…Drømmen om et svart hull symboliserer et hinder i livet ditt som du føler er altoppslukende, ødeleggende og hjerteløs. Du kan føle at det ikke er noen stopp for en destruktiv eller sløsende tilstedeværelse i livet ditt….

…Drømmen om å grave et hull for å finne noe symboliserer hardt arbeid for å avdekke svar eller løse et problem. Å komme til roten til et problem. Opptatthet med å prøve å finne ut noe. Alternativt kan det å grave opp noe gjenspeile en tilbakevending til gamle problemer. Ikke la fortiden bli avgjort. ~Graver~ problemer. Negativt kan det å grave et hull gjenspeile en fruktløs innsats som forverrer et problem. Ved å bruke alle ressursene dine for å komme til roten til et problem bare for å la deg være verre enn før. Forlegenhet over at det å tenke ideene dine kom til å fungere. Drømmen om et gravd hull fylt med vann symboliserer usikkerhet eller problemer som er i veien for ditt søk etter svar. Drømmen om å grave en helhet med vilje fylt med vann symboliserer et forsøk på å skjule søket etter svar ved å fortelle andre at det er for farlig eller problematisk å følge deg. Holder folk som kopierer deg eller følger søket ditt….

…Drømmen om å være inne i et rom du aldri har vært i før symboliserer det personlige rommet og grensene du føler i en situasjon. Det du føler at du kan eller ikke kan gjøre i livet. Lukke vegger kan gjenspeile mangel på valg eller evne til å handle. Fjernvegger kan reflektere mye fritid og muligheter. Vurder typen rom for ytterligere mening. Soverom er private tanker, kjøkken er forberedelser, bad er problemer med rensing og stue er problemer du føler deg fornøyd med. Drømmen om et tomt rom symboliserer et område i livet ditt der ingenting skjer. Hvis rommet tidligere var fylt med møbler eller gjenstander, men ikke lenger, kan det gjenspeile følelser av tomhet eller uten å ha noe formål. Eksempel: En mann drømte om å bli sittende fast i et rom som var for lite. I det våkne livet følte han seg fanget i gjeld. Eksempel 2: En kvinne drømte om å være i et rom med høye fjerne vegger. I det våkne livet prøvde hun å skille seg, og hennes vanskelige ektemann forårsaket forsinkelser og fikk henne til å gjøre alt arbeidet. De fjerne veggene reflekterte den enorme utfordringen hun følte med å få gjort noe, som om hun aldri kunne komme nær målet. Eksempel 3: En kvinne drømte om et tomt rom. Jeg våknet livet datteren hennes hadde flyttet ut på egenhånd og etterlot henne å leve alene. Hun følte at livet hennes ikke hadde noen mening lenger….

…Drømmen om en egyptisk stilpyramide symboliserer oppstigning av bevissthet, høyde, progresjon eller å jobbe deg til toppen. Du er klar over din egen fremgang, eller en situasjon gjør at du kan heve deg til et høyere nivå. Drømmen om å klatre i en pyramide symboliserer fremgang eller oppnåelse av et mål gjennom utholdenhet. Drømmen om de egyptiske pyramidene kan symbolisere perspektivet ditt på en situasjon som ikke kan bli funnet ut. Du vet ikke hva du skal tenke på noe som skjer med deg. Føler at noe er både utrolig og tomt på samme tid. Å se rød rødstein på en pyramide i egyptisk stil symboliserer et høyere bevissthetsnivå med negative intensjoner som styrer det. Det gjenspeiler kunnskap eller kraft som blir farlig eller ødelagt. Drømmen om en maya-pyramide symboliserer fremgang eller progresjon som er overraskende. Du kan oppleve en situasjon som er mer kraftfull, fantastisk eller interessant enn du opprinnelig trodde den var. Drømmen om å stå på toppen av en maya-pyramide symboliserer realiseringer eller prestasjoner som er kraftigere eller flottere enn du først trodde. Drømmen om å klatre en mayapyramide symboliserer å jobbe mot mål eller prestasjoner som er kraftigere eller fantastiske enn du tidligere trodde. Eksempel: En ung mann drømte om de egyptiske pyramidene. I sitt våkne liv hadde han møtt en jente på nettet som han likte, men ikke kunne møte i det virkelige liv. De egyptiske pyramidene gjenspeilte følelsene hans om at nettforholdet føltes både utrolig og tomt fordi jenta var både pen og umulig å vite i det virkelige liv….

…Drømmen om en ledig eiendom symboliserer ideer, vaner eller en måte å leve på som ikke blir brukt. Det kan også være representasjon av et forlatt livsstilsvalg. Et perspektiv på livet som for tiden ikke er aktivt eller interessant. Alternativt kan en ledig stilling representere noe du føler mangler eller mangler i livet ditt. Positivt kan et tomt tomt gjenspeile en idé eller mulighet som ingen andre bruker….

…Drømmen om biller symboliserer at tanker og følelser av at noe i ditt daglige liv blir kompromittert eller ødelagt. Eksempel: En mann drømte om å se en bille på sofaen sin. I det virkelige liv hadde han opplevd at faren kastet en skarp gjenstand i sofaen og rev et hull i den….

…Drømmen om å se skitt symboliserer problemer eller vanskeligheter som må håndteres. Ubehagelige følelser om hvor vanskelig eller urettferdig livet føles. Problemer. Drømmen om å levere smuss eller dumpe en smussbunke kan gjenspeile vanskeligheter du med vilje gir noen andre. Et tegn du er bitter eller ondskapsfull. Drømmen om å skyve bort en haug med skitt symboliserer ubehagelige følelser om å gjøre hva du kan med et plagsomt problem. Å skyve skitt inn i et hull kan representere ubehagelige følelser om å sakte få lukking du ønsker. Drømmen om å spise smuss kan representere følelser om hvor forferdelig det er å akseptere svært ubehagelige forhold. Å måtte godta ingenting eller total forlegenhet….

…Drømmen om en hauk symboliserer å vite hva du vil og ta den. Det gjenspeiler også rask handling og forsvarlig dømmekraft. Legg merke til hva noen andre har og ufølsomhet tar det fra dem når du vil. Aldri la en person eller situasjon komme i veien hvis det er for viktig. Negativt kan en hauk symbolisere rovinstinkter. Du eller noen andre kan komme på for sterk. Et ~som * hull~ som tar det han vil. Eksempel: En mann drømte om å se en hauk sitte på et gjerde med en annen fugl den nettopp hadde drept. I det våkne livet vurderte han å ta alvorlige grep mot en venn som har skrudd ham….

…Drømmen om en spade symboliserer våkne livssituasjoner der du fokuserer på å gjøre noe annerledes. Sliter med alt du trenger for å gjøre en endring. En søken etter en ny forståelse Drømmen om å grave et hull med en spade symboliserer ditt forsøk på å gjøre alt du kan for å få svar. En søken etter ny forståelse eller å komme til bunns i et problem. Negativt kan det gjenspeile et problem du gjør verre for deg selv. Prøver for hardt for å finne sannheten til et problem….

…Drømmen om kinnet symboliserer bevisstheten om hvor følsom eller ufølsom du føler deg. Kinn kan også være en representasjon av følelsene dine om hvor omtenksom eller uforsiktig en situasjon føles hele tiden. Hvor fin eller forferdelig en situasjon alltid føles for deg. Tenk på hvor søte, tilbaketrukne eller stygge kinnene er for å bestemme graden av følsomhet. Drømmen om røde kinn symboliserer forlegenhet over at dine sanne følelser eller tanker vises til andre. Skånsomme kinn representerer uskyld eller høy grad av følsomhet. Skulpturerte kinn representerer en uvillighet til å bli behandlet som en taper, snakket ned til eller følelser av å aldri være desperat. Tilbakekalte kinn representerer et aspekt av deg selv som ikke bryr deg om å føle deg bra igjen. Lubne kinn kan gjenspeile følsomhet om å alltid trenge mye av noe. Drømmen om et hull i kinnet symboliserer et problem med å opprettholde en behagelig følelse av deg selv. Føler meg tvunget til å være følsom overfor et problem som er ute av kontroll. Føler meg tvunget til å føle å miste. Drømmen om å bli kysset på kinnet symboliserer beundring, ærbødighet eller respekt. Det kan også være representasjon av godkjenning for ens handlinger….

…Drømmen om et lager symboliserer ressurser, ideer eller mål som er på vent. Et lager kan også representere minnene dine. Alternativt kan et lager representere din følelse av å ha alt du trenger til din disposisjon. Ditt personlige lagerhus av mulighet eller potensial. Arsenalet ditt eller verktøyene dine for å lykkes. Drømmen om å legge noe på et lager kan gjenspeile ideer, planer eller ressurser du legger på vent til en senere tid. Det kan også være en representasjon av at du legger til noe i ditt personlige eller profesjonelle verktøysett. Drømmen om et tomt lager symboliserer utarmning av ressurser, ideer eller verktøy. Du må fylle på energi eller ressurser. Du har ingenting igjen å tilby eller være avhengig av. Drømmen om et forlatt lager symboliserer tap av motivasjon til å være ressurssterk eller utdannet. Du bryr deg ikke om å spare, lese deg opp eller være klar for problemer lenger. Du har mistet interessen for noe. Drømmen om å ta noe ut av et lager symboliserer ressurser eller ideer som blir brukt. Du har kanskje bestemt deg for å starte noe på nytt. Endelig får du bruke noe du har lagret. Eksempel: En kvinne drømte om å legge noe på et lager. I det våkne livet la han ut karrieren til barnet hennes var gammelt nok….

…Drømmen om aske symboliserer din bevissthet om at et eller annet område av livet ditt er borte. Legg merke til restene eller restene av noe som har gått tapt. Skuffelser, angrer, feil, endringer og tap. Aske kan også være en representasjon av et mislykket forhold eller forretningsinnsats. Føler at de gode tidene er over eller at ingenting av verdi er igjen i livet ditt. Alternativt kan aske være et tegn på at du trenger å lære å gi slipp på fortiden. Å drømme om å se eller rengjøre asken til en peis eller komfyr symboliserer erkjennelsen av at et hyggelig eller velstående øyeblikk er over. Dette er på tide å gå videre eller starte på nytt. Drømmen om noe som blir til aske symboliserer følelser om at et område i livet ditt blir fullstendig ødelagt, bortkastet eller uforsiktig forsømt. Følelser om at noe blir overutnyttet til det punkt å være ubrukelig. Følelser om noe som kunne vært bra hvis du eller noen andre var mer forsiktige. Følelser av at alt som er igjen av noe er et tomt minne….

…Drømmen om kjemiske våpen symboliserer et ønske om å sterilisere konkurranse utover utvinning. En ubarmhjertig eller sjokkerende bruk av opposisjonens svakhet mot dem. Et ønske om å få noen andre til å tape uansett. Et beregnet forsøk på å fullstendig ~forgifte~ suksessen til konkurranse uten anger. Kamp eller konflikt i ditt daglige liv som er tomt, mangler bekymring for forhandlinger, eller ønsker å se permanent fiasko uten sympati. Et kaldhjertet ønske om å utrydde konkurransen med kraft, som om de var verdiløse. Kjemiske våpen kan også være representasjon av ubehagelige følelser, vel vitende om at noen vil usympatisk ødelegge deg permanent eller skamme deg. Følelser av at fiendene dine tenker at du er verdiløs og ønsker å sabotere perfekt for alltid….

…Drømmen om et tomt tomrum av ingenting gjenspeiler følelsene dine om at en situasjon er helt blottet for alt håp, kjærlighet eller formål. Ingenting i en drøm kan speile våken frykt for å miste alt du har eller alt du har jobbet for. Eksempel: Alex Jones uttalte i radioprogrammet at han regelmessig drømmer om å gå inn i en tilstand av intethet etter å ha opplevd et himmelsk rike av Guds type miljø. Disse drømmene gjenspeiler sannsynligvis hans følelse av guddommelig hensikt med å avsløre globalismen i radioprogrammet sitt, mens de i hemmelighet føler at til slutt all frihet i Amerika kan gå tapt for korrupte bankfolk….

…Å se eller drømme om at du er på en øy, betyr en sinnstilstand der du har tanker og følelser om å være isolert, ensom, alene eller strandet i livet. Du er helt alene med et problem eller en situasjon. Alternativt kan en øy peke på situasjoner der du føler deg uavhengig, selvstyrt og autonom. Du er symbolsk en øy for deg selv. Drømmen om en øy som blir oppslukt av havet symboliserer følelser av å bli overveldet av en negativ situasjon eller usikkerhet mens du står overfor et problem alene. Eksempel: En mann drømte om å stå på en øy og se folk bli sugd inn i et tomt tomrom. I sitt våkne liv ble han torturert av militæret i El Salvador på anklager om å ha stjålet våpen. Øya gjenspeilte følelsen av å være alene da han møtte tortur….

…Drømmen om noe som er hul symboliserer situasjoner eller personlighetstrekk som mangler substans. Noe i livet ditt som er tomt, verdiløst eller ubetydelig. Eksempel: En mann drømte om å stå på en hul måne. I det våkne livet tok han en risiko for å møte en frykt og innså at det ikke var noe å bekymre seg for. Han frykter var fullstendig overblåst….

…Drømmen om tumbleweed symboliserer en bevissthet om hvor tom eller ensom du føler deg. Oppmerksomhet på hvor patetisk tom en situasjon føles. Føler at hver eneste annen ting er mer interessant enn det du gjør. Uinteresse. Negativt kan tumbleweeds i en drøm gjenspeile følelser om situasjonen som aldri bryr seg om noe annet igjen. Å innse hvor tomt et forhold har blitt. Tomheten av å vite at ingen i livet ditt bryr seg om det du bryr deg om i det hele tatt. Alternativt kan det være et tegn på at du velger eller forfølger noe som andre med vilje unngår eller ~ikke blir fanget død~ å være involvert i. Opplever en situasjon med lite støtte eller som andre har total uinteresse i….

…Drømmen om å se noe brenne i drømmen symboliserer intense følelser eller lidenskapelige følelser. En total mangel på bekymring for noe. Bevisst å være tøff, sårende eller ufølsom. Det kan også være representasjon av følelsesmessig utbrent eller være et tegn på at du trenger å slappe av. Drømmen om brannskader på huden symboliserer forlegenhet, ubehagelige konsekvenser eller sårende handlinger som somler. En person eller situasjon har gitt deg en påminnelse om at dine handlinger for alltid er uvelkomne eller ikke skal gjentas. En hard eller smertefull reaksjon i en sosial situasjon. Noen kan ha vært uenige i det du tenker. Å drømme at du blir brent levende symboliserer følelser av å aldri bli brydd om igjen. Fortvilelse. Andre mennesker som gnir seg i forsømmelse, forlatelse eller dårlig vilje mot deg. Ufølsomhet du føler fra andre. Svakhet, motgang, eller noe en situasjon som er blottet for all frihet. Drømmen om andre mennesker som brenner levende kan representere hvor fortært du er av din egen ambisjon. Forsettlig forsømt eller drept et eller annet område av livet ditt. Å se en situasjon eller et område i livet ditt gå opp i røyk, forsøke å kaste bort eller bli fortært av en annen lidenskap. Opplev et område i livet ditt som er tomt, dystert eller fylt med vanskeligheter. Følsomhet for å gi opp noe viktig for alltid. Drømmen om et husbrenning symboliserer et perspektiv på en situasjon som forsettlig blir forlatt eller hardt forsømt. Det kan også være representasjon av intens sinne eller til tross for noen andre. Eksempel: En mann drømte om å se vennen sin med brennmerker rundt halsen. I våken liv hadde denne vennen drept seg selv, og mannen begynte å forstå den fortvilelsen vennen følte om livet hans som motiverte ham til å drepe seg selv. Eksempel 2: En kvinne drømte om å bli brent med en peispoker. I det våkne livet hadde mannen hans jukset henne. Eksempel 3: En kvinne drømte om en slange som spyttet brennende gift på henne. I det våkne livet følte hun at søsteren hennes hadde dårlig innflytelse og triste veldig varige smertefulle ting. Eksempel 4: En mann drømte om å se noen bli brent levende. I det våkne livet følte han at hans ønske om å være psykolog ble fullstendig fortært av hans ambisjon om å lykkes på et annet felt….

…Drømmen om et fuglehus symboliserer intensjonen om å støtte frihet eller uavhengighet. Liker å se andre mennesker være gratis. Det kan også være en representasjon av din støtte til at andre overvinner eller overgår problemene deres. Å gi andre muligheten eller fritiden til å utvikle seg. Å nyte andre som trives. Muligens et symbol for støtte fra familien. Drømmen om et tomt eller ubrukt fuglehus kan representere følelser om å bli oppmuntret til å gjøre hva du vil. Negativt kan et fuglehus representere frihet som andre gir deg fordi de får bruke deg. Frihet under ufølsomme eller farlige forhold. Forferdelige eller voldelige foreldre som lar deg gjøre hva du vil så lenge de ikke trenger å vise deg at de elsker deg….

…Drømmen om innringer-ID symboliserer framsyn om hvordan en situasjon vil bli, eller forventninger om hvordan noe kan påvirke deg følelsesmessig hvis du velger å unntå den eller omfavne den. Du vet hva noe er eller hvordan det vil bli før du faktisk opplever det. Drømmen om å ikke se på nummeret ditt kan representere at du ikke bryr deg om hvordan en situasjon vil bli eller påvirke deg følelsesmessig. Drømmen om å se ~Unknown Caller~ på innringer-ID-en din symboliserer framsyn om en situasjon som får deg til å føle deg forsiktig eller at du ikke kan stole på den. Drømmen om å se et tomt ID-skjermbilde kan symbolisere din framsyn om at en situasjon aldri er det du vil eller håper den skal være. Eksempel: En mann drømte om å se navnet til en gammel venn på samtaledisplayet og ta telefonen. Denne vennen var noen som alltid fikk dem til å føle seg selvbevisste. I det virkelige liv var drømmeren i ferd med å gjøre en dramatisk livsstilsendring. Vennens navn på samtaledisplayet reflekterte deres fremsyn for hvordan å gjøre den store endringen ville begynne å ~koble~ dem til deres bekymring for hva andre mennesker tenker. De visste hva de kunne forvente av endringen da tiden for endring var nær….

…Drømmen om lys symboliserer klarhet, belysning, forståelse av spørsmål, veiledning eller innsikt. Det kan også være representasjon av inspirasjon. Kanskje ~lys kaster~ på en vanskelig eller forvirrende situasjon. Alternativt kan lys reflektere sannhet eller svar. Noe i livet ditt som blir ~lagt merke til~ for hva det egentlig er. Tenk på lysets farge for ytterligere mening. Drømmen om å slå på et lys symboliserer et valg eller en situasjon i livet ditt som du vil legge merke til eller gjøre oppmerksom på. Å velge det du tar hensyn til eller engasjere deg i. Det kan også være representasjonen av det du velger å ha det bra med. Drømmen om å slå på et kjedelig lys kan representere ditt ønske om å unngå å se for dypt inn i et problem eller prøve å forstå din egen oppførsel. Føler deg uinspirert eller kjedelig. Å drømme om at du ikke kan slå på et lys symboliserer mangel på innsikt eller inspirasjon. Drømmen om å ikke ha noe lys symboliserer mangel på håp, forståelse, klarhet, veiledning eller informasjon. Du kan ikke finne ut hva som skjer med et problem. Alternativt kan det gjenspeile følelser av å ikke ha noe håp eller at det ikke skjer noe godt. Frykt, eller en negativ situasjon opptar tankene dine. Drømmer om sterkt lys er vanlige for de som er nær døden fordi det gjenspeiler drømmernes totale opptatthet med å legge merke til at livet er nærme slutten. Det sterke lyset gjenspeiler drømmernes manglende evne til å legge merke til noe annet enn deres forestående død. Eksempel: En mann drømte om å slå av et lys. I det våkne livet hadde han bestemt seg for å ombestemme seg om å besøke moren og følte seg skyldig i det. Å slå av lysene reflekterte hans beslutning om å ikke ha det bra å besøke moren. Eksempel 2: En kvinne drømte om sterke lys på et sykehus. I det våkne livet hadde hun en vanskelig menstruasjonssyklus og måtte holde seg opptatt av det fordi hun følte at hun ikke kunne gjøre noe med det. De sterke lysene reflekterte hennes valg om å være et positivt som hun kunne om å komme gjennom problemet. Eksempel 3: En mann drømte om å ha et lys på mens han var inne i en hule. I det våkne livet undersøkte han drømmerens egne tanker og følelser mens han var alene og tenkte på problemene sine. Eksempel 4: En kvinne drømte om å se en lyskolonne forsvinne. I et våkent liv skjønte hun at en mann hun trodde hun elsket ikke virkelig elsket henne….

…Drømmen om å være blind symboliserer deg eller noen andre som mangler evnen til å legge merke til noe direkte. En total manglende evne til å enkelt dimensjonere en situasjon eller se sannheten. En begrenset eller funksjonshemmet evne til å forstå en situasjon direkte. Blindhet i en drøm kan gjenspeile et økt behov for å bruke kroppsspråk, bevegelser eller lureri for å teste folks reaksjoner for å føle deres virkelige intensjoner ute. Negativt kan blindhet i en drøm være et tegn på at du er klar over at du er for dypt inne i en vanskelig eller viktig situasjon uten noen reell måte å forstå det på. Det kan også være et tegn på at du er ukomfortabel og mangler direkte informasjon. Eksempel: En mann drømte om å gå med en blind person. I sitt våkne liv prøvde han å snakke med mennesker han trodde var løgnere, og måtte snakke nøye med dem for å føle ut deres virkelige intensjoner….

…Drømmen om en kloakk symboliserer problemer eller situasjoner som du synes er mest kritikkverdige. En følelse av hvor elendig eller skam et problem eller gammelt forhold er. Problemer du bryr deg om å aldri måtte tenke på igjen. Ikke å være nødt til å legge merke til ting du tror er over med. Negativitet eller problemer du føler er blitt håndtert eller er for gammel til å være viktig. Eksempel: En mann drømte om å se en ond person se seg rundt en kloakk. I sitt våkne liv var han i terapi og ble tvunget til å undersøke negative hendelser fra sin fortid som han ikke ønsket å snakke om. Terapeuten fortsatte å ta opp problemer fra sine gamle tidsskrifter som gjorde ham sint. Eksempel 2: En mann drømte om å se faren sin sugd inn i et kum som gikk dypt inn i kloakken. I sitt våkne liv hadde faren død av en overdose. Kloakken representerte hvor motbydelig og sløsende han følte farens avhengighet var….

…Drømmen om en vannbrønn symboliserer emosjonell dybde eller indre styrke som må nås for. Ofte et symbol for å tro på seg selv. Ser dypt inne. En brønn være et tegn på at du prøver hardt å endre eller at du trenger å prøve hardere. Drømmen om en forgiftet brønn symboliserer en tapt følelse av håp eller manglende evne til å tro på seg selv. Noen legger deg kanskje for mye ned. Det kan være et tegn på at du må finne andre måter å forbedre deg selv eller være trygg på. Det kan også være representasjon av døde vennskap eller forhold. Drømmen om å falle i en brønn symboliserer for mye bekymring for å forbedre deg selv eller være trygg. Du har kanskje skapt flere problemer ved å prøve for hardt på noe. Drømmen om å grave en brønn symboliserer ditt forsøk på å bygge eller skape en kilde til inspirasjon eller næring. Å sette scenen for fremtiden til å være mye mer håpefull. Å fikse et problem som ingen andre har ønsket å fikse ennå, slik at det aldri fører til stagnasjon igjen….

…Drømmen om dykking i vann symboliserer valget å møte usikkerhet eller negativisme på hodet. Velg trygt å konfrontere problemer direkte. Du legger kanskje til side forpliktelser eller ansvar for å håndtere et problem med full styrke. Drømmen om å dykke ned i alt annet enn vann symboliserer fullt fokus på en situasjon. Ønsker å fordype deg helt med noe. Å få ~hodet dypt~ inn i et problem eller noe du elsker. Trygt å utforske et problem. Dykking i en drøm kan også være en fremstilling av ditt ønske om å vise andre at du ikke frykter noe eller hvor alvorlig du er med å gjøre noe….

…Drømmen om å vise aggresjon symboliserer konfrontasjon med problemer. Du kan også ha dypt rotfestet fiendtlighet overfor en person eller situasjon….

…Drømmen om drukning symboliserer å føle seg helt overveldet av følelser eller usikkerhet. Du kan være frykt, usikkerhet, skyldfølelse eller andre negative følelser som er overveldende og dominerende. Noe er for mye for deg. Alternativt kan du være for dypt involvert i noe som nå er utenfor din kontroll. Drømmen om å overleve drukning symboliserer vanskelige følelsesmessige situasjoner du har overvunnet, eller som du lærer å håndtere. Du har kanskje overlevd et problem som du ikke trodde du kunne….

…Drømmen om en and symboliserer deg eller noen andre i det våkne livet som er klar over alt som skjer rundt dem. Positivt kan ender gjenspeile beredskap og reddhet. Å være smart informert eller ha innsideinformasjon. Følelse som er lett å tilpasse seg eller komme unna med noe. Negativt kan en and representere sladder eller snakke om andre mennesker bak ryggen. En irriterende ~twerp~ i livet ditt som ikke vil forsvinne eller som du føler alltid kommer unna med noe negativt. Det kan også være et tegn på at du ikke liker å være så informert som du er. Eksempel: En kvinne drømte om å se ender i hagen hennes under et tre. Når hun våknet var hun dypt bekymret for å være klar for verdens ende. Ender i bakgården reflekterte hennes følelser om at hun var mer informert enn andre om globale hendelser og potensialet for apokalyptiske hendelser, samtidig som hun følte at hun ikke kunne gjøre mye med det….

…Drømmen om jordbær symboliserer tanker og følelser av sensuelle ønsker, glede og fristelse. De blir ofte assosiert med seksuelle tanker om noen du er interessert i. Å se et råtnende jordbær symboliserer å miste interessen for noen eller noe som gir deg mye glede å tenke på. Eksempel: En mann drømte om råtnende jordbær. I sitt våkne liv begynte han å miste interessen for en kvinne han var dypt seksuelt tiltrukket av….

…Drømmen om en nattergal symboliserer lengsel, uopplyst kjærlighet og smerte. Det kan også være representasjon av et dypt uttrykk for sorg, sorg eller anger….