…Drømmen om svømming symboliserer utforskning av vanskelige følelser. Du prøver å finne ut hva dine problemer er med et relativt nivå av komfort og objektivitet. Svømming kan gjenspeile ditt ønske om å endre eller en stor innsats du gjør for å gjøre noe selv. Sikre deg selv. Drømmer om svømming kan også være representasjon av et ønske om å utfordre deg selv eller utforske muligheter du aldri har utforsket før. Prøver nye ting for deg selv. Svømming i drømmer er vanlig for folk som går gjennom terapi eller som leter etter hjelp eller innsikt i problemene deres. Alternativt kan svømming også være en representasjon av hvor dyktig du er til å komme gjennom en usikker eller negativ situasjon på egen hånd. Holde deg selv ~i spillet~ når du ikke nå hva som vil skje videre. Drømmen om å være en god svømmer symboliserer din dyktighet og tillit til å håndtere vanskelige situasjoner eller veldig emosjonelle øyeblikk. Drømmen om å gjøre ryggslag symboliserer en høy grad av selvtillit ved å navigere i usikre eller negative situasjoner på egen hånd. Føler at problemer er for enkle å håndtere. Negativt kan det være et tegn på at du er for trygg på din evne til å takle problemer eller håndtere vanskeligheter alene. Drømmen om svømmeleksjoner symboliserer våkne livssituasjoner der du lærer å håndtere vanskelige situasjoner helt alene. Det kan også være representasjonen av å lære å finne ut av problemene dine alene. Eksempel: En kvinne drømte om å svømme. I det våkne livet hadde hun bestemt seg for å midlertidig kutte kjæresten sin fra livet for å straffe ham for å lyve for henne. Svømmingen reflekterte følelsene hennes om å leve livet alene mens hun følte usikkerheten om hennes forholds fremtid. Eksempel 2: En mann drømte om å svømme i et basseng med en hai. I det våkne livet kontrollerte han en vanskelig sykdom som legene hadde avskjediget, og som han følte kunne overgå ham når som helst. Eksempel 3: En kvinne drømte om å svømme i et basseng. I det våkne livet var hun usikker og usikker på om en fyr hun likte noen gang vil være sammen med henne. Svømmingen reflekterte hennes uvillighet til å gi opp å prøve å komme nærmere mannen hun likte, mens hun ikke hadde noen anelse om hva hennes fremtidsutsikter var. Svømmingen symboliserer hennes ønske om å ~holde seg i spillet~ mens hun føler at hun var alene….

…Drømmen om at et objekt bryter symboliserer følelser av tap eller fiasko i et eller annet område av livet ditt. Du kan oppleve uønsket endring. En situasjon eller et forhold har vist seg å ikke være så god som trodde det var. Uventet tap. Alternativt kan det å drømme om et ødelagt objekt gjenspeile utdaterte vaner eller være et tegn på at du trenger å prøve noe nytt i livet ditt. Å drømme om en ødelagt gjenstand kan også representere følelser av uforsiktighet eller skuffelse. Drømmen om å ta en pause fra jobben kan representere situasjoner i livet ditt som du kjeder deg eller er følelsesmessig utmattet av. Negativt kan et arbeidsavbrudd reflektere distraksjoner eller være et tegn på at prioriteringene dine ikke er rette….

…Drømmen om bullseye symboliserer ditt forsøk på å nå perfeksjon eller å nå et mål. Din manglende evne til å tenke på noe bortsett fra å gjøre noe perfekt. Negativt kan en bullseye representere følelser av press for å være perfekt. Faren for forlegenhet. Føler at du vil bli lagt merke til svak eller inkompetent hvis du ikke presterer perfekt foran andre….

…Drømmen om å snakke i tunger symboliserer en sterk bekymring med å bli lagt merke til som trofast. Ønsker å bli lagt merke til å gi deg alle til en sak eller tro. Negativt kan det å tale i tunger være et tegn på at du er for bekymret eller besatt av å bli lagt merke til som trofast. Føler at du må prøve for hardt for å imponere andre eller holde et helt trofast utseende. Drømmer om å snakke i tunger er vanlige for religiøse mennesker som opplever angst for å se ut til å være like trofaste som andre mennesker. Det kan også være representasjon av gruppepress å gå den ~ekstra milen~ for å vise andre at din tro er sterk. Det kan også være representasjonen av at du føler deg dum og prøver for hardt å vise din tro for andre. Det kan være best å slappe av den religiøse gløden litt eller slutte å bry deg så mye om hva andre synes om din tro. Eksempel: En kvinne drømte om å snakke i tunger og slå hodet av stuebordet. I det våkne livet følte hun angst for å ikke se ut til å være en sterk nok kristen, og prøvde sitt beste for å behage Gud….

Bokstaven jeg i en drøm symboliserer egoet, drømmerens personlige identitet, uavhengighet, å stå alene eller til og med egoisme.

…Å drømme om folk som snakker om i går symboliserer problemer med fortiden. Noe er annerledes nå, og du tenker kanskje på hvordan ting pleide å være. Du kan angre eller trenger å lære å gi slipp. Å drømme om de faktiske hendelsene i går kan gjenspeile følsomhet for hva som har skjedd eller spenning over det du nettopp har gjort….

…Drømmen om en gaffel i veien symboliserer et veikryss i livet ditt eller en viktig beslutning som du trenger å ta. Det kan gjenspeile dine valg eller ambivalens i en situasjon. Drømmen om et tre midt i en gaffel i veien symboliserer et problem eller en hendelse som tvinger deg til å ta en beslutning….

…Drømmen om å være eller reise til utlandet symboliserer sinnstilstanden din som endrer seg. Stemninger, holdninger eller motiverende faktorer er forskjellige. Et område i ditt liv eller trossystem forvandler eller opplever en midlertidig endring. Landet du besøker symboliserer hvordan din mentale tilstand kan endres. Se temaseksjonen for land for en mer grundig titt på landsymbolikk….

…Å se et rent svømmebasseng i drømmen symboliserer komfort og aksept av negativisme eller usikkerhet i livet ditt. Du har blitt enig med visse problemer, og de plager deg ikke hvis du må tenke på dem. Drømmen om en svømming i et svømmebasseng symboliserer glede av en negativ eller usikker situasjon. Liker å vite hva du gjør er galt eller få glede av å enkelt konfrontere usikre øyeblikk. Drømmen om et svømmebasseng full av avføring symboliserer en bevissthet om negativisme i livet ditt og problemer du har. Du kan også ha en iver etter å takle problemene dine. Drømmen om å eie et helt nytt svømmebasseng symboliserer en ny følelse av kontroll over et område i livet ditt. Føler det godt å vite at du enkelt kan navigere i problemer eller enkelt håndtere hvilke problemer som måtte oppstå på en måte du ikke kunne gjøre før. Eksempel: En mann drømte om å stå ved et svømmebasseng. I sitt våkne liv hadde han avklart til en gammel venn hvorfor han skadet følelsene hans da de var yngre etter at samtalen raskt ble sur etter å ha møtt igjen. Bassenget reflekterte hans komfort når han snakket med den gamle vennen nå som det gamle problemet var blitt behandlet….

…Drømmen om et håndkle symboliserer en situasjon som du vil ~tørke bort~ som om det aldri skjedde. Ikke ønsker å legge merke til hva du nettopp gjorde. Fullføring, en ny start eller ny overgang. Negativt kan et håndkle gjenspeile et behov for å kontrollere følelsene dine eller roe seg ned etter et følelsesmessig utbrudd. Eksempel: En mann drømte om å bli pakket inn i et håndkle etter svømming. I sitt våkne liv hadde kona endelig født en baby. Håndkleet gjenspeilte hans ønske om å komme forbi stresset fra fødselen og gå videre med familielivet. Eksempel 2: En kvinne følte seg ukomfortabel med bare et håndkle på en fest. I det våkne livet var hun ukomfortabel med å diskutere skilsmissen hun for øyeblikket opplevde med venner. Håndkleet gjenspeilte den konstante tilstanden med å prøve å få skilsmissen fullført….

…Drømmen om et indre rør som brukes til svømming symboliserer ditt ønske om å slappe av eller ha det bra å ikke gjøre noe med et problem. Negativitet eller usikkerhet som du føler deg bedre å ikke gjøre noe med. Et tegn på at du har et problem eller et problem som kan trenge mer oppmerksomhet enn du ønsker å gi det….

…Drømmen om pisket krem ​​symboliserer en situasjon i det våkne livet som er så fantastisk at den er perfekt. En perfekt løsning eller perfekt svar. Eksempel: En mann drømte om å se pisket krem ​​i en bolle med råtnende jordbær. I det våkne livet mistet han seksuell tiltrekning mot en kvinne han trodde var perfekt for ham….