…Drømmen om kål symboliserer noe du føler er ikke verdt tiden din. Du tror kanskje ikke det er nok fordeler med å ta deg tid til å gjøre noe. Noe er bare ikke verdt det. En situasjon i livet ditt er ikke en prioritet. Alternativt symboliserer en kål et godt liv som du ikke vil være involvert i hele tiden. Et tegn på at du kanskje føler at noe i livet ditt blir kjedelig eller irriterende veldig fort. Eksempel: En kvinne drømte om kålsuppe. I sitt våkne liv ble han tilbudt hjelp med et problem som han begynte å føle at det ikke var verdt å finne ut av når hun skjønte hva problemet var. Kålsuppa reflekterte det åpne tilbudet om hjelp som hun følte ikke var verdt tiden sin å se nærmere på….

…Drømmen om mørkegrønn symboliserer en eller annen form for egoisme. Når du ser det i en drøm, gjenspeiler det tankene du har som bare er helt opptatt av din egen glede eller personlige gevinst. Et område i livet ditt eller et tenkemønster der det ikke er noen bekymring for andres følelser eller velvære. Mørkegrønn peker på sjalusi, grådighet, materialisme, juks, og ikke ønsker å dele med andre mennesker. Mørkegrønn kan også peke på kraftig frykt for å miste, eller selvmordstanker. Mørkegrønn kan også gjenspeile vekst som du føler skjer i feil retning, langsom fremgang, føle deg forhindret fra å finne et sunt utløp. Eksempel: En kvinne drømte om å ha på seg en motbydelig grønn kjole. I det våkne livet tålte hun ikke å vente på at en fyr hun hadde en affære med skulle forlate kona….

…Drømmen om en gummibjørn symboliserer en hyggelig situasjon som er vanskeligere å glede seg enn du først trodde den ville være. Negativt kan en gummibjør være et tegn på at du også er begeistret for noe som er urealistisk. Eksempel: En jente drømte om en grønn gummibjørn. I det virkelige liv møtte hun endelig en fyr hun snakket med, som bodde i en annen stat. På dette møtet flørte søsteren med fyren. Den grønne gummibaren representerte sjalusien hun følte mens hun også innså at et ekte forhold er vanskeligere enn et telefonforhold….