfor visse atferd eller sosiale ferdigheter ikke hjelper deg lenger. Prøver å finne ut hvorfor noen er sint på deg, eller at du uventet opplever uflaks. Lurer på hvorfor du ikke kan gjøre noe lenger som du er vant til eller trygg på. Eksempel: En kvinne drømte om å være nervøs for at hun kunne bli gjennomsøkt. I det våkne livet var hun nervøs for at kjæresten skulle finne ut at hun skulle på konsert alene. Eksempel 2: En mann drømte om å lete gjennom klærne i skapet sitt etter det perfekte antrekket. I sitt våkne liv prøvde han å oppdage hvordan han kunne virke mer intelligent for andre. Eksempel 3: En mann drømte om å lete etter alle utgangene til en bygning. I det våkne livet prøvde han sitt beste for å være forberedt på kritikk han måtte få. Søket reflekterte hans ønske om å oppdage nyttige unnskyldninger for kritikk han fikk, eller for å unngå menneskene som ga det til ham. Eksempel 4: En mann drømte om å lete etter undervannsskatter. I det våkne livet var han i terapi og prøvde å forstå hvorfor han var så usosial. Han følte at hvis han lærte om seg selv mer, kunne han finne en måte å forbedre sine sosiale ferdigheter på….

…Drømmen om parfyme symboliserer ditt ønske om å få noen andre til å føle seg bra om dine handlinger, ideer eller oppførsel. Du sier kanskje noe til noen du vil like deg. Vil at noen skal ha det bra med deg. Drømmen om dårlig luktende parfyme kan representere noe du eller noen andre gjør for å bli likt av andre som ikke fungerer bra. Et tegn på at nye ideer er i orden, eller at noen bare ikke ~får det~. Drømmen om prøver av Köln kan symbolisere en mulighet til å prøve å gjøre et nytt inntrykk med noen. Å eksperimentere med noe som kan få andre til å føle seg bra med deg….

…Drømmen om å ta vare på noen eller noe symboliserer ditt ønske om å se et område i livet ditt blomstre. En beskyttende holdning eller nærende holdning til en situasjon eller et forhold. Det kan også være et tegn på at du ikke vil miste noe viktig for deg. Alternativt kan det å ta vare på noen i en drøm gjenspeile følelser av sympati eller lojalitet. Negativt kan det å være omsorg for noen i en drøm være et tegn på at du er opptatt av å synes synd på noen eller synes synd på deg selv. Å drømme om å bry deg om noen du er forelsket i, kan gjenspeile din psykologiske pleie av ditt ønske om å være sammen med dem. Å mate ditt ønske eller håp om å være sammen med dem. Negativt kan det være et tegn på at du fantaserer for mye om dem og trenger å gjøre en større innsats for å bli kjent med dem. Drømmen om å bli tatt vare på av noen symboliserer følelsen av sikkerhet, stabilitet eller beskyttelse. En refleksjon av en vane eller situasjon du føler beskytter deg mot problemer….

…Drømmen om Köln symboliserer ditt ønske om å få noen andre til å føle seg bra om dine handlinger, ideer eller oppførsel. Du sier kanskje noe til noen du vil like deg. Vil at noen skal ha det bra med deg. Drømmen om dårlig luktende Köln kan representere noe du eller noen andre gjør for å bli likt av andre som ikke fungerer bra. Et tegn på at nye ideer er i orden, eller at noen bare ikke ~får det~. Drømmen om prøver av Köln kan symbolisere en mulighet til å prøve å gjøre et nytt inntrykk med noen. Å eksperimentere med noe som kan få andre til å føle seg bra med deg. Eksempel: En mann drømte om å kjøpe Köln. I sitt våkne liv fortalte han en jente hvor vakker han syntes hun var. Kölnene gjenspeilte hans ønske om å bli likt eller sett mer attraktivt av henne med det han sa….

…Drømmer om at du slår noen eller noe, symboliserer sinne og aggresjon du føler. Du overrasker kanskje noen med en annen tro eller mening. Tvinge en annen ubehagelig utsikt eller idé. Hvis noen slår deg, kan det gjenspeile sinne eller aggresjon du føler fra noen andre. Det kan også være representasjon av noen som tvinger sine synspunkter på deg. Hvis du blir slått i magen, kan det gjenspeile sinne eller aggresjon som gjør at du føler deg følsom for noe du ikke liker. Noen kan ha skadet følelsene dine eller overrasket deg med opprørende nyheter. Drømmen om å ikke kunne kaste et slag antyder at du føler deg hjelpeløs eller maktesløs uttrykke sinne. Du kan ha problemer med selvtillit, selvtillit eller å snakke for deg selv. Å drømme om at du drikker slag symboliserer sosial letthet. Å gjøre et forsøk på å komme overens eller ikke legge merke til andres problemer….

…Drømmen om silke symboliserer følelser om at en situasjon er behagelig glatt eller enkel. Nyter hvor lett noe er. Nyter en omgjengelig sosial atmosfære etter å ha kommet fra en stiv eller vanskelig atmosfære. Nyt jevn fremgang eller aldri å måtte oppleve et eneste problem i det hele tatt. Drømmen om svart silke kan gjenspeile følelser av frykt eller sjokk over hvor komfortabel noen andre er med å tenke på en forferdelig ting, skal være lett. Ikke liker noen andre som liker hvor lett noe føles. Frykt for at noe vil være for lett for fiender. Drømmen om hvit silke symboliserer følelser om deg selv eller andre som gjør at det føles bra å være helt enkel å være sammen med. Å prøve ditt vanskeligste for å gjøre en situasjon så behagelig som mulig for andre. Føler godt å legge merke til hvor perfekt enkel og smidig en situasjon går for deg. Noen i livet ditt som er veldig hyggelige mot deg. Negativt kan hvit silke være et tegn på at du prøver for hardt for å behage noen andre ved å være for fin eller for kompatibel til å behage dem. Prøver hardt å være bedre enn noen andre. Drømmen om å bruke silke symboliserer følelser om at personligheten din er glatt eller avslappet. Liker deg å være komfortabel og likte hele tiden. Eksempel: En kvinne drømte om å ha på seg en hvit silkekjole mens hun sto ved siden av farlig mann med en pistol som ikke ville at noen andre skulle komme i nærheten av henne. I det våkne livet prøvde hun å være veldig hyggelig og søt til en mann hun var sammen med og fysisk tiltrukket av. Mannen var veldig slem og kontrollerende mot henne….

…Drømmen om noen eller noe som er vakkert symboliserer at følelsene dine om at noe i livet ditt er perfekt. Følelser om deg selv eller andre som er utenfor bebreidelse, mer spesiell eller viktigere. Noen eller noe for utrolig til å bli kritisert. Noe i livet ditt som alltid er beskyttet mot skade eller forlegenhet. Følelsene dine om at noen områder av livet ditt er mer fortjente eller for gode. Alternativt kan noen eller noe vakkert i en drøm gjenspeile et ønskelig resultat eller en opplevelse du ønsker. Du føler om noe ideelt eller feilfritt. Ditt ønske om en perfekt løsning på et problem. Negativt kan det å være vakker i en drøm gjenspeile ~perfekt negativisme~ eller ~perfekt arroganse.~ Du kan føle at en person eller situasjon er umulig å beseire eller motstå. Det kan også være et tegn på at du føler at noe er for bra til at du kan stå opp mot det, kritisere det, eller at du ikke er verdig det. Det kan også være en fremstilling av din følelse av hvor uutholdelig det føles at et problem eller en fiende alltid er beskyttet uansett hva. Drømmen om å være vakker symboliserer følelser om at du selv blir sett på som utrolig eller feilfri. Det kan også være representasjon av følelser av å bli beundret eller sett opp til. Følelser som ingen kan kritisere deg eller fortelle deg at noe er galt med deg. Alternativt kan det gjenspeile dine våkne livsfølelser om å være ønsket av noen eller at noen synes du er for viktig til å miste. Drømmen om en vakker kvinne symboliserer følelsene dine om et utfall eller løsning på et problem som føles perfekt og gir deg akkurat det du vil. Det kan også være representasjon av en økt bekymring med å pinliggjøre deg selv med en eksepsjonell mulighet. Negativt, å drømme om en vakker kvinne kan gjenspeile følelser av utrygghet når det gjelder å snakke eller være kritisk til noe i livet du beundrer. Det kan også være representasjon av fristelse som er vanskelig å motstå….

…Å drømme om en lov symboliserer din oppfatning eller konflikt med det du mener er riktig eller galt. Drømmen om å henvise til loven symboliserer din kunnskap eller bekymring for hva du føler er rettferdig eller urettferdig. En refleksjon av at du eller noen andre diskuterer hva de føler er riktig eller fortjent. Alternativt kan det å drømme om loven gjenspeile regler, forskrifter eller løfter som du og noen andre har sagt ja til. Drømmen om å bryte loven symboliserer brutte løfter eller å bryte seg fra disiplin. Gjør ikke det du vet at du skulle gjøre. Juks, lyve eller unngå din rettferdige andel. Drømmen om å håndheve loven symboliserer våkne livssituasjoner der du får andre til å gjøre det som er riktig. Å få noen andre til å fortelle sannheten, møte deres problemer eller gjøre en god del. Å gå inn når du tror noen har gått langt. Fortelle noen hva de skal gjøre eller bli sint på noen som ikke oppfører seg….

…Drømmen om en drone som du ikke kontrollerer, kan representere angst for at personvernet ditt lett blir angrepet. Føler meg kontrollert av noen andre som om det var for lett eller automatisert. Ubehagelige følelser eller frustrasjoner over å ikke kunne hindre noen i å vite hver eneste ting du gjør. Føler at du ikke kan krangle med noen som holder øye med deg. Det å føle at noen er litt kjipt om å alltid vite hva du gjør uansett hva. Droner med våpen på kan også være en representasjon av angst for å bli flau eller få til å se ut som en taper uten advarsel. Drømmen om en drone du kontrollerer kan gjenspeile følelser av å ha makten til å observere en situasjon eller andre mennesker uten begrensning. Droner med våpen kan gjenspeile din makt til å flau eller svikte noen når som helst straffri. Negativt kan en drone gjenspeile manglende respekt for andres privatliv eller personlige rom. Å tenke at ditt behov for å vite ting er viktigere enn andres følelser. Å holde det viktig å holde øye med noen andre uansett hva….

…Drømmen om en zombie representerte automatisk eller blind tenkning. Et tegn på at du er for opptatt av hva andre mennesker synes eller at du ikke tenker selv. Det kan også være representasjon av sjalusi ved å ikke glede andre. Zombier i drømmer er et tegn på at du ikke tenker uavhengig eller objektivt. Det antyder også at du gir opp din evne til å ta uavhengige valg fordi en person eller situasjon har deg i en ~transe~. Noen eller noe annet påvirker beslutningstaking. En zombie er et vanlig symbol for noen som opplever sterkt gruppepress. Eksempler på situasjoner som kan trylle frem en zombiedrøm, kan være seksuell tiltrekning som får deg til å gjøre ting for noen fordi du vil at de skal like deg eller ta uvanlige tiltak for å imponere noen hvis mening du virkelig bryr deg om. Kraftige følelser av sjalusi som er desperate for å trekke andre ned. Alternativt kan zombier gjenspeile følelsene dine om mennesker som er misunnelige på noe du har eller vil stoppe for ingenting for å få tilgang til noe godt du har. Det kan også være representasjon av følelser om mennesker som ikke tenker selv. Drømmen om å stikke av fra zombier symboliserer ditt ønske om å unngå en person eller situasjon som du føler er misunnelig på det du har. Du kan frykte å miste det du har til andres misunnelse. Du kan også frykte å miste noe spesielt fordi noen misunnelige er desperate etter å trekke deg ned med dem. Drømmen om at moren din blir smittet av zombier, kan representere dine følelser av at uflaks eller tilfeldigheter alltid fører deg til sjalusi på andre. Føler meg ikke i stand til å slutte å trenge å følge med eller imponere andre. Eksempel: En mann drømte om å se en zombie. I det våkne livet var han usikker på ting han sa på et Internett-meldingsforum til noen, og brukte nøye mye tid på å slette disse kommentarene. Zombien reflekterte hans blinde usikkerhet om hva andre mennesker trodde som fikk ham til å unngå forlegenhet for enhver pris….