…Drømmen om et bryllup symboliserer forening med et eller annet aspekt av deg selv. Sammenslåing eller sammenslåing av kvaliteter. Det kan også være en representasjon av en opplevelse i livet ditt der du merker at noe blir permanent. Ofte et symbol for nye vaner eller situasjoner som blir vanlig sted i livet ditt. Et bryllup kan også representere en katalysatorbegivenhet som motiverer deg til å gjøre noe hele tiden. Noen ganger kan refleksjon være en transformerende begivenhet. Negativt kan et bryllup gjenspeile negative situasjoner eller negative tenkemønstre som blir et vanlig sted i livet ditt som blir forsterket i ditt våkne liv. Negative situasjoner eller uønskede sider ved sammenslåing av deg selv. Frykt, mangel, sjalusi eller skyld som regelmessig oppstår eller føles permanent. Drømmen om å delta på et bryllup kan gjenspeile dine følelser om permanente endringer som oppstår hos noen andre. Det kan gjenspeile å være vitne til at du endret deg. Opplever to sider av deg selv å slå seg sammen. Drømmen om å planlegge et bryllup symboliserer forberedelsene du gjør for en permanent eller alvorlig forandring. Drømmen om problemer eller slåssing i et bryllup kan gjenspeile problemer med engasjement, selvtillit eller konsistens. Du kan ha andre tanker om en endring du vurderte. Alternativt kan det gjenspeile sjalusi du eller noen andre har mens du ser på andre oppnå noe. Ikke liker å se noen andre realisere et mål permanent. Det kan også peke på følelser av at det ikke er en god idé å se en permanent endring. Hvis du skal gifte deg i det virkelige liv, så drømmer du om katastrofer, da bryllupet ditt kan reflektere din angst for å flau deg selv. Å se ekser eller partneren din bli forferdet vansiret kan gjenspeile frykten din for å gjøre en feil. Eksempel: En kvinne drømte om å se sin designlærer gifte seg med sin åndelige lærer. I det våkne livet begynte hun å designe eksotiske smykker. Eksempel 2: Eldre mennesker nær døden drømmer ofte om bryllup. Bryllupene gjenspeiler deres følelser av å være nær dødens varighet. Opplever seg å slå seg sammen med etterlivet….

…Drømmen om konsertbilletter kan symbolisere en plan eller invitasjon til et arrangement er helt fokusert på å føle seg bra hele tiden. Du kan ha en invitasjon til en sosial sammenkomst eller en spennende situasjon. Eksempel: En ung mann drømte om å få billetter til en konsert fra en venn. I våkent liv inviterte den vennen ham til å komme hjem til huset sitt for å se en film senere samme dag….

…Drømmen om maneter symboliserer skjult fiendtlighet eller vakre situasjoner som blir overskygget av en hard virkelighet. Maneter gjenspeiler problemer som har lokke, men gir deg mye smerte når du kommer for nær dem. En manet kan være en interessant person eller situasjon som gjør deg flau, skremmer deg eller gjør vondt når du kommer nær dem. En manet kan også være en representasjon av avvisning. En manet indikerer følelser av utilstrekkelighet, usikkerhet og mangel på selvtillit. Det kan være en situasjon der du ikke klarer å hevde deg. Eksempel: En kvinne drømte en gang om å bli stukket av en manet. I det virkelige liv hadde hun problemer med å planlegge et bryllup helt alene fordi alle hun kjente bodde i en annen stat. Manetene representerte den vakre ideen om et bryllup kombinert med den smertefulle innsikten om at ingen brydde seg nok om å hjelpe henne med å planlegge det….

…Drømmen om flørting symboliserer invitasjon. Signaliserer en annen person eller situasjon om at du er enig med dem eller at du er mottakelig. Alternativt kan flørting gjenspeile at du forteller deg selv at noe er en god idé. Din mottakelighet for eksperimentering eller utforsking av nye ideer eller nye måter å tenke på….

…Drømmen om kyssing symboliserer godkjenning, oppmuntring eller støttende oppførsel. Hvis du kysser noen, kan det symbolisere en person eller situasjon som du støtter. Det kan også være en representasjon av at du oppmuntrer deg selv på en eller annen måte. Kyssing kan også symbolisere godkjenning eller respekt for evner. Liker eller oppmuntrer talenter eller muligheter. Drømmen om å se andre mennesker kysse kan representere forskjellige aspekter av din personlighet som jobber sammen, eller forskjellige områder av livet ditt som støtter hverandre. Drømmen om dårlig kyssing symboliserer ubehagelige følelser om andres godkjennelse av deg. Du har kanskje til og med fått tilbud på en jobb eller invitasjon med folk du ikke liker. Drømmen om å kysse en persons fot symboliserer godkjenning eller respekt for prinsipper. Liker andres moral. Drømmen om å kysse en fiende symboliserer svik, fiendtlighet eller forsoning. Drømmen om ikke å like noen som kysser deg symboliserer uønsket ros eller godkjenning. Alternativt kan kyssing gjenspeile hvor mye du bryr deg om noen eller intime tanker du har om en forelskelse. Drømmen om et kyss som blir avvist symboliserer følelser av at din godkjennelse eller støtte blir avvist eller uvelkommen….

…Drømmen om et skjørt symboliserer invitasjon, flørt eller fristelse. Du klør kanskje for å skjemme bort deg selv eller er i nærheten av å gjennomføre noe som er interessant for deg. Du kan føle at noe ~ringer deg~ eller inviterer deg til å nyte det. Negativt kan et skjørt være et tegn på at du ~leker med ild~ eller er nær å bukke under for fristelse. Alternativt kan et skjørt gjenspeile virkelige livssituasjoner der du flørter med noen eller føler at du blir flørtet med. En refleksjon av innbydende sosiale signaler som blir gjort av deg eller noen andre. Det gjenspeiler signaler, skjulte meldinger eller finesser som projiseres av til andre, eller som du fantaserer om. Svarte eller røde skjørt peker på upassende eller overdreven seksuell fantasering. Hvis det er angst i en drøm om at noen ser opp et skjørt, symboliserer det frykten for noen du liker å finne ut av dine sanne følelser. Undertøyet som symboliserer holdningene dine til sex eller romantikk, og oppdagelsen er åpenbaringen av følelsene dine. Drømmen om en skolepikeskjørt symboliserer en selvbevisst holdning til en person eller situasjon som du liker og ikke ønsker å skamme deg over. Det kan gjenspeile din bekymring for å opprettholde et godt rykte mens du intervjuer for en jobb eller angst for å holde noen du liker med et godt inntrykk av deg. Menn som drømmer om jenter de vil date med en skolejenteuniform, kan gjenspeile deres ønske om å være sammen med dem, samtidig som de er veldig selvbevisste om hva de føler om deg….

…Drømmen om lepper symboliserer invitasjon, eller fristelse. Noe som begynner å interessere deg i å tenke på en bestemt måte eller gjøre noe du liker. Lepper med rød leppestift representerer seksuell fristelse. Vanligvis negativt i perspektiv som seksuell lyst til noen du egentlig ikke bryr deg om. Lepper med rød leppestift kan også være en representasjon av et aspekt av din personlighet som frister deg….

…Drømmen om en brudgom symboliserer en påståelig holdning om at noe i livet ditt må være permanent. Ufølsom for noe galt som skjer før et stort øyeblikk. Du kan vurdere nøye eller gjøre forberedelser før en stor beslutning. Mottakelig holdning for sikkerhet eller lukking. Beredskap for en ny begynnelse. Drømmen om å være en brudgom symboliserer din økte følsomhet eller angst for en stor beslutning eller permanent valg. Ikke ønsker at noe skal gå galt i det hele tatt før et viktig øyeblikk. Alternativt kan det å være en brudgom gjenspeile din bekymring for bryllupsplanene du lager. Drømmen om at en brudgom blir skutt i et bryllup symboliserer total fiasko eller forlegenhet mens du ventet håpet noe skulle bli permanent….

…Drømmen om å bruke et videokamera symboliserer å begå en opplevelse til minnet. Legg merke til eller husker hver eneste ting du er vitne til. Det kan også representere ditt forsøk på å dokumentere en hendelse eller en hel prosess for senere bruk. Det kan også være mye informasjon eller detaljer du vil dele med andre. Et videokamera kan være et tegn på at du ikke vil glemme en stor mengde informasjon du blir presentert for. Du vil ikke gå glipp av noe. Drømmen om et skjult videokamera symboliserer ditt forsøk på å observere eller holde øye med noen i skjult. Hold øye med noen uten at de vet det. Alternativt kan et skjult kamera gjenspeile atferd som er nysgjerrig eller grenser til forfølgelse. Invadere andres privatliv eller passe oppmerksomt på folk du vet at du ikke burde være. Eksempel: En mann drømte om å bruke et videokamera til å filme et bryllup. I det våkne liv startet han en journal om alt som skjedde med et nytt arbeidsprosjekt….

…Drømmen om semsket skinn symboliserer følsomhet som bare er til utstilling. Du eller noen andre som prøver hardt å virke omsorgsfulle eller følsomme for andre. Det kan gjenspeile en kjæreste eller partner som du føler bare utholder noe du vil for å gjøre deg lykkelig. Eksempel: En kvinne drømte om å se forloveden sin i en fryktelig blå semsket dress for deres bryllup. I det våkne livet følte hun at han bare brydde seg om ekteskap for å gjøre henne lykkelig, og brydde seg ikke så mye om det som hun gjorde….

…Drømmen om en brud symboliserer følsomhet om at noe i livet ditt må være permanent. Du kan vurdere nøye eller gjøre forberedelser før en stor beslutning. Mottakelig holdning for sikkerhet eller lukking. Beredskap for en ny begynnelse. Drømmen om å være en brud symboliserer din økte følsomhet eller angst for en stor beslutning eller permanent valg. Ikke ønsker at noe skal gå galt i det hele tatt før et viktig øyeblikk. Alternativt kan det å være en brud gjenspeile din bekymring for bryllupsplanene du lager. Drømmen om at en brud blir skutt i et bryllup symboliserer total fiasko eller forlegenhet mens du ventet passivt eller håpet noe skulle bli permanent….

…Drømmen om et kraftverk symboliserer et område i livet ditt som alt annet er avhengig av. En aktivator av status, innflytelse eller suksess som du flau deg hvis den blir fjernet fra livet ditt. Gode ​​tider eller lykke som ikke kan fortsette hvis noe viktig går tapt. Eksempel: En kvinne drømte om at et kraftverk skulle eksplodere. I det våkne livet visste hun at forlovelsen hennes var i ferd med å ta slutt. Kraftverket som var nær å eksplodere reflekterte følelsene hennes om innflytelsen fra hennes kommende bryllup på all hennes sosiale interaksjon som forsvant….

…Drømmen om bier symboliserer hardt arbeid og flittig oppførsel. Enten hardt arbeid du er involvert i, eller som du føler vil bli krevd av deg. Opptatt tanker eller følelse av hektisk Bi drømmer er vanlige rundt øyeblikk med kollektive sosiale forventninger som bryllup, begravelser, høyskoleutvalg og fødsel. Drømmen om å bli stukket av bier symboliserer motstridende forventninger om hardt arbeid som er overdreven, eller som du virkelig ikke vil gjøre. Noe som kan være oppfylt, kjedelig, eller som du føler vil ta for lang tid å fullføre. Å bli stukket på hendene kan symbolisere hardt arbeid som binder deg, hindrer suksess eller hindrer deg i å gjøre det du vil….

…Drømmen om en brosteinsvei eller gate symboliserer en sti i livet som er garantert eller sikker. Å vite at du ikke kan tape uansett. Føler meg godt støttet eller sikret suksess. Føler at du aldri kan mislykkes eller at menneskene du kjenner alltid sørger for at du aldri vil gjøre det. Et forhold som tåler ethvert stress eller press. Kjærlighet, tillit eller lojalitet i livet ditt som alltid kommer først. Eksempel: En kvinne drømte om å gå ned en brosteinsvei. I det våkne livet var hun for dårlig til å ha råd til et bryllup, men følte at forholdet hennes var sterkere enn penger….