…Drømmen om en skimaske symboliserer et aspekt av din personlighet som ønsker å forbli skjult eller ukjent for enhver pris. Du eller noen andre som unngår sannheten eller åpenbart prøver å holde noe hemmelig. Risikerer alt for å unngå sannheten. Drømmen om å bli ranet av noen iført en skimaske symboliserer følelser av at du blir tvunget til noe uten en skikkelig forklaring. Eksempel: En ung gutt drømte om en skimaske iført kriminell i huset hans. I det virkelige liv døde faren nettopp, og alle i familien prøvde å unngå å fortelle ham om det. Eksempel 2: En mann drømte om å løpe fra en mann i en skimaske. I sitt våkne liv prøvde han å unngå å bli lagt merke til for sine svake språkkunnskaper i forretningsforhold i et fremmed land….

…Drømmen om et øyelapp symboliserer full bevissthet om at du tenker negativt og ikke ønsker å bli lagt merke til for det. Ikke ønsker å tenke at noe du gjør eller tenker er galt. Det kan også være representasjonen for ditt ønske om å utnytte andre og komme unna med det. Eksempel: En ung mann drømte om å se noen iført et øyepatch. I det våkne livet vurderte han å bruke en jente til sex og trodde det ikke var noe galt med det….

…Drømmen om rustning symboliserer emosjonelle eller psykologiske forsvarsmekanismer. Du eller noen andre som er motstandsdyktige mot endringer eller forskjellige synspunkter. Det kan også være representasjon av et sterkt ego. Positivt, iført rustning symboliserer å være mentalt eller følelsesmessig immun mot visse negative tanker, følelser eller situasjoner. Du har de følelsesmessige ressursene som kreves for å takle problemer og holde deg i en positiv tankegang. Negativt kan det gjenspeile dårlige vaner som er veldig vanskelige å gi opp eller egoet ditt. Hvis du prøver å drepe noen som har på seg rustning, symboliserer det ditt forsøk på å kontrollere eller kvitte deg med et vanskelig aspekt av personligheten din. Det kan være et følelsesmessig behov eller sterk motivasjon for å fortsette å tenke på visse måter som kan være til hinder for fremgang. Egoet kan være for sterkt. Hvis en skummel eller ond person i en drøm hadde rustning, kan det symbolisere et frykt- eller negativt tenkemønster som er beskyttet av din manglende evne til å overvinne andre følelser eller egoet. Eksempel: En mann drømte om å jage noen i rustning som han ønsket å drepe. I det våkne livet var han i terapi og hadde vanskeligheter med å komme til rette med egoet sitt ved å tro at han var smartere enn andre mennesker. Personen som ønsket å drepe det som hadde på seg rustning, reflekterte hvor vanskelig det var for ham å overvinne sitt eget ego….

…Drømmen om penny loafers symboliserer en tilnærming til en situasjon som er fokusert på ansvarlig ikke å tape. Opprettholde det du har. Hold deg oppdatert eller hold skarpe fordi det er viktig. Eksempel: En kvinne drømte om å se noen iført penny loafers. I det våkne livet var hun i gang med en bakgrunnssjekk slik at hun kunne beholde jobben sin….

…Drømmen om leppestift symboliserer et aspekt av personligheten din som føles overlegen eller mer fortjent enn andre. Ønsker å overgå eller overgå andre du føler er mindre viktig. Å være ~positiv~ enn noen annen. Det kan være et tegn på at du eller noen tror at de er smartere, sterkere, rikere eller bedre enn noen andre til noe. Det kan også være representasjon av en høyere følelse av modenhet over andre. Negativt kan leppestift representere deg eller noen andre som fremkaller sjalusi hos andre. Det kan også være representasjon av innbilskhet eller arroganse. Å tro at det er umulig for deg å miste eller måtte senke standardene dine. Drømmen om å sette på leppestift symboliserer følelser av at noe med deg gir deg et forsprang på andre. Du kan ha mer erfaring, ressurser, informasjon eller fysisk overlegenhet. Eksempel: En jente drømte om å merke seg selv iført leppestift på fotografier hun så på med ekskjæresten. I det virkelige liv hjalp hun ham med å komme gjennom en tragisk død og ønsket å fremstå som en mer moden eller ~bedre person~ som var i stand til vennskap til tross for fortiden. Drømmen reflekterte hennes ønske om å bli husket eller sett på som en mer støttende venn enn hans andre venner….

…Drømmen om å se noen iført legeuniform symboliserer et aspekt av deg selv som er fokusert på å helbrede eller forbedre livet ditt på en eller annen måte. Drømmen om en venn eller et familiemedlem som har på seg en uniform fra lege, symboliserer et aspekt av personligheten din som helbreder deg eller oppmuntrer til positive endringer basert på dine mest ærlige følelser av den personen. Det kan også representere projeksjonen din av den personen som hjelper deg med å helbrede eller løse et problem….

…Drømmen om å se en kvinne iført strømpebåndsbelte symboliserer en ønskelig situasjon som sikrer seg selv. Noe du vil ha i livet som garanterer seg selv eller gjør deg oppmerksom på at det er garantert. Selvsikker forutse et ønsket resultat. Du kan være veldig trygg på å vite at du kan ha eller gjøre noe. Drømmen om å bruke strømpebåndsbelte symboliserer dine egne forsøk på å sikre en situasjon, eller ~bøy deg bakover~ og sørg for at noe vil skje. Alternativt kan bruk av strømpebånd også gjenspeile din iver etter å foreslå noen andre….

…Drømmen om en pelsjakke symboliserer bevisstheten om at du er farlig mens andre merker det. Det kan også være representasjon av dårlig oppførsel som beskytter deg mot noe forferdelig. Eksempel: En fange drømte om å se noen iført pelsjakke gå mot ham. I det våkne livet fortalte han en venn at han planla å drepe noen som han trodde planla å drepe ham….

…Drømmen om å ha på seg en kjole symboliserer samsvar, vilje eller lydighet. Å ha på seg en kjole kan også være en representasjon av underordning eller å tjene andres behov. Mangel på påståelig kraft eller kontroll. Du er imøtekommende med andres behov eller ikke i stand til å gjøre det du vil. Negativt, iført en kjole er et tegn på at du mangler makt eller kontroll over livet ditt. Du kan ikke diktere vilkårene for en situasjon, ellers ser det ut til at noen andre har kontroll. Alternativt reflekterer en kjole en givende natur eller et kraftig ytre uttrykk for selvet. Drømmen om å se noen andre ha på seg en kjole symboliserer et eller annet aspekt av personligheten din som er kompatibel, lydig eller mangler kontroll. Et område i livet ditt gir deg uten problemer. Drømmen om en seksuelt ønskelig kvinne som har på seg en kjole, symboliserer et ønskelig aspekt av livet ditt som er kompatibelt eller tjener dine behov. Ting som du ønsker skal skje uten problemer manifesterer deg i livet ditt. Negativt kan en seksuelt ønskelig kvinne i kjole gjenspeile dine håp eller ønsker som blir brukt mot deg. Eksempel: En ung gutt drømte om å se en ønskelig jente i en gul kjole. I det virkelige liv begynte en jente å forfølge ham på skolen og til slutt ble kjæresten hans. Jenta i den gule kjolen reflekterte jenta på skolen og gjorde det som trengs for å ha ham som kjæreste. Hennes vilje til å gjøre alt som trengs for å holde ham lykkelig eller være i nærheten av ham. Jenta i den gule kjolen gjenspeiler livet som tilsynelatende gir gutten en ivrig kjæreste. En gul kjole gjenspeiler overholdelse eller underordning som er merkbar eller åpenbar. Alternativt er du klar over et område i livet ditt som uten problemer gir deg bort. En rød kjole symboliserer overholdelse eller underordning som er negativ. En følelse av maktesløshet eller tjeneste for andre basert på uærlige motiver. Det kan også symbolisere en dårlig vane som du har problemer med å kontrollere. Du kan også føle at mangel på kraft du har er totalt urettferdig eller ubehagelig. Alternativt kan en rød kjole symbolisere en person eller situasjon som du har total kontroll over på en måte som er voldelig eller bedragersk. En svart kjole symboliserer ubalanserte, overdrevne eller mørkere sider ved deg selv som mangler kraft eller kontroll. En blå kjole symboliserer deg eller et område i livet ditt som er kompatibelt eller nyttig på en positiv måte. En mørkegrønn kjole symboliserer egoistisk overholdelse. Du eller et område i livet ditt som er underordnet eller nyttig av egoistiske grunner….

…Drømmen om boksehansker symboliserer et behov for å bevise seg selv. Å være i humør til endelig å fullføre et problem. Eksempel: En mann drømte om å se noen iført boksehansker. I det våkne livet brukte han mye tid på å fantasere om å endelig slå opp en gammel fiende….

…Drømmen om en bandana symboliserer et humør eller tankesett som med vilje oppfører seg dårlig. Å være dårlig eller bryte reglene med vilje. Eksempel: En mann drømte om å se en kvinne iført en bandana. I sitt våkne liv hadde han fortalt noen at han hatet hvor mye han likte å skru dem over….

…Drømmen om et indiansk hodeplagg symboliserer en holdning eller stemning som er opptatt av å stå på bakken. Helt klart, aldri endre holdning eller gjøre det åpenbart for andre at du aldri vil hule deg i. Opptatthet med angrepsproblemer. Negativt kan et hodeplagg reflektere å vise seg frem med sta tro. Ønsker å skamme andre for at du aldri vil endre en dårlig vane uansett hva som skjer. Gjør det åpenbart for andre at du ikke bryr deg om dem eller noe de vil ha. Eksempel: En mann drømte om å se et innfødt Amerika iført hodeplagg. I sitt våkne liv var han veldig sta om å holde seg i tråd med livsstilskravene til et åndelig tilfluktssted. Andre mennesker var ikke så seriøse om det som han, og han nektet å avvike fra reglene, selv om andre mennesker var det. Hodeplagget gjenspeilet hans opptatthet med å være åndelig perfekt….

…Drømmen om kjeledress symboliserer et fokus på å fikse eller korrigere noe. Det kan være en situasjon som må løses, eller en person i livet ditt som er interessert i å rette opp et problem. Eksempel: En mann drømte om å se en vakker kvinne iført kjeledress. I det virkelige liv var han forfatter og var i ferd med å rette opp feil i en bok han skrev….