…Drømmen om at kroppen din føler deg sår symboliserer hvor nedslitt du føler deg av en våken livssituasjon. Fysisk, mental eller emosjonell utmattelse. Et tegn på at du trenger tid borte fra noen eller noe. Tenk hvor på kroppen du er sår for ytterligere mening. Drømmen om å ha sår på kroppen din symboliserer langvarig smerte eller harme over en situasjon eller et forhold. Du er kanskje ikke helt klar til å tilgi eller komme videre. Et sår kan også være en representasjon av en våken livspåminnelse om en feil du har gjort….

…Drømmen om et sår symboliserer skade som du føler har blitt gjort gjennom konflikt eller krise. Følelsesmessige sår. Varige effekter eller konsekvenser du føler av en dårlig situasjon eller et forhold. Det kan også være representasjon av emosjonell skade gjennom sinne eller slåssing. Skyld, sorg, anger eller sinne. Du må kanskje ta deg tid til å helbrede. Tenk på plassering, størrelse og type sår for ytterligere mening….

…Drømmen om blod symboliserer energi eller vitalitet. Det gjenspeiler hvor sunt eller sterkt noen aspekter av livet ditt er. Blod utenfor kroppen er generelt symbolsk for tap av styrke i et eller annet område av livet ditt, mens blod inne i kroppen symboliserer styrke og energi. Negativt reflekterer blod et eller annet aspekt av deg selv eller et område i livet ditt som mister energi eller vitalitet. Enten følelsesmessig smerte, opprør eller situasjon forårsaket av overdreven driv eller oppførsel. Dette vises vanligvis i drømmer som blødning, å se bassenger av blod eller å være dekket av blod. Positivt reflekterer blod vitalitet, styrke og suksess. Du konfronterer problemer, kommer deg frem eller føler deg sterk. Dette kan vises i drømmer som blod fra fiender, blod som strømmer gjennom blodårene dine eller sår som ikke blør. Drømmen om blødning symboliserer et område i livet ditt som mister styrke, kraft og vitalitet. Kroppsdelen som blør symboliserer det området i livet ditt som mister styrke. Drømmen om blødning som ikke vil stoppe kan gjenspeile en traumatisk opplevelse som du har problemer med å komme over. Drømmen om å bli dekket av blod kan representere konflikter i et forhold eller sosial setting. Blodet på deg som gjenspeiler resultatene av kamp, ​​ondskap eller angrep på andre når du prøver å hevde deg selv. Å være dekket av blod kan også representere din følelse av tap, enten din egen av andres. Drømmen om føtter som bløder symboliserer et problem i livet ditt som påvirker ditt moralske fundament, eller prinsipper. Drømmen om å ha blod på hendene gjenspeiler skyldfølelse eller ansvar for dine handlinger. Drømmen om at blod blir helt drenert fra kroppen symboliserer et problem i livet ditt som helt drenerer deg for kraft, styrke eller selvtillit. Drømmen om blod på veggene symboliserer langvarig følelse av tap eller fiasko. Det kan hende du ikke klarer å slutte å tenke på en vanskelighetsgrad du har overvunnet, eller en traumatisk opplevelse du har opplevd. Negativt kan det hende at du ikke klarer å få tankene dine om ditt engasjement i en dårlig situasjon….

…Drømmen om en skade symboliserer følelsesmessig sår eller forlegenhet. Noen kan ha sagt noe som skadet følelsene dine. Føler meg skadet. Alternativt kan skade i en drøm gjenspeile problemer som har oppstått av hastverk i en situasjon. Et tegn på at du må bremse. Det kan også symbolisere en ulykke, ulykke eller uflaks du har opplevd. Skader kan også speile frykten for å bli følelsesmessig såret i det våkne livet. Et ønske om at noen eller noe skal forsvinne. Føler at et område av livet ditt kommer fra hverandre. Muligens et advarselsskilt om at du trenger å bremse eller være mer forsiktig. Dette er vanlig Drømmen om en skade rundt tidspunktet for en sykdom. Dette er veldig sjeldent, men drømmer om skader på bestemte kroppsdeler er rapportert å falle sammen med medisinske problemer for kroppsdelene. For eksempel drømte en kvinne om å bli slått i ribbeina, og fikk deretter medisinsk kontroll dager senere for å oppdage at en av ribbeina hennes hadde blitt brutt uten at hun visste det. En annen mann drømte om å bli spydt i halsen og oppdaget så dager senere at han hadde skjoldbruskkjertelkreft. En kvinne drømte om å få magen angrepet av ulv, og oppdaget så dager senere at hun hadde magekreft. Drømmen om at moren din blir skadet, kan representere følelser om din evne til intuitivt å ta de riktige beslutningene som blir hemmet. Uflaks eller dårlige valg setter deg tilbake. Drømmen om at faren din skulle bli skadet, kan representere forlegenheter som har kommet til deg på grunn av dårlige avgjørelser….

…Drømmen om en parade symboliserer å skryte, eller vise seg frem. En følelse av rettferdighet eller stolthet. Legg merke til at alle andre merker noe om deg. Negativt kan en parade indikere en ~sår vinner~ -mentalitet, være pompøs eller oppblåst med forfengelighet. Det kan også være representasjonen av irritasjon eller sjalusi med noen andre som viser seg. Drømmen om fargen rød på paradeflåter, vogner eller paradeklær kan representere dårlige intensjoner mens du viser frem. Å være slem, gni den inn eller lyve for å få noen til å skade mer….

…Drømmen om et mannlig bryst symboliserer påståelig eller dominerende makt. Du eller et eller annet aspekt av personligheten din som viser at den er kraftig eller viser strøm. Størrelsen på brystet er en indikasjon på hvor kraftig du eller et eller annet aspekt av personligheten din er. Et stort seksuelt ønskelig mannlig bryst symboliserer hvor kraftig eller innflytelsesrik noe du ønsker å ha eller oppleve er over deg. Det kan også være representasjon av vanskeligheter med å mots noe du virkelig liker eller kraftig seksuell lyst. Et stygt eller misformet bryst reflekterer kraften til noe du opplever som kanskje ikke føles bra. Hvor sterkt et ubehagelig aspekt av livet ditt er. Et flatt bryst symboliserer maktesløshet. Et område i livet ditt som er ineffektivt eller impotent. Å ha arr eller tatoveringer på brystet symboliserer vanskelige hendelser eller livstimer som er vanskelig å glemme. Noe ubehagelig du måtte le for å komme dit du er i dag. Vanskelige hendelser eller ofre for å få makt som er vanskelig å glemme. Drømmen om å ha et sår på brystet symboliserer at følelser om at din evne til å bevise at du er kraftig overfor andre blir negativt påvirket. Eksempel: En ung mann drømte om å bli skutt i brystet av en pistol han ikke så. I et våkent liv mens han sov ble en venns bærbare datamaskin stjålet, og vennen angrep ham for å vise seg å være en forferdelig uansvarlig person. Han følte at han ikke lenger kunne bevise sin verdighet som venn….

…Drømmen om å halte mens du går symboliserer et problem som holder deg tilbake eller distraherer deg. Du kan føle deg ute av stand til å uttrykke deg eller lykkes i full styrke. Det kan også være representasjonen av følelsesmessig sår som påvirker din selvtillit….