…Drømmen om å være eller reise til utlandet symboliserer sinnstilstanden din som endrer seg. Stemninger, holdninger eller motiverende faktorer er forskjellige. Et område i ditt liv eller trossystem forvandler eller opplever en midlertidig endring. Landet du besøker symboliserer hvordan din mentale tilstand kan endres. Se temaseksjonen for land for en mer grundig titt på landsymbolikk….

Bokstaven jeg i en drøm symboliserer egoet, drømmerens personlige identitet, uavhengighet, å stå alene eller til og med egoisme.

…Drømmen om bullseye symboliserer ditt forsøk på å nå perfeksjon eller å nå et mål. Din manglende evne til å tenke på noe bortsett fra å gjøre noe perfekt. Negativt kan en bullseye representere følelser av press for å være perfekt. Faren for forlegenhet. Føler at du vil bli lagt merke til svak eller inkompetent hvis du ikke presterer perfekt foran andre….

…Drømmen om å snakke i tunger symboliserer en sterk bekymring med å bli lagt merke til som trofast. Ønsker å bli lagt merke til å gi deg alle til en sak eller tro. Negativt kan det å tale i tunger være et tegn på at du er for bekymret eller besatt av å bli lagt merke til som trofast. Føler at du må prøve for hardt for å imponere andre eller holde et helt trofast utseende. Drømmer om å snakke i tunger er vanlige for religiøse mennesker som opplever angst for å se ut til å være like trofaste som andre mennesker. Det kan også være representasjon av gruppepress å gå den ~ekstra milen~ for å vise andre at din tro er sterk. Det kan også være representasjonen av at du føler deg dum og prøver for hardt å vise din tro for andre. Det kan være best å slappe av den religiøse gløden litt eller slutte å bry deg så mye om hva andre synes om din tro. Eksempel: En kvinne drømte om å snakke i tunger og slå hodet av stuebordet. I det våkne livet følte hun angst for å ikke se ut til å være en sterk nok kristen, og prøvde sitt beste for å behage Gud….

…Drømmen om en gaffel i veien symboliserer et veikryss i livet ditt eller en viktig beslutning som du trenger å ta. Det kan gjenspeile dine valg eller ambivalens i en situasjon. Drømmen om et tre midt i en gaffel i veien symboliserer et problem eller en hendelse som tvinger deg til å ta en beslutning….

…Drømmen om at et objekt bryter symboliserer følelser av tap eller fiasko i et eller annet område av livet ditt. Du kan oppleve uønsket endring. En situasjon eller et forhold har vist seg å ikke være så god som trodde det var. Uventet tap. Alternativt kan det å drømme om et ødelagt objekt gjenspeile utdaterte vaner eller være et tegn på at du trenger å prøve noe nytt i livet ditt. Å drømme om en ødelagt gjenstand kan også representere følelser av uforsiktighet eller skuffelse. Drømmen om å ta en pause fra jobben kan representere situasjoner i livet ditt som du kjeder deg eller er følelsesmessig utmattet av. Negativt kan et arbeidsavbrudd reflektere distraksjoner eller være et tegn på at prioriteringene dine ikke er rette….

…Å drømme om folk som snakker om i går symboliserer problemer med fortiden. Noe er annerledes nå, og du tenker kanskje på hvordan ting pleide å være. Du kan angre eller trenger å lære å gi slipp. Å drømme om de faktiske hendelsene i går kan gjenspeile følsomhet for hva som har skjedd eller spenning over det du nettopp har gjort….

…Drømmen om flått symboliserer en irritasjon i livet ditt som tvinger deg til å være ekstra forsiktig. Et utmattende behov for å være perfekt eller virke perfekt for andre. Aldri å kose deg fordi du er for opptatt av å være forsiktig med en feil. Føler meg alltid på kanten. Flått som kommer ut av munnen, kan være symbolsk for konstant nag eller kritikk som hindrer deg i å slappe av. Eksempel: En jente drømte om flått som hun ikke kunne få av seg uansett hvor hardt hun prøvde. I det virkelige liv hadde hun det vanskelig å bli akseptert av kjærestens mor, som fikk henne til å føle at ingenting hun gjorde var riktig. Eksempel 2: En mann drømte om flått som kom inn i huset hans, og jo mer han drepte dem jo raskere kom de inn. I det våkne livet hadde han alvorlige ekteskapsproblemer. Flåttene gjenspeiler hans manglende evne til å behage kona og hans konstante følelse av å være på vakt fra å irritere henne igjen….

…Drømmen om vampyrtann symboliserer atferd eller intensjoner som er parasittiske. Bruke andre til å komme foran eller mate andre. Det kan også være representasjon av en frykt for å være helt maktesløs å stoppe deg selv fra å bli utnyttet. Aggressiv eller selvbevisst arrogant utnyttelse av andre. Drømmen om dyrefanger symboliserer deg eller noen andre som skremmende. Hvis noen med fangs skremmer deg, kan dette gjenspeile et problem som begynner å skremme deg. En frykt for å måtte legge merke til at du blir fullstendig forbigått av problemet ditt. Fangs in a dream kan også være representasjon av sinte ord eller frykt for noen som bryr seg om absolutt ingenting du føler. En frykt for å bli ~spist levende~ av en sint person, autoritetsperson eller farlig situasjon. En angriper i livet ditt. Eksempel: En mann drømte om å se noen med hugtann som åpnet munnen mot ham. I sitt våkne liv var han livredd for å miste alt han hadde til konkurs. Eksempel 2: En ung gutt drømte om å se en skummel skapning med hugtenner som grep ham. I det våkne livet var han redd for foreldrenes sinne mot ham….

…Drømmen om en sjekk skrevet til deg symboliserer følelser om muligheter, fremgang eller gevinster som blir gjort og viser seg å være alvorlige. En livssituasjon der det vises ~å sette pengene dine der munnen din er.~ Negativt kan en sjekk eller sjekk gjenspeile løgner som blir fortalt til andre, slik at de bare ser ut til at en mulighet eller et fremskritt er alvorlig. Uærlige avtaler eller villedende retorikk for å overbevise folk om at noen er seriøse. Drømmen om en sprett sjekk symboliserer mislykkede løfter, planer, belønninger eller forventninger. Noe som skulle skje, gjorde ikke det. Føler at noen ikke har oppfylt visse forpliktelser eller innfridd et seriøst løfte. Forlegenhet over at du eller noen andre har løyet om en alvorlig påstand. En trygg løgn kan ha blitt avslørt. Forlegenhet som du eller noen andre har sagt ja til mer enn de har råd til. Verdien av sjekken bruker numerologi for å gjenspeile hva som snart vil skje. Drømmen om en tom sjekk symboliserer store løfter om ubegrenset støtte. Et seriøst støttespill som forteller noen andre å gjøre hva de synes er best. Det kan også være representasjon av en kraftig tillitshandling som blir gitt til andre for å handle uavhengig. Mangel på bekymring for noe bortsett fra å få gjort noe….

…Drømmen om karamell symboliserer følelser om hvor lang tid en behagelig opplevelse kommer til å ta. Det føles bra å forlenge et hyggelig øyeblikk eller føle at noe godt tar veldig lang tid å fullføre. Negativt kan karamell gjenspeile utålmodigheten din med en hyggelig eller hyggelig situasjon. Noe fantastisk kan skje, men det tar for lang tid før du liker det. Det kan også være representasjon av følelser av å bli tvunget til å slappe av eller kose seg når alvorlige ting tenker på deg. Drømmen om karamell som sitter fast i munnen og vanskelig å komme ut, kan gjenspeile følelsene dine om langvarig glede eller glede som forstyrrer en mer alvorlig eller forretningsmessig situasjon. Føler meg ikke i stand til å komme vekk fra ferietiden for noe presserende eller en sjelden mulighet….

…Drømmen om pisket krem ​​symboliserer en situasjon i det våkne livet som er så fantastisk at den er perfekt. En perfekt løsning eller perfekt svar. Eksempel: En mann drømte om å se pisket krem ​​i en bolle med råtnende jordbær. I det våkne livet mistet han seksuell tiltrekning mot en kvinne han trodde var perfekt for ham….