…Drømmen om hvite mennesker symboliserer aspekter av din personlighet som er fordeler eller har det lett. Å være misunnelig på ingenting i det hele tatt. Vaner, situasjoner eller problemer som ikke kan miste eller lett overvinne noe med mindre kraft. Noe om deg selv eller som du opplever som det er umulig å tape med. Positivt, hvite mennesker gjenspeiler manglende evne til å mislykkes i noe eller din evne til lett å overvinne problemer. Noen områder av livet ditt hvor du har en fordel eller mer erfaring. Et område i livet ditt hvor du var ~der først~. Frykt, usikkerhet eller tap stopper deg ikke. Kraft kommer naturlig. Føler ingen sjalusi. Negativt reflekterer hvite mennesker problemer som ikke kan stoppes, eller situasjoner som er for forankrede til at du kan gjøre noe med det. Frykt, usikkerhet eller tap overmann deg. Det kan også være representasjon av sjalusi som aldri forsvinner. Føler at noen har en fordel over deg. Det kan også være representasjonen av usikkerheten din at noe er for vanskelig for deg å gjøre også. Symbolikken er basert på den stereotype oppfatningen av hvite mennesker som å ha lettere liv, flere fordeler eller å være glemme fattigdom. Eksempel: En ung svart kvinne drømte om en hvit kvinne som sto nær en svart mann som hun likte. I det våkne livet var hun sjokkert da hun fant ut at denne fyren hun likte allerede hadde en kjæreste. Den hvite kvinnen i drømmen reflekterte hennes sjalusi og skuffelse over å ikke kunne ha fyren fordi kjæresten hans allerede hadde fordelen av å date ham….

…Drømmen om Det hvite hus symboliserer et perspektiv på en situasjon der du merker andre mennesker under din kontroll. Makt, autoritet eller bevissthet om andre som tjener deg. Eksempel: En mann drømte om å se Det hvite hus i det fjerne. I sitt våkne liv var han nær å få en stor forfremmelse på jobben….

…Drømmen om negler symboliserer tanker og følelser om din egenverd, selvtillit, prestasjoner og selvbilde. Neglens tilstand gjenspeiler hvor positiv eller negativ du føler deg selv Drømmen om å ha neglene helt fjernet symboliserer å ikke ha noen egenverdi. Tilliten din har blitt totalt desimert. Alt som gjør at du kan føle deg bra eller bygge tillit, er utenfor din rekkevidde. Å male neglene symboliserer en økt følelse av egenverd eller betydning for dine evner. Negativt kan det gjenspeile forfengelighet eller innbilskhet. Drømmen om å ha lange negler for mote symboliserer følsomhet om å bare gjøre det du liker til enhver tid. Alternativt kan det gjenspeile forfengelighet eller en uvillighet til å ~gjøre hendene skitne.~ Drømmen om lange negler fordi de er gjengrodd kan representere personlige problemer du må ta vare på eller som du har forsømt. Du kan føle behov for å rydde opp i en personlig sak før du føler deg komfortabel rundt andre. Drømmen om skitne negler har en lav følelse av egenverd. Du kan føle at du ikke er god nok eller ikke så god som noen andre. Drømmen om å klippe neglene symboliserer personlig oppmerksomhet til hvordan du ser ut for andre. Bløtgjøre eller polere utseendet ditt slik at du ser respektabel ut. Det kan også være representasjon av personlig oppmerksomhet overfor utseende etter en periode med å være for fokusert på jobb eller ta fri. Føler at det er viktig å se ut som du betyr noe. Drømmen om å klippe neglene dine offentlig symboliserer en mangel på bekymring for personvern eller skjønn når du håndterer personlige problemer. Rydde opp i handlingen din eller polere utseendet ditt på måter som kan være lite smigrende for andre. Ikke bli flau av å bli lagt merke til at du ikke er perfekt. Drømmen om skarpe negler kan representere deg eller noen andre som skremmer andre med ikke å måtte oppføre seg respektfullt. En aggressiv eller påståelig holdning om ikke å endre noe på deg selv som andre ikke liker at du gjør….

…Drømmen om DNA symboliserer kjernen din. Alt om deg som gjør deg til den du er. Drømmen om hvite DNA-tråder symboliserer grunnleggende endringer i kjerneområdene i din personlighet. En situasjon oppmuntrer til disiplin eller total fjerning av negative personlighetstrekk. Drømmen om regnbue-DNA-tråder symboliserer harmonisering eller balansering av kjerneområdene i din personlighet. Du kan gjøre mye undersøkelse av drømmerens egne tanker og følelser eller få kraftig innsikt om deg selv. Eksempel: En mann drømte om å se en hvit DNA-streng. I sitt våkne liv begynte han å starte leir i hæren. Det hvite DNAet reflekterte den enorme forandringen som boot camp hadde på ham, da han måtte kvitte seg med gamle vaner og tro….

…Drømmen om sko symboliserer din tilnærming til livet eller en situasjon. Hvordan du velger å håndtere situasjoner. Din stil eller metode for å møte problemer. Våre prinsipper, moral, mål eller motivasjoner. Se på fargen og stilen på skoen for ekstra symbolikk. Drømmen om å få et nytt par sko symboliserer nye metoder for å nærme seg situasjoner eller gå om livet. Nye ideer, ny innsikt eller nye ferdigheter som forvandler ditt syn. Konfrontere problemer annerledes eller endre hvordan du omgås mennesker. Drømmen om for trange sko symboliserer en tilnærming til en situasjon som er for begrensende og ineffektiv. Drømmen om å bytte sko symboliserer å endre tilnærming til en situasjon. Ulike metoder eller ideer blir brukt. Drømmen om å ta av deg skoene symboliserer å gi opp din tilnærming til en situasjon. Du har kanskje funnet ut at visse ideer eller metoder ikke er nyttige for deg. Gå av fra en situasjon eller utfordring. Negativt kan det være et tegn på at du gir opp eller gir deg for lett. Drømmen om hvite sko symboliserer en tilnærming til en situasjon som er basert på gode intensjoner eller ikke ønsker å gjøre noe galt. Alternativt kan hvite sko gjenspeile en tilnærming til en situasjon eller et liv som er fokusert på å løse problemer eller håndtere negativisme for godt. Drømmen om å ikke kunne finne skoene dine symboliserer følelser av å være ute av stand til å nærme seg en situasjon med tillit eller på en måte du er vant til å gjøre. Å føle at metodene dine for å løse et problem ikke vil fungere slik du trodde de ville. Drømmen om polering av sko symboliserer et forsøk på å se perfekt ut eller ~polert~ med metodene dine for å håndtere en situasjon. Ikke ønsker å se nervøs, uerfaren eller umoralsk ut på noen måte i det hele tatt. Ønsker å se bra ut å vite hva du snakker om til andre eller liker deg, kan du stole på. Du kan være bekymret for å gjøre et godt førsteinntrykk, eller at du er utenfor kritikk. Eksempel: En psykiater drømte om å ha på seg for trange sko. I det virkelige liv begynte hun å føle at Freuds metoder var for begrensende for hennes arbeid for å forstå folks sinn. De trange skoene gjenspeilte følelsene hennes av at det å bruke en freudiansk tilnærming til terapi var for begrensende til å være effektiv for alle hennes klienter. Eksempel 2: En mann drømte om å prøve å bestemme mellom to par sko. I løpet av å våkne skrev livet om å skrive en bok og prøve å avgjøre om han skulle være helt ærlig om noen dumme ting han hadde gjort, eller for å unngå å skrive om dem helt….

…Drømmen om klær symboliserer personligheten. Vurder stilen, verdien og fargen på klærne for å få ytterligere mening. Drømmen om å skifte klær symboliserer en holdningsendring, atferd, interesse eller fokus. Endrer hvordan du handler eller føler. Å nærme seg en situasjon annerledes eller velge å endre. Drømmen om for stramme klær symboliserer personligheten eller hvordan du handler som begrenser deg eller holder deg tilbake. Drømmen om å ikke kunne finne klærne til en viktig anledning kan representere følelser av å være i stand til å oppfylle andres forpliktelser, krav eller forventninger. Drømmen om svarte klær symboliserer personligheten som er redd eller overdreven. Spør deg selv hvor du er redd eller besatt i livet ditt. Frykt, ambisjon eller negative intensjoner er i ubalanse. Drømmen om mørkegrønne klær kan representere personligheten som er grådig, arrogant eller helt opptatt av egoet, drømmerens personlige identitet. Selvmordstanker eller sjalusi reflekteres noen ganger av mørkegrønn. Drømmen om lysegrønne klær symboliserer personligheten som helbreder eller forbedrer seg. Det kan også være representasjon av sjalusi. Drømmen om hvite klær symboliserer personligheten som er ekte eller har gode intensjoner. Alternativt kan hvite klær representere rensing av dårlige vaner eller et negativt område i livet ditt. Drømmen om rosa klær symboliserer personligheten som er lystig eller konsumert av ambisjon. Det kan også være representasjon av sterkt seksuelt begjær. Rosa klær kan være et tegn på at du bør være forsiktig med å skynde deg noe. Se temaseksjonen for klær for en mer grundig titt på klesymbolikk….

…Drømmen om en prinsesse symboliserer et aspekt av din personlighet som er kraftig fordi de blir sett på som for perfekte, vakre eller imponerende. Du eller noen som føler at det ikke er noe galt med dem. For bra eller for vakker til å bli plaget av problemer. Får alltid din vei fordi du er spesiell. Negativt kan en prinsesse gjenspeile egoisme, forfengelighet, bli bortskjemt eller være for krevende. Du eller noen andre som synes de er for perfekte til å ~skitne hendene~ eller gjøre ting for seg selv….

…Drømmen om en trylledrikke symboliserer en spesiell måte å endre eller endre en situasjon umiddelbart. En metode eller ~ingredienser~ for å øke hastigheten. Ikke å trene for å oppnå målet ditt eller tjene noe sakte. Negativt kan en potion gjenspeile risikable snarveier eller skitne triks for å oppnå ønskede resultater raskere. Det kan også være representasjon av snarveier som er farlige på lang sikt eller kjører fremover med noe du ikke er klar for. En metode for juks for å få det du vil umiddelbart….

…Drømmen om en hettegenser symboliserer personligheten som prøver å ikke være opptatt av et problem i det hele tatt. Et ønske om å være helt uformell om noe. Eksempel: En kvinne drømte om å prøve å rense skitne hettegensere. I det våkne livet prøvde hun å overbevise en bitter venn om at hun ikke brydde seg om et problem, og følte at de bare skulle gå videre fra det….

…Drømmen om en tiara symboliserer en tankegang eller holdning som føles mer perfekt, vakker eller spesiell enn andre mennesker. Du eller noen som føler at de har imponerende passiv kraft. Negativt, kan gjenspeile en holdning som er bortskjemt, forfengelig eller arrogant og tenker at den er for imponerende til å ~skitne hendene.~…

…Drømmen om søppelboksen symboliserer din vilje til å ~betale kostnadene~ for å føle deg bra uansett hvilke problemer som oppstår. ~Putt up with shit~ fordi det er verdt det for deg. Ekstra innsats for å holde deg komfortabel eller med utsikt over de skitne sidene ved noe du liker. Tenk på dyretypen som bruker søppelboksen for ytterligere symbolikk. Drømmen om en kattes søppelboks symboliserer din ekstra innsats for å opprettholde en behagelig falsk følelse av virkeligheten. Din vilje til å ~betale kostnadene~ eller fortsette å rydde opp etter problemer som oppstår på grunn av din uvillighet til å møte virkeligheten. Å sette opp ~andres dritt~ fordi det å lyve for deg selv føles bedre….

…Drømmen om noe eller noen som er skitten symboliserer en lav eller utroaktig mening du har om noen. Det kan også være representasjon av lave standarder, uverdighet eller noen som jukser. Du vil kanskje ikke være involvert i en person eller situasjon. Alternativt kan det å se noen skitne reflektere seksuell promiskuititet. Drømmen om at du er skitten symboliserer lav selvtillit eller følelser av å være uverdig. Du kan føle at du ikke er god nok, eller at andre mennesker kan se deg som underhånd. Føler at folk ikke vil være involvert i deg….

…Å se en stekepanne i drømmen symboliserer en rask utvikling i livet ditt, eller i måten du tenker på. Noe som kan kreve forsiktighet og forsiktighet. Det kan være en iver etter å få gjort noe eller få noe til å skje. En som potensielt kan forårsake et problem hvis du ikke er forsiktig. Drømmen om å lage egg i en stekepanne symboliserer rask utvikling eller våkne livserfaringer. Hvis du merker endringer i livet ditt, kan det være lurt å utvise tålmodighet. Drømmen om en skitten steke- eller kokepanne symboliserer en følelse av at du må gjøre alle forberedelser eller gjøre alt det skitne arbeidet på egen hånd. Føler at andre ikke er like interesserte eller ivrige som deg i en risikabel innsats. Negativt kan en skitten stekepanne gjenspeile følelser om å måtte rydde opp etter andres raske valg eller prosjekter….

…Drømmen om et skjerf symboliserer din uvillighet til å la en ubehagelig situasjon i sjenanse deg i det hele tatt. Gå ut av veien for å sikre at du holder deg komfortabel under en problematisk situasjon uansett hva. Følelse over en situasjon eller en annen person. Aldri å la deg føle deg som en taper. Negativt kan et skjerf representere følelsen av å være for god til å ~gjøre hendene skitne~ eller senke standardene….

…Drømmen om skadedyr symboliserer en plage i livet ditt. Et problem som irriterer deg at det ikke vil forsvinne. En konstant følelse av å være kompromittert eller skuffet. Problemer og hindringer som fortsetter å komme i veien for deg. Noe uønsket som har invadert rommet ditt. Alternativt kan skadedyr representere mennesker du føler som juks eller konkurrere skitne….

…Drømmen om en edderkopp symboliserer å føle seg fanget eller håpløs. En negativ situasjon som føles uunngåelig eller umulig å unnslippe. Tro på ting du tror er permanent eller aldri vil forsvinne. Alternativt kan edderkopper gjenspeile irrasjonell tro. Kraftig usikkerhet som hindrer deg i å gjøre det du vil i livet. Irrasjonell frykt som hindrer deg i å kose deg, eller sterke ønsker for ting du ikke tror du noen gang kan ha. Positivt kan en edderkopp representere et positivt område av livet ditt som er intrikat og tålmodig. Uunngåelig suksess basert på dyktighet. Dette vil vanligvis være representert av blå eller hvite edderkopper. Eksempel: En mann drømte om å se edderkopper flomme over soverommet hans. I det virkelige liv hadde han et pinlig helseproblem og tror det aldri ville tillate ham å ha en kjæreste. Edderkoppene reflekterte hvor fanget han følte meg som hans helseproblem….

…Drømmen om fargen hvit symboliserer balanse, renhet eller rensing. Negative tenkemønstre eller negative situasjoner blir renset fra livet ditt. Et hvitt rom, et hvitt hus eller hvite klær peker mot mental, emosjonell og åndelig balanse og renselse. Drøm med hvitt ledsages ofte av ekte våkne livssituasjoner der du må overvinne negativisme på noen måte. Alternativt kan hvitt gjenspeile dine ekte intensjoner. Du kan også ønske deg noe du ikke kan ha, men som du har god mening om….

…Drømmen om en fløyte symboliserer en timeout eller pause. En beslutning om å ta en pause eller stoppe bestemt oppførsel. Fortelle deg selv eller noen andre når nok er nok. Eksempel: En person drømte om å se en rød fløyte kastes mens en hvit fløyte satt rundt halsen. I det våkne livet begynte de å ta flere pauser mens de gjorde et veldig stressende arbeid. Den røde fløyta representerte stresset og de negative følelsene forbundet med å aldri ta en pause, og den hvite fløyten symboliserer en mer balansert tilnærming til å komme vekk fra jobben når det skulle bli for mye….

…Å se en baby i drømmen symboliserer ny begynnelse, nye tenkemåter, nye ideer eller nye livsutviklinger. En baby kan også symbolisere et nytt prosjekt eller nytt potensial. Oppdage nye evner. Negativt kan en baby i en drøm gjenspeile nye ansvar eller nye problemer som krever konstant pleie. Babyer kan også være en representasjon av mennesker i livet ditt som du føler behov for å ta godt vare på som eldre. Drømmen om en babygutt kan representere maskuline egenskaper til en opplevelse eller et problem som ufølsomhet, selvsikkerhet eller sosial dominans. Drømmen om en jente kan representere feminine kvaliteter til en opplevelse eller problemer som følsomhet, sympati, sosial underordning. Drømmen om en gråtende baby symboliserer et problem eller en sensitiv situasjon i det våkne livet som trenger oppmerksomhet. En del av deg som er fratatt. Drømmen om en baby som drukner symboliserer en sensitiv ny situasjon i livet ditt som blir overveldet av usikkerhet eller negative følelser. Feil forårsaket av for mye usikkerhet eller problemer med noe som nettopp startet i livet ditt. Negativt kan det gjenspeile problemer du er veldig forsiktig med å bli gjort umulig å ta vare på på grunn av overdreven usikkerhet, problemer eller frykt. Drømmen om å droppe en baby symboliserer følelser av angst for å være uansvarlig med en ny situasjon eller et problem som krever omsorg. Drømmer om å droppe babyer er vanlige for nyfødte mødre, mer på grunn av frykten for å være en uansvarlig mor enn på grunn av å faktisk droppe babyene sine. Drømmen om å glemme babyen din symboliserer følelser om noe i livet ditt som du har startet, men deretter forlatt. Sett av noe du er glad i eller har jobbet hardt for. Utsette noe spesielt. På et positivt notat kan det være et tegn på at det fortsatt er tid til å rette opp noe du har utsatt for å glemme en baby i en drøm. Drømmen om en forsømt baby kan representere følelser om å forsømme et fremtidig prosjekt eller ansvar. Det kan også være representasjonen av et følsomt problem du ikke behandler nok. Drømmen om en for tidlig baby symboliserer nye situasjoner eller nye problemer i livet ditt som skjer raskere enn du vil at de skal. Måtte gjøre noe raskere enn du planla. Å se en død baby symboliserer en ny utvikling, eller å bli overvunnet av negativisme. Noe som begynte, eller var i ferd med å bli stoppet. Positivt kan en død baby gjenspeile følelser av å bli spart for et ansvar eller langvarig problem. Drømmen om en baby uten bein symboliserer en ny utvikling som er stillestående. En ny situasjon uten trekkraft eller fart. Den drømmen om en deformert barnet symboliserer et nytt ansvar eller griner problem som ikke har slått ut som du forventet at det skulle. Hvis du faktisk forventer en baby, kan det gjenspeile frykten for at noe er galt med babyen. Å drømme om å bli frustrert eller stresset mens du passer på en baby symboliserer frustrasjonene og vanskeligheter med problem eller ansvar. Drømmen om en baby som ikke er fra ditt rase symboliserer en ny utvikling, ny situasjon eller nytt ansvar som er påvirket av symbolikken til det løpet. For eksempel symboliserer en hvit person som drømmer om en svart baby en ny situasjon i livet ditt der du håper eller tenker å føle deg bra er en prioritet. Svarte mennesker som drømmer om hvite babyer symboliserer nye situasjoner eller ansvar der du føler at du har en fordel. Det kan også representere nye problemer som er for sikre til at du kan gjøre noe med det. Se temaseksjonen for rase for en mer grundig titt på symbolikken til hudfarge og kultur. Gravide kvinner pleier Drømmen om deres ufødte babyer som mann oftere enn kvinner. Dette gjenspeiler sannsynligvis deres følelser om hvor ufølsom eller tøff virkeligheten det er å få en baby. Det kan også være representasjonen av kontrollen moren hevder seg selv som forelder på grunn av barnet. Unge kvinner og jenter kan drømme om å få babyer som gjenspeiler frykten for å bli gravid eller deres ønske om å bli gravid. Eksempel: En kvinne drømte om å miste babyen sin. I sitt våkne liv hadde hun utsatt college for ekteskapet. Eksempel 2: En kvinne drømte om å holde en ny baby. I det våkne livet begynte hun på et nytt kjærlighetsforhold mens hun jukset på mannen sin. Eksempel 3: En eldre kvinne drømte om å måtte ta seg av en baby. I det våkne livet var hennes eldre ektemann veldig syk. Eksempel 4: En kvinne drømte om ved et uhell å etterlate babyen sin i en butikk. I sitt våkne liv var han en forfatter som følte at hun hadde forsømt en bok hun skrev for lenge….

…Drømmen om rutete svarte og hvite gulv symboliserer et ubalansert tema eller en tone i en situasjon i livet ditt. Aldri å vite hva som kommer til å skje eller aldri føle at noe forblir det samme. En tid der øyeblikk av stabilitet og ustabilitet stadig overhaler hverandre. Konkurranse eller konflikt som aldri ser ut til å stoppe. Føler deg alltid på kanten….

…Drømmen om en giftig slange symboliserer korrupsjon eller forurensning. Områder i livet ditt som ødelegger alt som er knyttet til dem. Mennesker og situasjoner som du ikke kan stole på eller som du ønsker å unngå. En slange kan også gjenspeile din egen mangel på integritet eller villedende oppførsel. En slange kan også representere en dårlig innflytelse. Muligens en person som du ikke liker. En slange kan også være en representasjon av et farlig eller vanskelig problem. Ofte peker slanger på situasjoner som er vanskelige å motstå, moralsk plagsomme eller har feller du ønsker å unngå. Slanger kan også være representasjon av negative tenkemønstre, mennesker eller situasjoner som forsyrer humøret, ånden eller gode intensjoner. Drømmen om å bli bitt av en slange symboliserer frykt for tap som du har undergitt deg eller følelser av korrupsjon som har overveldet deg. Drømmen om å frykte å bli bitt av en slange symboliserer frykten din for å møte en uønsket eller ukontrollerbar situasjon. Du kan frykte å miste makt eller kontroll. Drømmen om en død slange symboliserer å overvinne en ødeleggende eller negativ innflytelse i livet ditt. Det kan også være representasjonen av trusselen om totaltap som forsvinner. Svarte slanger representerer vanligvis frykt eller veldig negative tanker som du kan ha problemer med å møte. Lysebrune eller kobberfargede slanger representerer ditt ønske om ting du ikke kan ødelegge din gode natur eller ødelegge deg. Et tegn på at hvis du ikke kan ha det, vil du aldri bry deg om noe eller noen andre. En lysebrun slange kan også bety at du skremmer deg selv med å tro at du aldri kan ha noe. Det kan også peke på å såre mennesker, lyve, jukse, stjele eller respektere andre fordi du ikke kan ha det du vil. Drømmen om en mørkebrun slange kan representere et tap som du frykter kan ødelegge andre områder i livet ditt. En hvit slange symboliserer noe ekte eller positivt i livet ditt som ødelegger eller forurenser alt annet rundt det. Noe med gode intensjoner som ikke har noen toleranse for alternative valg. En hvit slange med blå gift symboliserer konsekvenser som er til din beste interesse, men som ikke har det bra. Drømmen om en blå slange symboliserer en positiv person eller situasjon som stadig avviser deg eller saboterer deg. Det kan gjenspeile noe i livet ditt som blir bevoktet eller som krever total overholdelse av spesifikke regler. En positiv situasjon som er i motsetning til dine mål. En mørkegrønn slange symboliserer egoistiske tanker eller vaner som undergraver andre mer positive områder i livet ditt. Et sterkt behov for å sette deg selv først eller mektig usikkerhet som sporer en ekte innsats. Drømmen om å ri på baksiden av en slange symboliserer en situasjon i livet ditt ser ut til å ødelegge hver eneste lille ting du gjør, eller holder folk borte fra deg. Drømmen om å bli kvalt av en slange kan representere en negativ situasjon som hindrer deg i å snakke eller uttrykke deg uten konsekvenser. Drømmen om en slange som ser ut til å være uvitende om deg eller aldri merker deg symboliserer en frykt for tap som aldri ser ut til å komme. En langvarig følelse av uunngåelig eller forestående svikt som aldri skjer. Eksempel: En jente drømte en gang om en giftig slange som forførte henne og var umulig å motstå. I det virkelige liv hadde hun å gjøre med en ekstremt attraktiv mann som forfulgte henne som hun ikke stolte på. Slangen reflekterte hennes syn på at denne mannen var en ~spiller~ og bare fortalte henne hva hun ville høre for å få sove med henne. Eksempel 2: En kvinne som bodde i et strengt religiøst samfunn drømte om en hvit slange. I det virkelige liv klarte hun ikke å uttrykke seg eller gjøre noe som ikke var godkjent av samfunnet på grunn av religiøse lover. Den hvite slangen reflekterte hennes følelser om det religiøse samfunnet som hindret henne i å gjøre ting hun likte. Eksempel 3: En mann drømte en gang om å løpe gjennom en skog og prøve å unngå slanger. I det virkelige liv sto han overfor en rekke alvorlige problemer på en gang. Slangene gjenspeilte den opplevde faren hans problemer utgjorde for ham da han prøvde å finne løsninger uten å gjøre dem verre. Eksempel 4: En kvinne drømte en gang om å bli kvalt av en slange. I det virkelige liv motsto hun å avsløre sitt seksuelle ønske om en medarbeider av frykt for at hun skulle få sparken. Slangen reflekterte hennes frykt for å bli sparket som hindret henne i å uttrykke sine følelser. Eksempel 5: En kvinne drømte om å bli truet av et antall mørkebrune slanger. I det våkne livet opplevde hun problemer med mannen sin som fikk henne til å føle seg truet med at han ville dra og ikke snakke med henne igjen. De mørkebrune slangene reflekterte frykten for å miste mannen sin som kunne ødelegge familielivet hennes for alltid….

…Drømmen om mafiaen symboliserer underhåndet oppførsel tillater ikke moral eller skyld å stoppe den. Ignorerer reglene, juks, lyver eller tar den ~lysere~ ruten for å oppnå ønsket resultat om nødvendig. En vilje til å bruke en underhanded tilnærming hvis det er i din beste interesse. Få det du vil uansett hva. Mafiaen kan representere ditt ønske om å holde en situasjon slik den er og ty til den skitne taktikken som kreves for å gjøre det. Alternativt kan mafiaen representere en person eller situasjon som du føler at du ikke kan nekte. Føler meg manipulert eller utpresset. Frykt for å gjøre en feil eller be om hjelp. Å sitte fast mellom en stein og et vanskelig sted. Et tegn på at du kanskje må være mer påståelig med å konfrontere noen….

…Drømmen om å male et hus eller rom representerer en endring av intensjon eller følelse. En situasjon blir med vilje endret. Det kan også være representasjon av en målrettet endring av tankesett. Drømmen om å male et bilde symboliserer en prestasjon du vil bli lagt merke til. Du vil bli anerkjent for noe du gjør. Eksempel: En mann drømte om å få se et billedmaleri. I det våkne livet var det veteranens dag. Maleriet gjenspeiler fullførelsen av å kjempe en krig som veteranens dag får folk til å legge merke til. Eksempel 2: En mann drømte om å se et rom males hvitt. I det våkne livet ble et personlig problem fjernet helt fra livet hans. Den hvite malingen i rommet reflekterte hans personlighet som ble renset for problemet da det skjedde forandring i hans liv….

…Drømmen om å hoppe over noe symboliserer å overvinne hindringer eller ikke la noe komme i veien for deg. Besluttsomhet. Du føler kanskje press eller føler deg tvunget til å ta raske avgjørelser. Gripe en mulighet eller ta en risiko. Hastighet. Drømmen om å hoppe for å nå noe symboliserer oppfinnsomhet, ønske, prøve nye ideer eller ønske om å nå et vanskelig mål. Tar sjansen eller prøver noe annet. Et problem som krever kløkt eller full oppmerksomhet. Risikotaking. Drømmen om å hoppe av glede symboliserer spenning og spenning. Drømmen om å hoppe opp og ned på ett sted kan gjenspeile ditt forsøk på å prøve noe om og om igjen. Hopping kan også være en representasjon av en plutselig endring. Drømmen om å hoppe i vann symboliserer en farlig eller usikker situasjon som du velger å konfrontere på en gang. Å velge å møte et problem, ~få hendene skitne~, eller ta en stor sjanse. Å ta valget om å bli involvert med noe ubehagelig….