Drømmen om å krysse en vannkilde symboliserer ditt forsøk på å konfrontere eller komme gjennom en usikker eller negativ situasjon. Prøver å løse problemet ditt. Drømmen om å krysse en gate symboliserer en endring av synspunkter, følelser eller situasjoner. Gjør noe annerledes eller korrigerer deg selv. Tar et alternativt valg….

…Drømmen om å slå noen symboliserer kravet ditt om respekt. Du kan føle at noen andre har krysset en linje i det våkne livet. Drømmen om å bli slått i ansiktet symboliserer en situasjon eller beslutning som minner deg om din manglende respekt eller takknemlighet. Føler at du ikke har gjort nok eller at handlingene dine er utenfor linjen. Å sette noen andre rett eller føle deg påminnet om arrogansen din. Negativt kan det at du blir slått i ansiktet indikere at du er følsom overfor en situasjon som etterlater deg skyldig eller har anger. Føler at du var uforsiktig eller har forrådt noen. Føler at du ~krysset linjen.~ Eksempel: En kvinne drømte om å bli slått i ansiktet av bestefaren. I det våkne livet begynte hun å føle seg dårlig fordi hun ikke var ferdig med farens uferdige gravplass….

…Drømmen om torden symboliserer følelsene dine om et utbrudd av sinne, fare eller vold. Føler en kraftig utbrudd av aggresjon. Du kan oppleve at noen i ditt daglige liv oppdager noe som opprører dem. Sint foreldre eller sjefer som roper. Alternativt kan torden reflektere ditt eget temperament når du står opp for deg selv eller oppdager noe som gjør deg sint. Mister temperamentet fordi noen har krysset en linje….

…Drømmen om å høre en stemme kan representere en indre stemme som du ikke følger nok med på. En subtil følelse, erkjennelse eller tanke som har krysset deg. Et valg, interesse eller følelse som ligger bak deg. Alternativt kan en stemme representere et aspekt av deg selv eller et område av livet ditt som trekker oppmerksomhet mot seg selv. Ideer eller situasjoner som stadig dukker opp. Det kan også være representasjonen av et aspekt av din personlighet som begynner å føles viktigere for deg. Drømmen om å miste stemmen din symboliserer følelser av å være ute av stand til å uttrykke dine meninger eller følelser til andre. Du kan føle at det er umulig å si fra for deg selv eller gjøre oppmerksom på dine behov. Drømmen om Guds røst symboliserer din intuisjon om hvor viktig eller farlig en situasjon er. Muligheten for en permanent forandring, vanskelig offer kan være foran deg. Drømmen om noen med en stemme av det motsatte kjønn kan gjenspeile et aspekt av deg selv som uttrykker seg på en måte som er ute av karakter. Uttrykket av svakhet eller selvsikkerhet der det er uvanlig eller uventet….

…Drømmen om en lynking symboliserer en kald eller hjerteløs tilnærming til problemløsning. Det kan også være en representasjon av tilfredshet i å ~stikke den~ til noen som skuffet deg. Du eller noen andre som ufølsomt kvitter deg med tro. Det kan også være representasjon av en bitter gjengjeldelseshandling eller et totalt tap av respekt for noen. Drømmen om å bli jaget av en lynchpøbel symboliserer følelser om mennesker eller situasjoner som får tilfredshet som straffer deg for tap eller feil. Du kan ha krysset noen som vil glede seg over gjengjeldelse. Eksempel: En mann drømte om å se noen bli lynket. I det virkelige liv hadde han mistet all respekt for en jente han likte. Lynchingen reflekterte den kalde 180 graders endringen i hans følelser for henne….

…Drømmen om igler symboliserer negative tanker og følelser om noe du føler suger livet ut av deg. Alternativt kan en igle reflektere noe farlig du vil komme bort fra med en gang. Det er noe du virkelig vil skille deg fra i livet ditt som drenerer din gode ånd, kraft og selvtillit. En leech kan også være en representasjon av en person eller situasjon som du føler tapper økonomien din. Eksempel: En mann drømte om igler som festet seg til benet hans da han krysset en elv. I sitt våkne liv opplevde han irriterende økende medisinske utgifter for sin syke kone….