…Drømmen om død slektning symboliserer vanligvis et aspekt av deg selv basert på deres rolle i familien eller dine mest ærlige følelser om dem. Det faktum at slektningen din er død i drømmen, har sannsynligvis ikke så mye mening som de ærligste følelsene dine om dem da de levde. For eksempel vil noen som ser en avdød far i en drøm, mest sannsynlig gjenspeile samvittigheten din eller en avgjørelse du tar akkurat som noen som drømmer om faren sin som foreløpig fortsatt er i live. Alternativt kan en død slektning gjenspeile din sorg eller dine følelser med hensyn til deres bortgang. Drømmen om en død slekt som danser mest sannsynlig symboliserer følelsene dine om hvor godt et område i livet ditt trener. Eksempel: En mann drømte om sin døde far. I det våkne livet tok han en viktig beslutning. Hans døde far reflekterte sin samvittighet eller beslutningsevne. At han var død hadde ingen betydning. Eksempel 2: En mann drømte om sin døde bestemor. I sitt våkne liv opplevde han et problem som han hadde tidligere erfaring med. Hans bestemor i drømmen gjenspeiles visdom fra tidligere erfaringer eller ~å ha vært der før.~ Hans evne til å overstyre dårligere dømmekraft. Å være død hadde ingen betydning for symbolikken….

…Drømmen om bullseye symboliserer ditt forsøk på å nå perfeksjon eller å nå et mål. Din manglende evne til å tenke på noe bortsett fra å gjøre noe perfekt. Negativt kan en bullseye representere følelser av press for å være perfekt. Faren for forlegenhet. Føler at du vil bli lagt merke til svak eller inkompetent hvis du ikke presterer perfekt foran andre….

…Drømmen om at et objekt bryter symboliserer følelser av tap eller fiasko i et eller annet område av livet ditt. Du kan oppleve uønsket endring. En situasjon eller et forhold har vist seg å ikke være så god som trodde det var. Uventet tap. Alternativt kan det å drømme om et ødelagt objekt gjenspeile utdaterte vaner eller være et tegn på at du trenger å prøve noe nytt i livet ditt. Å drømme om en ødelagt gjenstand kan også representere følelser av uforsiktighet eller skuffelse. Drømmen om å ta en pause fra jobben kan representere situasjoner i livet ditt som du kjeder deg eller er følelsesmessig utmattet av. Negativt kan et arbeidsavbrudd reflektere distraksjoner eller være et tegn på at prioriteringene dine ikke er rette….

…Drømmen om å være eller reise til utlandet symboliserer sinnstilstanden din som endrer seg. Stemninger, holdninger eller motiverende faktorer er forskjellige. Et område i ditt liv eller trossystem forvandler eller opplever en midlertidig endring. Landet du besøker symboliserer hvordan din mentale tilstand kan endres. Se temaseksjonen for land for en mer grundig titt på landsymbolikk….

…Drømmen om å snakke i tunger symboliserer en sterk bekymring med å bli lagt merke til som trofast. Ønsker å bli lagt merke til å gi deg alle til en sak eller tro. Negativt kan det å tale i tunger være et tegn på at du er for bekymret eller besatt av å bli lagt merke til som trofast. Føler at du må prøve for hardt for å imponere andre eller holde et helt trofast utseende. Drømmer om å snakke i tunger er vanlige for religiøse mennesker som opplever angst for å se ut til å være like trofaste som andre mennesker. Det kan også være representasjon av gruppepress å gå den ~ekstra milen~ for å vise andre at din tro er sterk. Det kan også være representasjonen av at du føler deg dum og prøver for hardt å vise din tro for andre. Det kan være best å slappe av den religiøse gløden litt eller slutte å bry deg så mye om hva andre synes om din tro. Eksempel: En kvinne drømte om å snakke i tunger og slå hodet av stuebordet. I det våkne livet følte hun angst for å ikke se ut til å være en sterk nok kristen, og prøvde sitt beste for å behage Gud….

…Drømmen om en gaffel i veien symboliserer et veikryss i livet ditt eller en viktig beslutning som du trenger å ta. Det kan gjenspeile dine valg eller ambivalens i en situasjon. Drømmen om et tre midt i en gaffel i veien symboliserer et problem eller en hendelse som tvinger deg til å ta en beslutning….

…Å drømme om folk som snakker om i går symboliserer problemer med fortiden. Noe er annerledes nå, og du tenker kanskje på hvordan ting pleide å være. Du kan angre eller trenger å lære å gi slipp. Å drømme om de faktiske hendelsene i går kan gjenspeile følsomhet for hva som har skjedd eller spenning over det du nettopp har gjort….

Bokstaven jeg i en drøm symboliserer egoet, drømmerens personlige identitet, uavhengighet, å stå alene eller til og med egoisme.

…Drømmen om å være død symboliserer følelser av tap eller total fiasko. Hvis døden din får et mer positivt tema, kan det gjenspeile positive endringer eller transformasjon. Drømmen om å se døde mennesker symboliserer aspekter hvis personligheten din som har endret seg helt eller mistet all makt. Det kan også gjenspeile projeksjonen din av andre mennesker som har endret eller mistet makten. Du eller noen andre kan ha opplevd en merkbar endring. Drømmen om å se døde kjære som faktisk døde i det virkelige liv, gjenspeiler sannsynligvis et aspekt av din personlighet basert på dine mest ærlige følelser av dem. Det faktum at de er døde er mest sannsynlig irrelevant med mindre det er den kraftigste kvaliteten om dem. For eksempel, å se din avdøde far mest sannsynlig symboliserer samvittigheten din akkurat som det ville gjort hvis han levde. Hvis kjære nylig har gått bort, eller du har brukt mye tid på å huske dem, kan de representere din sorg eller ditt ønske om å være sammen med dem igjen….

…Drømmen om en kirke symboliserer behovet ditt for svar på et livsproblem som plager deg. Du trenger innsikt, en løsning eller en slags veiledning om hvilken retning du skal ta, eller hvorfor noe skjer med deg. Du har kanskje nådd et veikryss. Du spør deg kanskje ~Hva skal jeg gjøre med denne situasjonen?~ eller ~Hva skal jeg gjøre livet mitt nå?~ Alternativt kan en kirke symbolisere helheten i din religiøse tro. Hvor trofast du føler deg eller din mening om din tro. Drømmen om kirkekjelleren kan representere et problem, krise eller trostest. Det kan også være representasjon av vanskeligheter eller forferdelighet når du prøver å finne ut hvorfor noe skjer med deg. Eksempel: En mann drømte om å være i en kirke som var i brann og tenkte å stå ved talerstolen ville beskytte ham mens den fortsatte å brenne. I sitt våkne liv døde han av aids, og trodde at han falt tilbake til sin gamle jobb som minister. To uker senere døde han….

…Drømmen om en sønn som du ikke har symboliserer en følelsesmessig investering eller et håp for fremtiden i en situasjon der du er dominerende, påståelig eller ufølsom. Bestemte beskyttende følelser. Gjør alt du kan for å opprettholde kontroll over en situasjon. Å sitte fast med en beslutning hvor du har en ledende eller kontrollerende eierandel. Bestemme deg for å hevde deg selv eller være aggressiv og lever nå med konsekvensene eller ansvaret av den avgjørelsen. Et utviklende maskulint aspekt av din personlighet eller ditt liv. Drømmen om en sønn du faktisk har i det våkne livet kan representere en situasjon du håper å se lykkes eller trives. Hvis du har mer enn en sønn i det virkelige liv, vil hver sønn representere et annet aspekt av deg selv basert på dine mest ærlige følelser av den gangen. Spør deg selv hvilke egenskaper eller følelser som skiller deg mest ut for sønnen din, og prøv å se hvordan det kan gjelde for en situasjon i det våkne livet. Alternativt kan det å drømme om sønnen din gjenspeile ditt våkne livsforhold til ham. Onde sønner symboliserer negative eller ødelagte sider ved din personlighet som du oppmuntrer. Det kan også peke på en dårlig situasjon eller et problem du støtter. Du kan føle at din egen aggresjon eller selvsikkerhet har vendt deg. Eksempel: En mann drømte om å se sin døde sønn. I sitt våkne liv hadde han mistet sin berettigelse til hjemmeforsikring, noe som bekymret ham veldig. Den døde sønnen representerte den tapte hjemforsikringen som mannen brydde seg om å få tilbake. Eksempel 2: En mann drømte om å se sin eldre sønn som barn. I sitt våkne liv opplevde han at sønnen flyttet ut av huset for første gang. Sønnen som liten reflekterte mannens projeksjon av at sønnen hans gjorde noe nytt med livet sitt….

…Drømmen om ånder symboliserer minner eller problemer som henger igjen fra fortiden. Det kan også være representasjon av minner fra mennesker fra fortiden din. Essensen av hvem noen var. Drømmen om onde ånder symboliserer negative erfaringer eller problemer fra fortiden din som ikke er løst. Drømmen om ånder fra døde slektninger eller venner kan representere dine følelser om deres død. Det kan også være representasjonen av din intuisjon eller framsyn om forestående død. Å drømme om en død elsket kan muligens ikke ha noen tilknytning til deres død i det hele tatt, og bare gjenspeile et aspekt av din personlighet basert på minner eller følelser som skiller seg ut mest om dem. For eksempel, hvis en person drømmer om sin døde far, kan det bare gjenspeile et problem de har med samvittigheten eller beslutningen de tok….

…Drømmen om pisket krem ​​symboliserer en situasjon i det våkne livet som er så fantastisk at den er perfekt. En perfekt løsning eller perfekt svar. Eksempel: En mann drømte om å se pisket krem ​​i en bolle med råtnende jordbær. I det våkne livet mistet han seksuell tiltrekning mot en kvinne han trodde var perfekt for ham….

…Fugler i drømmer er symboler for transcendens og frigjøring. Rømmer grenser og begrensninger. Et symbol for fremgang mot helhet og harmoni. De er dine mål, ambisjoner og håp. Fuglens type og farge er veldig viktig for å avkode betydningen (f.eks. Svarte fugler eller gribber er ikke positive symboler). Drømmen om babyfugler symboliserer potensialet for transcendens og frigjøring. Planer eller forberedelser for å overvinne noe. Å være veldig forsiktig når du jobber mot mål som gir deg frihet. Å se døde eller døende fugler representerer skuffelse og feil. Det å drepe fugler kan gjenspeile en inspirerende idé eller andres frihet med vilje. Drømmen om fugleegg symboliserer mål, ambisjoner og håp som utvikler seg og vil ta tid å bli realisert. Det motsatte er sant hvis eggene kommer fra en fugleart som ikke er positiv. Å se en flygende fugl symboliserer transcendens og frigjøring. En vekt er løftet av skuldrene, og du opplever en følelse av frihet. Å se på en burfugl symboliserer et ønske om frihet eller frigjøring. Du føler deg begrenset og begrenset i noen områder av livet ditt. Å se en blåfarget fugl i en drøm symboliserer positiv transcendens over negativisme. Det symboliserer kraften i positiv tenking, sannhet og å gjøre det du vet er riktig, ta en sterkere rolle. Det er også en indikasjon på rensing og løsning på konflikter i livet ditt. Drømmen om en hvit fugl symboliserer et ønske om å transcendere eller heve seg over en negativ situasjon som fornyes. Endelig bestemte vi seg for å unnslippe en dårlig situasjon etter å ha unngått at den ble holdt nede. En hvit fugl kan også være en representasjon av en tro på at det å rømme en dårlig situasjon er en god idé. Eksempel: En mann drømte om å se en hvit fugl. I sitt våkne liv følte han at livet hans var over, men fikk en kraftig åndelig opplevelse som fikk ham til å ønske å bekjempe problemene og overvinne dem….

…Drømmen om moren din symboliserer din intuisjon eller din interne veiledning. Hun gjenspeiler din evne til å ta avgjørelser som vil påvirke deg i fremtiden, eller hvor godt du tar valg basert på tarminstinkter. Hun gjenspeiler også hvor heldig du føler om tilfeldigheter eller god framsyn. Alt moren din sier i en drøm belyser hva din følelse av intuisjon leder deg mot i livet, eller hvordan du føler om fremtiden din. Hvis moren din er død i det virkelige liv, forblir symbolikken for henne som dukker opp i drømmen sannsynligvis fortsatt som intuisjon. Døde slektninger i drømmer har ofte den samme symbolverdien enten personen er i live eller død. Hvis moren din nylig er død, eller du har brukt mye tid på å huske henne, enn utseendet hennes i drømmen kan gjenspeile hvor mye du savner henne. Hvis moren din gir deg råd i en drøm, kan det gjenspeile din følelse av intuisjon som føler at et bestemt valg er best for fremtiden. Hvis moren din er veldig sint i en drøm, symboliserer det dine negative følelser om skuffelser eller uflaks. I dette tilfellet føler du at du ikke kan ta en pause, eller uflaks ser ut til å bare fortsette å komme mot deg, ettersom valgene dine aldri ser ut til å hjelpe deg. Du kan angre på et valg du har dårlig. Hvis moren din er ond å se i en drøm, symboliserer det følelsen av intuisjon å være negativ og ta negative valg. Dårlige intensjoner for fremtiden. Det kan også være representasjon av følelser om at ingenting du velger noen gang vil ordne seg, eller at du blir fortært av frykt eller uflaks. Hvis du mor er lykkelig i en drøm, symboliserer det et positivt syn på fremtiden eller å føle deg heldigere. Du kan føle at du unngikk noe ille eller brukte virkelig god fremsyn. Hvis din mor er gravid i en drøm, symboliserer det dine valg for fremtiden eller flaks som jobber mot noe. En ny opplevelse, ny idé eller en ny måte å leve på er i ferd med å dukke opp i livet ditt. Drømmen om å myrde moren din symboliserer følelser om å skade din fremtid eller avslutte muligheter. ~Drap~ lykke til eller foreta en drastisk reversering av tidligere beslutninger. Å drepe moren din kan også være en representasjon av følelser om valg eller planer du angrer på, og nå føler du at du må sette en stopper for det. Hvis moren din dør i en drøm, symboliserer det følelsen av å ha mistet følelsen av intuisjon eller konsekvent å ta dårlige valg. Føler at du har dårlig framsyn. Du klarer ikke å løse et problem, komme deg bort fra negative livssituasjoner og problemer du har, er ikke løst. Hvis hun dør, er det veldig sannsynlig at du har sterk frykt eller moralske dilemmaer du trenger å overvinne. Du kan føle en permanent følelse av uflaks, eller at du ikke kan hindre deg i å ta en dårlig beslutning med noe veldig viktig. Eksempel: En kvinne drømte om at moren sa at hun var for feit. I det våkne livet følte hun at hun hadde fått for mye vekt. Moren fortalte henne at hun fikk for mye vekt, reflekterte hennes intuisjon og følte at hun måtte være mer forsiktig med å spise og trene mens hun gikk videre. Eksempel 2: En ung jente har gjentatte mareritt om at moren hennes dør. I det våkne livet følte hun seg ikke i stand til å bestemme seg for hvilket college som var best, og det å gjøre et valg akkurat nå kan gjøre livet hennes bra. Eksempel 3: En mann drømte om å bli trøstet av moren. I sitt våkne liv hadde han en dårlig stoffopplevelse og fortalte seg selv at det ville være en god idé å slutte med stoffer. Mannens mor reflekterte sitt intuitive ønske om å se etter seg selv i fremtiden ved å ta et godt valg å stoppe narkotika. Eksempel 4: En kvinne drømte om å se søsteren trekke liket av moren sin rundt innsiden av et hus. I det våkne livet opplevde hun at søsteren hadde det veldig vanskelig i livet med å overvinne sin avhengighet av narkotika….

…Drømmen om en varmbukse symboliserer å merke hvor mer positiv, fantastisk eller ønskelig en situasjon er hele tiden. Å alltid legge merke til noe er bedre, mer interessant eller morsommere. Uavbrutt flaks, vinn, suksess eller sexiness. Bruk av varme bukser kan gjenspeile at du blir lagt merke til av andre for hvor god du er hele tiden. Situasjoner der du alltid føler deg ~positiv~ enn andre. Føler meg mer sexy, rikere, sterkere eller bedre hele tiden. Eksempel: En mann drømte om å se en attraktiv jente i varme bukser. I sitt våkne liv døde hans rike far, og etterlot ham en enorm arv og evnen til å endelig rydde opp etter ham. De varme buksene gjenspeilet hans syn på livet hans, og var alltid bedre og heldigere hele tiden nå som hans far ikke lenger var i veien….

…Drømmen om bart symboliserer ikke å bry seg om det du sier, eller om konsekvensene av det. Ofte negative ting du sier til eller om andre mennesker. Eksempler er løgner, å snakke bak andre ryggen, eller ufølsomt å snakke om de døde for ofte når du sørger….

…Drømmen om en klokke symboliserer en bevissthet om ~hva klokka er~ hele tiden. En langvarig følelse av hva en situasjon til slutt betyr. En sterk følelse av hva du trenger å gjøre eller hva du ikke kan unnslippe. Alternativt kan en klokke gjenspeile følelsene dine om at du trenger å øke hastigheten eller redusere farten i en situasjon. Drømmen om konstant å sjekke en klokke eller se den kan gjenspeile angsten din for å ikke være forberedt på noe. Du kan ha tidsfrister du er bekymret for. Drømmen om en klokke som beveger seg for fort kan representere en følelse av at det ikke er nok tid til å gjøre det du virkelig ønsket i en situasjon. En følelse av å bli forhastet eller at noe er ute av hendene dine. Tiden er ikke på din side. Du kan føle at du ikke kan stoppe noe. Drømmen om en klokke som beveger seg bakover symboliserer fremgang eller problemer som du føler blir reversert. Negativt kan du føle at du sitter fast i et spor. Positivt kan det gjenspeile et øyeblikk av foryngelse eller restaurering. Drømmen om å stille inn en klokke kan gjenspeile innstillingen av en agenda. Definere ~hva klokka er.~ Det kan også være et tegn på at du sørger for at ting gjør det de skal. En stoppet eller ødelagt klokke dukker ofte opp i drømmen om dødssyke eller døende pasienter. En refleksjon av å føle at tiden ikke er på din side. Eksempel: En mann drømte om å se en ødelagt klokke og føle at tiden var ute. I sitt våkne liv hadde han en dødelig sykdom og forventet død. Eksempel 2: En mann drømte om å se en klokke stoppe og deretter se et vindu åpent med strålende hvitt lys. I sitt våkne liv døde han kort tid etter drømmen….

…Å drømme tapet symboliserer spesielle følelser. Ønsker at en situasjon eller et område i livet ditt skal føle seg akkurat slik du vil ha det. Tenk på bildet av bakgrunnsbildet for å få mer innsikt i hva slags følelser du eller noen andre er ~døde~ for å måtte ha. Eksempel: En ung mann drømte om å se en vegg i farens hus med skogtapet på. I våken liv var denne manns far en som var død på å holde ham i mørket om viktige spørsmål. Han foretrakk å aldri gi sønnen et rett svar, slik at han forvirret mye av tiden….

…Drømmen om en svart person symboliserer et aspekt av din personlighet som foretrekker å føle seg bra før alt annet. Å prioritere å beholde din lykke eller å unngå sjalusi før alt annet. Ofte en refleksjon av et ønsket tankesett eller en tilstand av mangel. Positivt representerer svarte mennesker å holde håp i live i farlige eller forferdelige situasjoner. Risikerer alt for å holde seg trygt som om ingenting annet betyr noe. Prøver hardt for å oppnå det som anses som umulig. Stiger over når alt er på linjen. Å holde noe fantastisk borte fra et ~drittsekk~ for enhver pris. Negativt representerer svarte mennesker lyst før all rasjonell tenkning. Ønsketanking før realistiske valg. Holde deg selv tilbake fordi du prioriterer for mye å føle deg bra. Du tror kanskje ikke nok på deg selv. Hete eller farlige valg fordi du er for opptatt av å komme videre eller like noe. Det kan også være til glede å søke som er farlig eller risikabelt. Du eller noen andre som setter sine egne følelser foran andre. Svarte mennesker i drømmer kan også gjenspeile følelser om trusselen om totalt tap. Ødelegge deg selv med din egen sjalusi eller overdreven iver. Negativt kan svarte mennesker i en drøm også representere misunnelig ondskapsfullhet eller hevn. Alternativt kan svarte mennesker representere arrogant og unngå å møte problemene dine eller jukse andre for å holde deg borte fra å tape for enhver pris. Desperasjon må du eller noen andre unngå sjalusi. Egoisme som gjør alt for å unngå å miste nummer 1-stedet. En arrogant ~alt eller ingenting~ mentalitet. Svarte mennesker kan representere kraftig sinne eller ufølsomhet hvis du eller andres følelser ikke blir adressert først. Tross eller ond sjalusi fordi du ikke har det bra med å komme deg. Arroganse eller mildhet hvis du ikke fikk seier på noe. Svarte mennesker kan også representere positive sider ved personligheten hvis de er personlige venner eller kjendiser som du forbinder positive egenskaper med. Svarte mennesker kan også være representasjonen av den kulturelle stoltheten som en svart person føler om seg selv hvis rase er et alvorlig problem for dem. Drømmen om å ha sex med en svart person kan representere en våkne livserfaring der du liker å bevise deg selv eller være ustoppelig. Negativt, å drømme om å ha sex med en svart person kan gjenspeile din glede å foretrekke å stenge deg selv fra å vinne for å føle deg bra i stedet. Drømmen om en skallet svart person kan gjenspeile kraftig usikkerhet om å miste når du gjør alt du kan for å holde på. Føler at ingenting i livet bryr seg om deg i det hele tatt når du ikke har noe, men håp. Hvis du drømmer om seksuelt attraktive svarte mennesker, kan dette symbolisere ditt sterke seksuelle ønske om noen du har tenkt på. Det kan også være representasjon av en farlig lokke som er vanskelig å motstå. Hvis du drømmer om å bli ranet av en svart person symboliserer et valg du eller noen andre har tatt for å unngå sjalusi eller forlegenhet som forårsaker et stort problem. Det kan også være representasjon av tap av følelser på grunn av andres misunnelse. Å se på en veldig muskuløs svart person kan symbolisere et kraftig ønske om å føle seg bra som det er vanskelig å overvinne. Du kan ha problemer med å motstå en fristelse eller overvinne andres misunnelse på deg. Historisk sett har svarte mennesker i drømmer vært dårlige varsler og ofte dukket opp før uflaks eller tragedie ville slå til. Dette er fordi de gjenspeiler drømmernes uforsiktig kjøring for å føle seg bra som hindrer dem i å se faren eller risikoen foran seg. For en svart person Drømmen om en svart person kan ganske enkelt gjenspeile et aspekt av deres personlighet der utseende og klær er viktigere symboler. Å drømme om mennesker i ditt eget løp er ikke alltid viktig med mindre andre raser er til stede. Ansiktsdrag, klær eller følelsene du får fra drømmefolket er viktigere. Eksempel: En kvinne drømte at en svart mann skjøt henne i brystet .. I det virkelige liv døde kvinnedatteren i en bilulykke, og hun sørget over døden da gravferdsregningen kom. Den svarte mannen som skjøt henne, representerte sitt ønske om å føle seg godt om døtrene sine ved å kjøpe en dyr begravelse som hun ikke hadde råd til. Skuddet representerte den dyre regningen som ble mottatt. Eksempel 2: En kvinne drømte om å se svarte menn som hun var veldig tiltrukket av. I det virkelige liv hadde hun problemer med å få drømmejobben og kjæresten hun ønsket. De svarte mennene representerte hennes bevissthet om seg selv og fortsatte å være håp om å få jobben og kjæresten, selv om sjansene hennes aldri kom nærmere. Eksempel 3: En ung mann drømte om å se en usikker utseende svart mann som lente seg mot en vegg. I sitt våkne liv var han blakk mens han gjorde alt han kunne for å holde seg økonomisk stabil uten å ville skamme seg selv og be om hjelp….

…Drømmen om en kolibri symboliserer ubesluttsomhet eller ~flyktighet~. Du kan ha problemer med å ta en endelig beslutning, eller sliter med å ta et valg. Det kan også være et tegn på at du har mange alternativer å velge mellom eller vil oppleve en rekke alternativer. Eksempel: En ung gutt drømte om en kolibri som fløy foran seg. I det virkelige liv oppdaget han at han trengte briller. Kolibrien reflekterte hans motstridende følelser om hvor han ville bruke brillene eller ikke. Eksempel 2: En ung mann drømte om kolibri som flyr på rommet sitt. I det virkelige liv kunne de ikke bestemme om de skulle fortelle noen at de hadde følelser for dem eller ikke. Eksempel 3: En gammel kvinne drømte om en kolibri kort før hennes død. I det virkelige liv diskuterte hun om hun skulle bli døpt for å behage familien sin før hun døde….

…Drømmen om bønner symboliserer en situasjon i det våkne livet som ikke føles bra å måtte være involvert i det hele tiden. Manglende variasjon eller følelse av tvunget til å gjøre noe for mye. For mye av det gode. Bønner i en drøm kan være et tegn på at du ønsker mer spenning eller interessante alternativer. Negativt kan bønner gjenspeile intens kjedsomhet eller frustrasjon over å måtte vente lenger enn du vil. Drømmen om nyrebønner symboliserer en overveldende følelse av tvungen kjedsomhet eller mangel på alternative valg. Sorgende følelse av at en situasjon er så kjedelig at du blir tvunget til å gjøre det hele tiden. Å sette opp noe kjedelig mens du håper noe annet vil skje. Alternativt kan nyrebønner gjenspeile en kjedelig situasjon som du håper å komme over med så snart som mulig eller vil ha så lite engasjement med som du kan bli. Eksempel: En mann drømte om å få en boks med bønner som han ikke likte. I et våkent liv døde en slektning, og han likte ikke å måtte vente et år på å selge eiendommen….

…Drømmen om Manhattan symboliserer sosial interaksjon med andre mennesker der du har det så langt bedre at du ikke trenger å gjøre noen en tjeneste. Legg merke til at du er bedre enn andre mens en hel situasjon dreier seg om beslutningskraften din. Slipper å gjøre noe bortsett fra å legge merke til din egen kraft. Å være leder i en situasjon der du har friheten til å avskjære alle du vil ha ansiktet deres. Negativt kan Manhattan gjenspeile å misbruke makten din for å holde total kontroll over en sosial situasjon. Misbruk av makt med det formål å aldri bli fortalt hva du skal gjøre. Eksempel: En mann drømte om å se Manhattan bli ødelagt av en asteroide. I det våkne livet hadde han full kontroll over sin døde mødres eiendom og innså at han en dag til slutt måtte selge huset hennes fordi han ikke kunne gjøre noe for å stoppe det. Manhattan reflekterte sitt samspill med slektninger som han hadde total makt over da han ledet boet mens han ikke måtte svare til noen….

…Drømmen om riskakere symboliserer positive valg som ikke føles bra. Å måtte oppføre seg selv, handle i samsvar med dette, eller være ute av problemer til det punktet hvor det ikke er mulig å føle seg bra. Risbrød kan gjenspeile utålmodighet med situasjoner som er til din beste interesse. Eksempel: En mann drømte om å brenne risknekker. I det virkelige liv døde hans voldelige far på sykehuset, og han hadde tanker om å ~trekke i støpselet~ for å få arven raskere. Rismakerne reflekterte det positive valget å vente på at faren hans skulle dø som han ikke orket å gjøre….

…Drømmen om en skimaske symboliserer et aspekt av din personlighet som ønsker å forbli skjult eller ukjent for enhver pris. Du eller noen andre som unngår sannheten eller åpenbart prøver å holde noe hemmelig. Risikerer alt for å unngå sannheten. Drømmen om å bli ranet av noen iført en skimaske symboliserer følelser av at du blir tvunget til noe uten en skikkelig forklaring. Eksempel: En ung gutt drømte om en skimaske iført kriminell i huset hans. I det virkelige liv døde faren nettopp, og alle i familien prøvde å unngå å fortelle ham om det. Eksempel 2: En mann drømte om å løpe fra en mann i en skimaske. I sitt våkne liv prøvde han å unngå å bli lagt merke til for sine svake språkkunnskaper i forretningsforhold i et fremmed land….

…Drømmen om en sanddyne symboliserer beslutningstaking som dreier seg om å gjøre ting for deg selv når ingen andre bryr seg om deg. Føler at du må komme deg gjennom en vanskelighetsgrad på noen måte. Konservativt å komme gjennom vanskelige situasjoner fordi du har blitt ~etterlatt for døde~ eller forlatt. En mental mentalitet eller problemløsende holdning i desperate tider. Positivt symboliserer en dune-vogn følelser av tillit eller makt for å overvinne en desperat situasjon når ingen vil støtte deg eller se deg vinne. Gjør bare det som er nødvendig for å overleve et problem alene. Alternativt kan en sanddyne gjenspeile ditt sjokk eller frykt i lengden noen vil gå for aldri å bli fortalt hva du skal gjøre….

…Drømmen om en klump symboliserer en prestasjon eller mulighet som krever arbeid. Å ha lyst du vil mens du vet at det fortsatt er grovt, upolert eller uferdig. En god ting med problemer du vet du kan løse. En god ting som ikke er perfekt. Eksempel: En mann drømte om å få en gullklump. I sitt våkne liv døde faren hans og etterlot ham mye lovlig arbeid å gjennomføre for å få arven sin….

…Drømmen om magen eller magen symboliserer følsomhetsnivået ditt. Det symboliserer hvor godt du kan ~mage~ eller godta noe. Hvor sårbar du er for å få følelsene dine vondt eller la noe irritere deg. Drømmen om en perfekt mage eller perfekt mage symboliserer en bekymringsløs holdning. Det kan også peke på ufølsomhet. Negativt kan det gjenspeile følelsesmessig konflikt med et problem som gjør deg flau eller utmattet deg. Hvis magen eller magen blir angrepet, skadet eller syk i en drøm, peker det på et følsomt problem eller problemer med aksept. Drømmen om å få en hund til å angripe magen din kan gjenspeile din økte følsomhet om problemer du føler andre ikke hører på deg om. Det kan også være en representasjon av hvordan du ignorerer din egen sikkerhet eller velvære for å hindre deg i å mislykkes eller komme bak i livet. Drømmen kan være et tegn på at du trenger å søke ekspertråd. Alternativt kan drømmen representere noe annet fortsatte ondskapsfulle personlige angrep på problemer som gjør deg veldig følsom. Frykt for at noe er galt med deg. Eksempel: En kvinne hadde gjentatte drømmer om en ond hund som angrep magen hennes. I det våkne livet følte hun at familie- og arbeidslivet var viktigere enn å sjekke en lege som hun mistenkte at hun trengte. Da hun endelig fikk sjekk, fikk hun diagnosen magekreft og døde tre måneder senere….

…Drømmen om en nattlue symboliserer en situasjon i livet ditt beroliger bekymringer eller gjør det lettere å glemme noe. Avskjedsgave, kondolanse eller oppreisning. Nummen din smerte eller bekymringer bort. Eksempel: En mann drømte at faren tilbød ham en nattlue. I sitt våkne liv døde faren og etterlot ham en million dollar i eiendom akkurat da mannen skulle gå konkurs. Nattluka symboliserte den følelsesmessige nummen av pengene på hans konkurs….

…Drømmen om et appelsintre symboliserer en permanent eller vedvarende følelse av innsats som kreves for å føle seg bra. En positiv situasjon som alltid krever noe for å nyte det. Eksempel: En mann drømte om å bli bitt av en slange i et appelsintre. I det våkne livet hadde den nye leiligheten hans blitt ranet. Appelsintreet reflekterte hele følelsen av varigheten i leiligheten og alt det harde arbeidet med å fylle den med møbler og starte et liv i den. Eksempel 2: En mann drømte om å gå gjennom en appelsinlund med sin døde bestefar. I sitt våkne liv var han endelig på bedring etter sorgen. Appelsintrærne reflekterte alt det harde arbeidet det tok følelsesmessig å endelig føle seg bra igjen etter hans død….