…Drømmen om å bli sparket fra jobb symboliserer følelser av avvisning, å bli avskåret eller ikke bli likt. Slutten på en situasjon, eller et forhold i et våkent liv. Føler meg fratatt en forpliktelse, ansvar eller prestisje. Føler meg uvelkomne. Drømmen om å bli sparket fra en jobb kan også representere følelser av å ikke være god nok til å gjøre noe lenger. Føler at du ikke lenger er viktig for en situasjon eller et forhold. Føler at du aldri vil være i stand til å gjøre noe som er viktig for deg noen gang igjen. Å bli sparket i en drøm kan også være en representasjon av sinne eller gjengjeldelse du føler fra noen andre for en feil eller manglende lojalitet. Negativt kan det å være sparket i en drøm være et tegn på at du føler deg dårlig for ikke å være perfekt på noen måte. Alternativt kan det også være et tegn på at du har problemer med å erkjenne feilene dine eller ta ansvar….

…Å drømme om at du stjeler fra noen andre symboliserer din forakt, ulydighet eller manglende respekt for noen andre. Dra nytte av noen andre som ikke har vist deg respekt. Trosser du reglene når de ikke har fungert til din fordel. Gjenopprette selvrespekt i situasjoner der du ikke blir anerkjent eller undervurdert. Drømmen om å bli stjålet fra symboliserer følelser av anger for en dårlig beslutning eller at du har mistet en mulighet. Å bli stjålet fra kan også være representasjon av følelser av å bli utnyttet. Føler at noen ikke respekterer deg eiendom eller verdighet. Føler meg ukjent eller undervurdert. Føler at andres egoisme har gått langt. Du kan føle at noen har trosset regler eller grenser du har laget. Å bli stjålet fra kan også gjenspeile følelsene dine om en person som vil ha noe fra deg for ingenting. Alternativt kan stjele i drømmer gjenspeile våkne livssituasjoner der stjeling har skjedd eller hvor noen anklager noen andre for å ha stjålet. Eksempel: En kvinne drømte om å se noen stjele. I det våkne livet følte hun at en forsker brøt privatlivet ved å bruke livshistorien hennes som et eksempel i sitt arbeid. Eksempel 2: En ung kvinne drømte om å få stjålet datamaskinen sin. I det våkne livet ødela søsteren datamaskinen hennes etter at hun fikk beskjed om å aldri bruke den. Eksempel 3: En mann drømte om å bli fanget ved å stjele. I det våkne livet hadde de ødelagt vennens eiendom ved en feiltakelse og fryktet å bli merket av sin venn som uansvarlig. Eksempel 4: En kvinne drømte om å få bilen stjålet av et par tenåringer. I det våkne livet følte hun seg frarøvet sin selvrespekt på grunn av et pinlig samlivsbrudd….

…Drømmen om å se røtter symboliserer bånd, bånd eller historie som er forankret i livet ditt. En historie eller fortid som du ikke lett kan skille deg fra. Langsiktige eller familieforhold. Noen områder av livet ditt som er etablert. Tillit stabilitet. Negativt kan røtter gjenspeile ~dypt forankrede~ eller mangesidige problemer. En urolig historie som det er vanskelig å komme vekk fra. Forhold som det er vanskelig å skille fra. En historie det er vanskelig å komme vekk fra. Å drømme røtter som blir kuttet eller fjernet symboliserer et grunnleggende aspekt av livet ditt som ikke lenger hører hjemme. Bånd, obligasjoner eller historie som ikke lenger er viktig. Fjerningen av et område i livet ditt som var forankret. Å gå fra deg forbi eller kutte av et gammelt forhold. Eksempel: En kvinne drømte om å få røtter trukket ut av øret hennes. I det våkne livet begynte hun å føle at hennes religion ikke lenger var gyldig. Røttene som ble trukket ut av øret reflekterte at hennes religiøse røtter var noe hun ikke lenger ville høre på….

…Drømmen om ånder symboliserer minner eller problemer som henger igjen fra fortiden. Det kan også være representasjon av minner fra mennesker fra fortiden din. Essensen av hvem noen var. Drømmen om onde ånder symboliserer negative erfaringer eller problemer fra fortiden din som ikke er løst. Drømmen om ånder fra døde slektninger eller venner kan representere dine følelser om deres død. Det kan også være representasjonen av din intuisjon eller framsyn om forestående død. Å drømme om en død elsket kan muligens ikke ha noen tilknytning til deres død i det hele tatt, og bare gjenspeile et aspekt av din personlighet basert på minner eller følelser som skiller seg ut mest om dem. For eksempel, hvis en person drømmer om sin døde far, kan det bare gjenspeile et problem de har med samvittigheten eller beslutningen de tok….

…Drømmen om himmelen symboliserer potensial, mulighet eller ditt syn på fremtiden. Følelsene dine om hva du tror kan oppnås. Forventning eller lurer på hva som kan skje. Din oppfatning av endringer som er truende. En blå himmel representerer et positivt syn, ytringsfrihet, uavhengighet og håp. Himmelen er grensen.~ Å tro at det du vil er mulig eller at gode ting som skal skje. Kreativitet. Drømmen om en rød himmel symboliserer et negativt syn på fremtiden, frykt, katastrofe, konflikt eller bedrag. Å tro at dårlige ting alltid vil fortsette å skje. Kamp eller problemer er i horisonten. Drømmen om en mørk himmel symboliserer følelser om at en situasjon i livet ditt er blottet for positive muligheter. Føler at bare negative, farlige eller ubehagelige ting kan skje for øyeblikket. Du kan føle en økt følelse av forsiktighet, fare eller uflaks. Du kan også prøve hardt for å komme gjennom et vanskelig øyeblikk. Et tegn på at du kan være for pessimistisk eller redd og kan ha nytte av å kontakte andre for å få hjelp. Drømmen om en mørk grå eller overskyet himmel symboliserer tristhet, depresjon eller ubehagelige følelser. Ikke har det bra med livet ditt for øyeblikket. Se temadelen for andre farger. Drømmen om ting som faller ut av himmelen symboliserer plutselige ideer, innsikt eller muligheter. En overflod av lykke til. Noe har dukket opp fra ingensteds i livet ditt. Negativt kan ting som faller fra himmelen representere vanskeligheter med å unngå negative tenkemønstre eller problemer. Eksempel: En mann drømte om å klatre et tau opp til himmelen. I sitt våkne liv hadde han lest en bok om buddhismen og trodde det ville hjelpe ham å forandre livet sitt. Eksempel 2: En mann drømte om å se fisk regne fra himmelen. I sitt våkne liv følte han seg overveldet av alle slags ideer og muligheter. Eksempel 3: En kvinne drømte om å se sommerfugler på himmelen som alltid var utenfor rekkevidde. I det våkne livet var hun følsom overfor å utsette målet om å reise hele verden. Eksempel 4: En mann drømte om å se en flygende tallerken på himmelen. I det våkne livet begynte han på en ny jobb som han ikke hadde noen erfaring med….

…Drømmen om en kjæreste symboliserer personlighetstrekk eller kvaliteter vi føler som konsekvent støttende for din suksess eller velvære. Noe du tror som støtter deg følelsesmessig, eller regelmessig hjelper deg med å takle livssituasjoner. Det kan også være representasjonen av noe i livet ditt som får deg til å føle deg trygg eller heldig. En konsekvent nyttig situasjon, oppførsel eller mestringsmekanisme. Alternativt kan kjærester symbolisere våre nåværende fremskrivninger av partneren din eller deres tro eller mål. Drømmen om en kjæreste som forlater deg symboliserer avgang fra nyttige situasjoner, følelser eller tro fra livet ditt. Vaner eller situasjoner som ikke lenger støtter deg. Føler noe nyttig å slå på deg eller ikke lenger jobber. Drømmen om en kjæreste som du aldri har sett i det virkelige liv som forlater deg, symboliserer nye situasjoner, vaner eller tro som støttet deg og ikke lenger er. Drømmen om å jukse på partneren din symboliserer impulsive valg, eller å gjøre noe du ikke kan motstå. Fusk på en partner kan også representere en endring av gjeldende tro. Drømmen om en partner som jukser deg symboliserer dårlige valg som har konsekvenser eller alvorlige konsekvenser. Vende ryggen til prinsipper, integritet eller ofre du bringer. En partner som jukser på deg, kan også symbolisere følelsene dine om at partneren din har andre tro eller mål fra din egen. Å se en kjæreste dø eller myrdes i en drøm symboliserer slutten på et tenkemønster, vane eller livssituasjon som fikk deg til å føle deg bra eller hjalp deg med å takle livssituasjoner. Det kan også være representasjon av visse trosretninger, følelser eller situasjoner knyttet til kjærestens slutt. Drømmen om intimitet eller følelser av kjærlighet med en kjæreste som du ikke kjenner igjen, symboliserer en ny personlighetsstil, vane eller situasjon som er følelsesmessig nyttig for deg. Drømmen om en kjæreste som du kjenner igjen, men egentlig ikke er involvert i, symboliserer et aspekt av din personlighet som du synes er følelsesmessig støttende som er basert på dine følelser eller minner fra den personen. Dette gjelder kjendiser, venner eller alle som fremstår som en kjæreste som ikke er en ekte partner. Drømmen om å ha sex med kjæresten din symboliserer positive våkne livsopplevelser der du liker å føle at du ikke kan miste. Hyggelige opplevelser følelsen hjalp, vellykket å bruke dine ferdigheter, eller liker å legge merke til at du har en fordel som aldri slutter å fungere for deg. Liker en opplevelse der visse ferdigheter, oppførsel eller andre mennesker støtter kontinuerlig din suksess. Alternativt kan det å ha sex med kjæresten din gjenspeile morsomme våkne livssituasjoner du opplever med ham. Det kan også (mindre sannsynlig) gjenspeile sexlivet ditt….

…Drømmen om en svart person symboliserer et aspekt av din personlighet som foretrekker å føle seg bra før alt annet. Å prioritere å beholde din lykke eller å unngå sjalusi før alt annet. Ofte en refleksjon av et ønsket tankesett eller en tilstand av mangel. Positivt representerer svarte mennesker å holde håp i live i farlige eller forferdelige situasjoner. Risikerer alt for å holde seg trygt som om ingenting annet betyr noe. Prøver hardt for å oppnå det som anses som umulig. Stiger over når alt er på linjen. Å holde noe fantastisk borte fra et ~drittsekk~ for enhver pris. Negativt representerer svarte mennesker lyst før all rasjonell tenkning. Ønsketanking før realistiske valg. Holde deg selv tilbake fordi du prioriterer for mye å føle deg bra. Du tror kanskje ikke nok på deg selv. Hete eller farlige valg fordi du er for opptatt av å komme videre eller like noe. Det kan også være til glede å søke som er farlig eller risikabelt. Du eller noen andre som setter sine egne følelser foran andre. Svarte mennesker i drømmer kan også gjenspeile følelser om trusselen om totalt tap. Ødelegge deg selv med din egen sjalusi eller overdreven iver. Negativt kan svarte mennesker i en drøm også representere misunnelig ondskapsfullhet eller hevn. Alternativt kan svarte mennesker representere arrogant og unngå å møte problemene dine eller jukse andre for å holde deg borte fra å tape for enhver pris. Desperasjon må du eller noen andre unngå sjalusi. Egoisme som gjør alt for å unngå å miste nummer 1-stedet. En arrogant ~alt eller ingenting~ mentalitet. Svarte mennesker kan representere kraftig sinne eller ufølsomhet hvis du eller andres følelser ikke blir adressert først. Tross eller ond sjalusi fordi du ikke har det bra med å komme deg. Arroganse eller mildhet hvis du ikke fikk seier på noe. Svarte mennesker kan også representere positive sider ved personligheten hvis de er personlige venner eller kjendiser som du forbinder positive egenskaper med. Svarte mennesker kan også være representasjonen av den kulturelle stoltheten som en svart person føler om seg selv hvis rase er et alvorlig problem for dem. Drømmen om å ha sex med en svart person kan representere en våkne livserfaring der du liker å bevise deg selv eller være ustoppelig. Negativt, å drømme om å ha sex med en svart person kan gjenspeile din glede å foretrekke å stenge deg selv fra å vinne for å føle deg bra i stedet. Drømmen om en skallet svart person kan gjenspeile kraftig usikkerhet om å miste når du gjør alt du kan for å holde på. Føler at ingenting i livet bryr seg om deg i det hele tatt når du ikke har noe, men håp. Hvis du drømmer om seksuelt attraktive svarte mennesker, kan dette symbolisere ditt sterke seksuelle ønske om noen du har tenkt på. Det kan også være representasjon av en farlig lokke som er vanskelig å motstå. Hvis du drømmer om å bli ranet av en svart person symboliserer et valg du eller noen andre har tatt for å unngå sjalusi eller forlegenhet som forårsaker et stort problem. Det kan også være representasjon av tap av følelser på grunn av andres misunnelse. Å se på en veldig muskuløs svart person kan symbolisere et kraftig ønske om å føle seg bra som det er vanskelig å overvinne. Du kan ha problemer med å motstå en fristelse eller overvinne andres misunnelse på deg. Historisk sett har svarte mennesker i drømmer vært dårlige varsler og ofte dukket opp før uflaks eller tragedie ville slå til. Dette er fordi de gjenspeiler drømmernes uforsiktig kjøring for å føle seg bra som hindrer dem i å se faren eller risikoen foran seg. For en svart person Drømmen om en svart person kan ganske enkelt gjenspeile et aspekt av deres personlighet der utseende og klær er viktigere symboler. Å drømme om mennesker i ditt eget løp er ikke alltid viktig med mindre andre raser er til stede. Ansiktsdrag, klær eller følelsene du får fra drømmefolket er viktigere. Eksempel: En kvinne drømte at en svart mann skjøt henne i brystet .. I det virkelige liv døde kvinnedatteren i en bilulykke, og hun sørget over døden da gravferdsregningen kom. Den svarte mannen som skjøt henne, representerte sitt ønske om å føle seg godt om døtrene sine ved å kjøpe en dyr begravelse som hun ikke hadde råd til. Skuddet representerte den dyre regningen som ble mottatt. Eksempel 2: En kvinne drømte om å se svarte menn som hun var veldig tiltrukket av. I det virkelige liv hadde hun problemer med å få drømmejobben og kjæresten hun ønsket. De svarte mennene representerte hennes bevissthet om seg selv og fortsatte å være håp om å få jobben og kjæresten, selv om sjansene hennes aldri kom nærmere. Eksempel 3: En ung mann drømte om å se en usikker utseende svart mann som lente seg mot en vegg. I sitt våkne liv var han blakk mens han gjorde alt han kunne for å holde seg økonomisk stabil uten å ville skamme seg selv og be om hjelp….

…Drømmen om et tre symboliserer et område i livet ditt som er etablert. En situasjon eller et problem som er urokkelig eller uforanderlig. Noe som krever mye innsats for å bli kvitt eller som man alltid kan stole på. Positivt kan det gjenspeile din tillit, tro eller avhengighet av noe. Negativt kan det gjenspeile et vedvarende problem. Et tre kan også symbolisere noe i livet ditt som du har blitt veldig komfortabel med, eller en situasjon du tror aldri vil endre seg. Drømmen om at et tre blir revet fra bakken symboliserer en dramatisk endring i en situasjon i livet ditt som du trodde aldri ville skje eller som du ble for komfortabel med. Drømmen om en trestamme på nært hold kan gjenspeile hvor nær du er følelsesmessig eller situasjonelt til et etablert problem eller problem. Det kan tenke deg mye. Et dødt tre symboliserer en endring til en stabil situasjon. Enten har tilliten din gått tapt, eller et vanskelig problem ble løst. Å se trestubbe symboliserer en stabil situasjon eller et vedvarende problem som du har overvunnet eller anstrengt deg for å konfrontere. Drømmen om å klatre i et tre etter eget valg symboliserer våkne livssituasjoner der du føler behov for å bevise at du kan overhale noe selv hvis du må. Drømmen om å klatre i et tre av frykt eller et behov for sikkerhet symboliserer perfekt overholdelse av ansvarlig oppførsel for å unngå feil. Det kan også være representasjon av å kle seg eller løpe til familien din for å unngå vanskelige problemer. Eksempel: En kvinne drømte om å stå ved siden av et tre og se opp på stjernene. I det virkelige liv slet hun med å fornye sin religiøse tro. Treet reflekterte at troen hennes var urokkelig og etablert, mens stjernene hun så opp på reflekterte mulighetene for å fornye sin tro som hun begynte å se hos en venninne som overrasket henne ved å ønske å trene med henne. Eksempel 2: En ung mann drømte om å se et tre bli revet fra bakken. I det virkelige liv ble han sjokkert da han fant ut at foreldrenes hjem skulle selges. Treet reflekterte hans følelse av å være permanent og etablert. Treet som ble revet fra bakken symboliserte følelsen av stabilitet og hjem som raskt ble tatt fra ham. Eksempel 3: En ung mann drømte om å klatre opp et kokosnøttre og slippe kokosnøttene til bakken mens noen så på ham. I sitt våkne liv ble han beskyldt for økonomisk svikt og måtte ta en rekke langvarige skritt for å bevise at han faktisk var økonomisk sikker….

…Drømmen om et antikk symboliserer et minne eller en idé fra fortiden som du verner om. Noe fra fortiden som du ikke vil gi slipp på. Du kan være følsom overfor hvor vakkert eller bra noe pleide å være. Negativt kan et antikk reflektere frykt for endring. En antikk kan også være representasjon av tidskrevne verdier, tradisjoner, visdom eller noe du har arvet. Noe du oppfatter som ekte, bevist eller verdt å beholde. Drømmen om ikke å like eller verdsette en antikk antyder at du beveger deg bort fra utdatert tro eller gamle tankemåter. Du kan kaste bort eller avvise noe fra fortiden din….

…Drømmen om klassekamerater som du husker fra skolen symboliserer aspekter av din personlighet basert på dine mest ærlige følelser eller minner fra den personen. Spør deg selv hvilke kvaliteter som skiller seg ut mest fra den personen og se hvordan den kvaliteten kan gjelde for nåværende forhold, eller livssituasjoner. Tenker du eller handler på en måte som ligner på dem? Drømmen om klassekamerater som du ikke kjenner igjen, symboliserer aspekter av personligheten din som er utsatt for samme bekymringer eller angst som deg. En tenkemåte eller situasjon som kan være å merke deg selv mens du takler et problem. Klassekameratens handlinger, ord, klær, hudfarge eller fysiske utseende kan gi ytterligere innsikt….

…Drømmen om å føle seg trygg symboliserer følelser av trygghet. Føler at en risiko eller fare er avverget. Å føle seg trygg kan også være representasjonen av hvor lykkelig du føler deg i et forhold. Føler at et turbulent forhold eller en situasjon er mye lykkeligere enn det var før. Drømmen om et behov for sikkerhet symboliserer forsiktighet, nervøsitet eller motvilje mot fare eller risikotaking. Et tankesett om unngåelse. Ønsker å unngå visse mennesker eller forlegenhet for enhver pris. Er det en stor kilde til spenning i livet ditt akkurat nå? Negativt kan det å føle et behov for sikkerhet være et tegn på at du er for risikovillig. Drømmen om å nå sikker avstand fra noen eller noe kan representere en vanskelig eller vanskelig våknet livssituasjon du har rømt fra. Føler at du har kommet bort fra andres uønskede ideer eller meninger om deg. Eksempel: En mann drømte om ikke å føle seg trygg noe sted. I sitt våkne liv hadde han vanskeligheter som han følte var for viktige til å ignorere. Eksempel 2: En kvinne drømte om å se en mann stå ved siden av henne som fikk henne til å føle seg trygg. I det våkne livet følte hun seg mye tryggere på seg selv i visse sosiale situasjoner når kjæresten hennes var sammen med henne. Eksempel 3: En mann drømte om at vennen hele tiden prøvde å omdirigere ham til et trygt sted å stå. I det våkne livet prøvde hans venn hele tiden å berolige ham under en krise. Eksempel 4: En kvinne drømte om å føle seg mye tryggere enn før. I det våkne livet hadde hun endelig funnet ut hva hun ønsket å studere på skolen som karriere….

…Drømmen om en kjæreste symboliserer personlighetstrekk eller kvaliteter vi føler som konsekvent støttende for din suksess eller velvære. Noe du tror som støtter deg følelsesmessig, eller regelmessig hjelper deg med å takle livssituasjoner. Det kan også være representasjonen av noe i livet ditt som får deg til å føle deg trygg eller heldig. En konsekvent nyttig situasjon, oppførsel eller mestringsmekanisme. Alternativt kan kjærester symbolisere våre nåværende fremskrivninger av partneren din eller deres tro eller mål. Drømmen om en kjæreste som forlater deg symboliserer avgang fra nyttige situasjoner, følelser eller tro fra livet ditt. Vaner eller situasjoner som ikke lenger støtter deg. Føler noe nyttig å slå på deg eller ikke lenger jobber. Drømmen om en kjæreste som du aldri har sett i det virkelige liv som forlater deg, symboliserer nye situasjoner, vaner eller tro som støttet deg og ikke lenger er. Drømmen om å jukse på partneren din symboliserer impulsive valg, eller å gjøre noe du ikke kan motstå. Fusk på en partner kan også representere en endring av gjeldende tro. Drømmen om en partner som jukser deg symboliserer dårlige valg som har konsekvenser eller alvorlige konsekvenser. Vende ryggen til prinsipper, integritet eller ofre du bringer. En partner som jukser på deg, kan også symbolisere følelsene dine om at partneren din har andre tro eller mål fra din egen. Å se en kjæreste dø eller myrdes i en drøm symboliserer slutten på et tenkemønster, vane eller livssituasjon som fikk deg til å føle deg bra eller hjalp deg med å takle livssituasjoner. Det kan også være representasjon av visse trosretninger, følelser eller situasjoner knyttet til kjæresten din slutter. Drømmen om intimitet eller kjærlighetsfølelser med en kjæreste som du ikke kjenner igjen, symboliserer en ny personlighetsstil, vane eller situasjon som er følelsesmessig nyttig for deg. Drømmen om å ha sex med kjæresten din symboliserer positive våkne livsopplevelser der du liker å føle at du ikke kan miste. Hyggelige opplevelser følelsen hjalp, vellykket å bruke dine ferdigheter, eller liker å legge merke til at du har en fordel som aldri slutter å fungere for deg. Liker en opplevelse der visse ferdigheter, oppførsel eller andre mennesker konsekvent støtter din suksess. Alternativt kan det å ha sex med kjæresten din gjenspeile morsomme våkne livssituasjoner du opplever med ham. Det kan også (mindre sannsynlig) gjenspeile sexlivet ditt….

…Drømmen om en dør symboliserer tilgang, nye muligheter og endringer. Det kan også være representasjon av et tilgjengelig alternativ. En sjanse til å gjøre noe annerledes. En dør kan også symbolisere en overgang fra et stadium av livet ditt til et annet. Vurder fargene, tallene, bildene og følelsene dine knyttet til døren for ytterligere mening. Drømmen om en åpen dør symboliserer nye muligheter eller alternativer som er klare eller venter på deg. Det kan også være representasjon av en ny mulighet eller endring som allerede er igangsatt. Legg merke til at du gjør noe annerledes i livet ditt. Din egen mottakelighet for nye ideer eller nye situasjoner. Drømmen om en lukket dør kan representere muligheter eller endringer som ikke lenger er tilgjengelige for deg. Alternativt kan en lukket dør gjenspeile valget du trenger å ta eller initiativ du må ta for å starte en mulighet. Utsiktene for endring som du bestemmer. Drømmen om en låst dør symboliserer muligheter, endring eller tilgang til noe i livet ditt du føler deg avskåret fra. Følelsen nektet eller at fremgangen din i livet på en eller annen måte er blokkert. Alternativt kan en låst dør gjenspeile din egen uvillighet til å åpne for andre eller mulig antisosial oppførsel. Å stenge deg selv fra andre eller være uvillig til å avsløre ting for andre om deg selv. Drømmen om at en dør blir smalt i ansiktet ditt symboliserer følelser av å bli ~stengt ute~ eller ignorert. Drømmen om at folk vil at du skal slippe dem inn døren eller som du ønsker deg velkommen i en dør, symboliserer ideer, vaner eller livssituasjoner som presser deg til å gjøre noe annerledes. En del av deg som ønsker å bli anerkjent eller en dårlig vane som er vanskelig å motstå. Hvis kriminelle eller mennesker du ikke liker kommer til en dør, symboliserer det negativ tenkning, dårlige vaner eller frykt som presenterer seg i livet ditt. Det kan også være et tegn på at du er for nær negativ påvirkning. Å være låst utenfor døren til huset ditt symboliserer negative påvirkninger eller problemer som overvinner din evne til å føle deg trygg, normal eller stabil. Du føler at du ikke kan være tilbake til det normale. Drømmen om en dør som ikke kan lukkes symboliserer en endring som føles irreversibel….

…Drømmen om en menneskelig lever symboliserer følelser om at du kan komme deg fra eventuelle problemer som oppstår. Selvsikker følelse av at du aldri er i stand til å tape. Drømmen om leversykdom eller sykdom kan symbolisere følelser om at du har problemer med å komme deg eller ~hoppe tilbake~ i en våken livssituasjon. Ikke å kunne gå tilbake til et bekymringsfritt tankesett som normalt. Drømmen om å miste lever eller ha leversvikt symboliserer følelser om at du mister eller svikter på en eller annen måte som du ikke tror du noen gang kan komme deg fra. Følelser om en potensielt permanent tilstand av å miste. Drømmen om å fjerne andres lever kan representere dine følelser om å forsikre deg permanent om at en fiende aldri kan komme seg eller komme videre fra det du gjør mot dem. Å holde fienden din permanent tapt eller ikke ha noen evne til å gjenopprette deres makt eller tillit….

…Drømmen om granitt symboliserer noe i livet ditt som er ugjennomtrengelig for enhver form for innflytelse. Noe om deg selv som du legger merke til, forsvinner aldri. En tankegang eller situasjon som du føler er umulig å endre. Eksempel: En kvinne en gang drømte om å fjerne en granittbit fra hjertet. I det virkelige liv lærte hun å komme over bitre smertefulle minner fra et tidligere forhold etter å ha møtt noen nye. Granittstrålen reflekterte smerten fra oppbruddet som fikk henne til å føle at et nytt forhold aldri ville være like bra….

…Drømmen om å bli bakhold symboliserer følelser om uventede tilbakeslag eller problemer. Avvisning, forsinkelser eller ny utvikling som kan ha vært uventet. Du har blitt forhindret fra å nå et mål eller mål. Drømmen om å frykte et bakhold kan gjenspeile frykten for et overraskende angrep på deg fysisk eller følelsesmessig. Frykt for å bli avskåret fra vakt. Drømmen om å føre et bakhold symboliserer dine forsøk på å stoppe noe ved hjelp av et overraskelseselement. Du kan ha hemmelig informasjon eller planer som du holder tilbake. Det kan også peke på desperasjon mot potensiell ydmykelse. Eksempel: En kvinne drømte om å frykte et bakhold mens hun sto på en parkeringsplass. I det våkne livet fryktet hun fysisk overgrep fra mannen sin mens hun hadde problemer med å avgjøre om det alvorlig skulle vurdere å forlate ham….

…Drømmen om noen som du i all hemmelighet har en virkelig forelskelse i å våkne livet symboliserer følelser som den personen eller et ønskelig mål kan være for bra for deg. Sjalusi over at du ikke måler, er attraktiv nok eller i det hele tatt får oppleve noe. Bruk for mye tid på å se på hva du vil og ikke nok på å få det du vil. Drømmen om å ha en hemmelig forelskelse på noen du ikke liker eller hater kan gjenspeile følelser av uoppnåelig ønske om å bli kvitt noe ubehagelig for godt. Føler at du ikke er god nok til å eliminere noe du ikke liker fra livet ditt for godt. Føler meg misunnelig over at du aldri vil bli slem mot noen, hevne deg på noen eller gjøre noen flau. Drømmen om din forelskelse som avviser deg eller har stått deg opp, kan gjenspeile bekymring for å få dine sanne følelser avslørt for dem. Det kan også representere en overdreven opptatthet av hvert signal du får fra din forelskelse, noe som betyr at de ikke liker deg. Alternativt kan det være skuffelser over situasjoner du hadde gode forventninger til å bli avvist eller stå opp av din forelskelse. Drømmen om å ha forelskelse i en kjendis eller noen som du ikke kjenner så godt, symboliserer ønsket om at en våken livssituasjon skal skje basert på de kvalitetene som skiller seg ut mest om vedkommende. Spør deg selv hvilke følelser eller minner som er sterkest når du tenker på personen, og prøv å se om noen av dine nåværende mål gir deg de samme følelsene. Du kan føle at du ikke er god nok til noe. Drømmen om å være forelsket i en fremmed symboliserer følelser om at nye eller uventede muligheter er utenfor rekkevidde. Å drømme om at noen attraktive er forelsket i deg kan representere følelser av verdighet og øker selvtilliten din. Det kan også være representasjon av uventede gode nyheter om nye muligheter eller muligheter. Å drømme om at noen som ikke er attraktive for deg, er forelsket i deg, kan representere gode nyheter eller nye muligheter som ikke imponerer deg. Drømmen om en tidligere forelskelse kan representere følelser knyttet til begjær. I en positiv sammenheng kan du oppleve lykke til, nye muligheter eller en virkelig hyggelig opplevelse. I en negativ sammenheng kan du oppleve situasjoner der du er for sjenert eller redd til å følge målene dine. Å godta en lavere rolle eller stå fordi du ikke vil si fra. Alternativt kan en tidligere forelskelse gjenspeile følelser basert på dine ærligste følelser eller minner om dem. Spør deg selv hvilke minner eller følelser som skiller seg ut mest om den personen, og prøv å se om du opplever en nåværende situasjon som speiler disse følelsene eller minnene….

…Drømmen om lengsel etter noen eller noe symboliserer følelser av personlig deprivasjon. Vanskeligheter med å ha tid borte fra dine interesser eller livssituasjoner du har blitt vant til. Opplever et avvik fra dine vanlige mønstre. En drøm om lengsel kan også speile våkne livsfølelser av å være atskilt fra partneren din. Negativt kan lengsel i en drøm være et tegn på at du ikke vil høre på noen andre i det hele tatt fordi du liker noe for mye. Det kan også være representasjon av et problem med tålmodighet eller måtehold. Vanskelighetsjustering etter en periode med økt stimulering….

…Drømmen om en mobiltelefon symboliserer følelsesmessig eller psykologisk nærhet. Haster følelser av å trenge noe. Ønsker, tro, ønsker eller følelser som du føler er viktig å ha eller som du ikke vil miste. Mobiltelefoner kan også være representasjon av ressurser eller forbindelser til andre mennesker som du alltid vil ha tilgjengelig for deg. Ting du vil ha, vil oppleve eller bare tenke mye på. Å snakke på en mobiltelefon i en drøm symboliserer ditt fokus på saker som er viktige for deg eller følelsesmessig verdifulle. Du bruker mye tid på å tenke på noe eller har en sterk interesse i å få noe til å skje. Å snakke på mobiltelefon reflekterer også følelsesmessig haster. Du føler at du trenger noe for å fungere. Drømmen om å miste mobiltelefonen symboliserer følelsesmessig frakobling fra det som er viktig for deg. Vansker som distraherer deg eller hindrer deg i å tenke eller føle deg som du ønsker. Drømmen om å ikke kunne nå noen på mobiltelefonen din symboliserer følelser av separasjon eller å bli avskåret. Du kan ikke være i stand til å kommunisere med noen du bryr deg om eller føler deg avskåret fra noe som er følelsesmessig støttende. Familiemedlemmer som er skilt fra sine kjære, drømmer ofte om å ikke kunne bruke mobiltelefonen til å kontakte den personen. Eksempel: En ung mann drømte om å se en gammel venn snakke på en mobiltelefon med en jente han likte. Denne gamle vennen var en som aldri gir opp. I sitt våkne liv ble den unge mannen avvist av jenta han likte, og kunne ikke slutte å like henne. Den gamle vennen på en mobiltelefon reflekterte hans behov for å ønske denne jenta for å fungere og hans uvillighet til å slutte å tenke på henne….

…Drømmen om bein utenfor kroppen symboliserer problemer fra fortiden din som aldri forsvinner. Ting er så vanskelig å glemme eller gi slipp på. Drømmen om å begrave bein symboliserer konfrontasjon med noen av de vanskeligste problemene dine. Du kan gjøre noen veldig store endringer i livet ditt eller oppleve en periode med veldig kraftig personlig vekst. Drømmen om å grave opp bein symboliserer å revidere noen av de vanskeligste problemene dine eller huske noe fra fortiden din. Drømmen om bein inne i kroppen symboliserer underliggende styrker og struktur. Et personlighetstrekk eller område av livet ditt som gjør deg til den du er. Noe som er vanskelig eller umulig å endre. Drømmen om deformerte bein inne i kroppen symboliserer grunnleggende personlighetsfeil. Et problem eller et problem som er inngrodd i hvem du er. Drømmen om knuste bein i en persons kropp symboliserer endringer i grunnleggende aspekter av din personlighet. og til hvem du er. Drømmen om knuste bein utenfor kroppen symboliserer et grunnleggende skifte i ditt syn på fortiden. Ny utvikling gjør at du kan komme deg løs fra vanskelige problemer….

…Drømmen om en ulv symboliserer et aspekt av din personlighet som er ~alene~. Det kan gjenspeile et område i livet ditt hvor du føler deg alene eller at du må gjøre noe helt alene. Negativt symboliserer en ulv problemer som truer deg, får deg til å føle deg sårbar eller får deg til å føle deg farlig alene. En hvit ulv i en drøm symboliserer vanligvis et område i livet ditt der du er en ensom eller alene. En situasjon som ingen andre forstår, eller som du må gjøre helt alene. En svart ulv i en drøm symboliserer vanligvis en trussel eller følelse av sårbarhet. Du kan føle at ingen kan hjelpe deg eller ikke kan få svarene du trenger. Negativt kan det gjenspeile frykt for å bli tatt fra eller ditt eget ønske om å ta hva du vil fra andre når du vil. Drømmen om en ulvepakke symboliserer følelser av å være isolert, hjørnet og sårbar for å bli tatt fra. Å måtte beskytte deg mot mange vinkler. Alternativt kan en ulvepakke gjenspeile gruppeatferd som har en organisert pøbelmentalitet. Positivt kan det hende at en ulvepakke gjenspeiler følelser av brorskap eller stikker opp for venner. Eksempel: En gang en mann drømte at ulv spiste beinet hans. I virkeligheten lammet et legemiddel han lammet beinet, og legene ante ikke hvordan de skulle stoppe det. Eksempel 2: En homofil mann drømte om en hvit ulv som gikk bort til ham og klemte ham. I det våkne livet kom han til enighet med å godta sin homofili og følelsene av å være isolert som det ga ham….

…Drømmen om å fly symboliserer en nylig positiv opplevelse. Noe som fikk deg til å føle deg fantastisk, dyktig og fri. Ofte en refleksjon kreativ fri uttrykk i våkent liv. Flygende drømmer kan også forekomme etter et seksuelt møte. Vanskeligheter med å fly symboliserer noe i livet ditt som begrenser deg, svekker din evne til å realisere mål, uttrykke deg fullt ut eller gjøre ditt beste. Flygende drømmer er veldig vanlige rundt seksuelle opplevelser, kraftige åndelige opplevelser, deltakelse i personlige lidenskaper som hobbyer eller kunst. Intelligente mennesker som har kreative utsalgssteder, har ofte drømmer om å fly. Folk har en tendens til å ha flygende drømmer oftere i ungdommen. Dette er mest sannsynlig fordi ungdom gir flere muligheter til å leke, bli frigjort eller utforske nye interesser. Mennesker i prestasjonsyrker og de som hengir seg til hobbyer eller spesielle interesser, drømmer om å fly mest. Drømmen om å fly at du ikke kan stoppe symboliserer følelser av å ha for mye frihet eller for mye av det gode. Hvis du er seksuelt aktiv og føler at partneren din ønsker for mye sex fra deg, kan dette være et tegn på at du trenger å si fra. Eksempel: En mann drømte om å ikke kunne fly mer enn noen få meter fra bakken. I det virkelige liv følte han at det å bo hjemme hos foreldrene begrenset hans uavhengighet….

…Drømmen om en quarterback symboliserer et aspekt av deg selv som er ansvarlig for å organisere et forsøk på å få mer innflytelse i en konflikt. Kontrollere eller hjelpe en situasjon for å få tilbake kontroll eller makt på alle måter som er nødvendige. Leder en vanskelig kamp for å oppnå fremgang av noe slag. Positivt kan en quarterback gjenspeile følelser av respekt og selvtillit når du leder en situasjon for å få tilbake makt eller kontroll. Å lede andre til å få gjort en veldig vanskelig jobb. Føler herligheten av godt teamarbeid. Negativt kan en quarterback gjenspeile følelsene dine av å ikke øke innflytelsen riktig i en situasjon. Feil, oversikter, dårlig timing eller feil delegering som har resultert i omvendt momentum eller fremgang. Det kan også være representasjon av en arrogant holdning som føler at den ikke trenger andre mennesker for å få gjort en vanskelig jobb. Dårlig holdning….

…Drømmen om valnøtter symboliserer et mål i livet ditt som lett er ditt hvis du legger inn nok energi i det. Å føle at en situasjon vil være lett når du har overvunnet en liten vanskelighet Negativt kan valnøtter være et tegn på at du er for opptatt av å tro at en fokusert handling eller vanskelig offer lett vil løse problemene dine for godt. Utmatt deg med uendelig arbeid eller gjøremål for å holde noe annet lett. Du kan ha en falsk ide om å tro hvor lett noe skal være. Eksempel: En ung kvinne drømte om å spise valnøtter. I det våkne livet hadde hun problemer med å få seg en jobb og oppdaget at bestått en utfordrende test ville gi henne øyeblikkelig tilgang til en sikker jobb….

…Drømmen om et tannpirker symboliserer følelser om et område i livet ditt som er bra for deg, men som ikke betyr noe. Manglende betydning gitt ~positivisme~ eller ditt velvære. Tillit eller trygghet du har for en enklere eller vanlig måte å leve på. Eksempel: En kvinne drømte om at tennene hennes falt ut og at disse tennene ble støttet av tannpirkere. I det våkne livet var hun usikker på å forlate sitt enkle, stabile liv i en vanskelig jobb for forskerskolen. Tannstikkerne reflekterte den manglende viktigheten hun følte for seg selv som holdt henne i hennes jobb….

…Drømmen om et eikenøtt symboliserer en personlig høsting eller personlig ufall. Uventet hell eller fordeler som er akkurat for deg. Negativt kan et ekorn reflektere pinlig informasjon eller personlige eiendeler som du vil ha for deg selv. Eksempel: En mann drømte om å få fjernet et eikenøtt fra øret. I det virkelige liv gjennomgikk han konkurs. Eikenøtten som ble fjernet fra øret hans, reflekterte konkursprosessen som fordrev de forutinntatte forestillingene om at han ville være i stand til å beholde visse eiendeler han hadde. Eikenøtten i øret hans symboliserer ideen om å beholde eiendom som han hadde ~lyttet til~….

…Drømmen om et krater symboliserer en langvarig påminnelse om noe ille som skjedde. Fare eller katastrofe fra fortiden din som det er umulig å glemme. Det kan også være representasjonen av virkningen av et forhold eller en konflikt som aldri har blitt gjenopprettet fra. Positivt kan et krater gjenspeile en stående påminnelse om en stor innvirkning du har gjort i karrieren, samfunnet eller andres liv….

…Drømmen om å følge noe symboliserer din jakt på noe, din tiltrekning til noe, eller noe i det våkne livet du søker. Negativt kan det å følge noe i en drøm være et tegn på at du ikke tenker selv eller blindt forfølger et mål. Drømmen om å følge det motsatte kjønn kan være et tegn på at du blir ledet av ditt ønske eller håp om at noe godt eller tilfredsstillende skal skje. Det kan også representere å bli ledet av seksuell tiltrekning. Å drømme blir fulgt mens du går rundt symboliserer følelsen av å ha alt du gjør sett på. En dvelende følelse av at noen vil ha noe fra deg. Et minne eller en situasjon som du ikke kan unnslippe. Drømmen om å bli fulgt og være redd kan representere angst for et problem som aldri forsvinner uansett hva du gjør. Følelse forfulgt av skyld, smerte eller dårlig minne. Drømmen om å bli etterfulgt av en skummel fremmed kan gjenspeile følelser av angst eller mistanke om negativisme fra fortiden som dukker opp igjen. Det kan også være representasjon av følelser av angst for en mystisk situasjon eller et problem som ikke forsvinner….

…Drømmen om å trekke seg fra en stilling symboliserer ditt ønske om å gi fra deg makt eller ansvar. Du kan oppleve en stor hjerteforandring eller stor forandring i livet ditt. Du kan føle deg uvillig eller ikke i stand til å fortsette på samme vei….

…Drømmen om fiske symboliserer håndtering av mentale og emosjonelle problemer og forsøk på å få innsikt i problemene dine. Det kan også være representasjonen av ditt søk etter en løsning på en usikker situasjon. Drømmen om isfiske symboliserer et søk etter innsikt i herdede, eller ~frosne~ ubevisste tanker og følelser. Ting fra fortiden din som er vanskelige å forstå, eller som egoet hindrer deg i å se. Det kan også være representasjon av et forsøk på å finne løsninger under usikre situasjoner som er på vent. Å fange en fisk symboliserer å få innsikt når du trekker den fra det ubevisste inn i ditt bevisste sinn….