…Drømmen om en orm symboliserer svakhet, nedbrytning, skitt og generell negativisme. Følelser om noe som er bortskjemt eller ødelagt. Du kan ha en veldig lav oppfatning av deg selv eller om noen i livet ditt. Alternativt kan det å drømme om en orm gjenspeile en person som er upålitelig eller glatt….

…Drømmen om å snakke i tunger symboliserer en sterk bekymring med å bli lagt merke til som trofast. Ønsker å bli lagt merke til å gi deg alle til en sak eller tro. Negativt kan det å tale i tunger være et tegn på at du er for bekymret eller besatt av å bli lagt merke til som trofast. Føler at du må prøve for hardt for å imponere andre eller holde et helt trofast utseende. Drømmer om å snakke i tunger er vanlige for religiøse mennesker som opplever angst for å se ut til å være like trofaste som andre mennesker. Det kan også være representasjon av gruppepress å gå den ~ekstra milen~ for å vise andre at din tro er sterk. Det kan også være representasjonen av at du føler deg dum og prøver for hardt å vise din tro for andre. Det kan være best å slappe av den religiøse gløden litt eller slutte å bry deg så mye om hva andre synes om din tro. Eksempel: En kvinne drømte om å snakke i tunger og slå hodet av stuebordet. I det våkne livet følte hun angst for å ikke se ut til å være en sterk nok kristen, og prøvde sitt beste for å behage Gud….

Bokstaven jeg i en drøm symboliserer egoet, drømmerens personlige identitet, uavhengighet, å stå alene eller til og med egoisme.

…Drømmen om at et objekt bryter symboliserer følelser av tap eller fiasko i et eller annet område av livet ditt. Du kan oppleve uønsket endring. En situasjon eller et forhold har vist seg å ikke være så god som trodde det var. Uventet tap. Alternativt kan det å drømme om et ødelagt objekt gjenspeile utdaterte vaner eller være et tegn på at du trenger å prøve noe nytt i livet ditt. Å drømme om en ødelagt gjenstand kan også representere følelser av uforsiktighet eller skuffelse. Drømmen om å ta en pause fra jobben kan representere situasjoner i livet ditt som du kjeder deg eller er følelsesmessig utmattet av. Negativt kan et arbeidsavbrudd reflektere distraksjoner eller være et tegn på at prioriteringene dine ikke er rette….

…Drømmen om bullseye symboliserer ditt forsøk på å nå perfeksjon eller å nå et mål. Din manglende evne til å tenke på noe bortsett fra å gjøre noe perfekt. Negativt kan en bullseye representere følelser av press for å være perfekt. Faren for forlegenhet. Føler at du vil bli lagt merke til svak eller inkompetent hvis du ikke presterer perfekt foran andre….

…Å drømme om folk som snakker om i går symboliserer problemer med fortiden. Noe er annerledes nå, og du tenker kanskje på hvordan ting pleide å være. Du kan angre eller trenger å lære å gi slipp. Å drømme om de faktiske hendelsene i går kan gjenspeile følsomhet for hva som har skjedd eller spenning over det du nettopp har gjort….

…Drømmen om å være eller reise til utlandet symboliserer sinnstilstanden din som endrer seg. Stemninger, holdninger eller motiverende faktorer er forskjellige. Et område i ditt liv eller trossystem forvandler eller opplever en midlertidig endring. Landet du besøker symboliserer hvordan din mentale tilstand kan endres. Se temaseksjonen for land for en mer grundig titt på landsymbolikk….

…Drømmen om en gaffel i veien symboliserer et veikryss i livet ditt eller en viktig beslutning som du trenger å ta. Det kan gjenspeile dine valg eller ambivalens i en situasjon. Drømmen om et tre midt i en gaffel i veien symboliserer et problem eller en hendelse som tvinger deg til å ta en beslutning….

…Drømmen om å dø håret eller håret som allerede er farget symboliserer en endring i måten du tenker på. Fargene blir symboler for hvordan du tenker. For eksempel hvis du farget håret ditt blodrødt, vil det symbolisere at tankene dine blir veldig negative. Hvis du farget håret ditt blondt, ville det representere en endring som gjør at du vil legge merke til at du gjør noe annerledes. Se temaseksjonen for farger for en mer detaljert titt på farger….

…Drømmen om en velociraptor symboliserer en kraftig frykt som fungerer sammen med annen frykt for å isolere deg og holde deg fullstendig maktesløs for å konfrontere den. En frykt som påvirker eller sprer seg til hvert eneste område i livet ditt. Eksempel: En tenåring drømte om å bli jaget av en velociraptor. I det våkne livet mistet han håret og gjorde alt han kunne for å skjule det for venner og familie. Velociraptoren reflekterte frykten for å bli oppdaget og miste håret som førte ham til å frykte hver eneste lille sosiale kontakt han hadde….

…Drømmen om en kam symboliserer bevisstheten om at du vil gjøre noe bedre. Du vil gå gjennom elementer som ikke er klare for deg i en situasjon eller et forhold. Drømmen om å pusse eller kamme håret ditt symboliserer å korrigere tanker, holdninger eller meninger angående et problem eller et problem du har i det våkne livet. Du avklarer spørsmål. Alternativt kan det å kamme håret ditt fremheve din opptatthet av utseende eller å se bra ut for noen andre….

…Drømmen om hårtap eller skallet symboliserer å miste tillit, selvtillit eller følelser av å være eller bli maktesløs. Føler deg fortvilet eller frustrert. Drømmen om at håret ditt kommer ut i flekker kan gjenspeile sjokk eller overraskelse over at omdømmet eller selvbildet ditt er i ruiner. Det kan også være representasjon av frykt for permanent forlegenhet. Et tegn på at du kanskje er desperat etter å ta av deg mer forlegenhet. Eksempel: En kvinne drømte om å se håret komme ut i flekker. I det våkne livet var hun frustrert over hvor negativ en kommentar mannen hennes kom om, med vilje å manipulere henne….

…Drømmen om hår symboliserer din tenkemåte. Fargen og stilen på håret symboliserer måten du tenker på. Organisert hår reflekterer en systematisk eller metodisk tenkestil. Rotete eller sammenfiltret hår gjenspeiler selvkritiske eller hysteriske tanker. Blont eller gult hår symboliserer at du merker deg selv eller noen andre som tenker på en bestemt måte. Rødt hår (blodrødt) i en drøm symboliserer negative eller overdrevne tenkemønstre. Du eller et eller annet aspekt av personligheten din som ikke er ekte eller omsorgsfull. Rødt hår kan også være representasjon av løgn, juks, sinne eller å være vond mot noen. Oransje hår (rødhåret, ingefær eller gulrottopp) i en drøm symboliserer en tenkestil som er merkbar eller vanskelig å unngå å legge merke til. Tro, følelser eller situasjoner som det er umulig å stoppe eller unngå. Et område i livet ditt som overvelder fokuset ditt og ikke kan gå ubemerket hen. Mørkegrønt hår symboliserer egoistiske tenkemønstre. Lys lilla hår symboliserer tenkemønstre som er nøytrale eller likegyldige. Mørk lilla hår kan gjenspeile tenkemønstre som er fokusert på å føle total maktesløshet. Ingenting du ønsker skjer. Det kan også være representasjon av veldig mørke og uforsiktige tenkemønstre. Lyseblått hår symboliserer positive tenkemønstre. Det kan også være representasjon av følsomhet. Mørkeblått hår symboliserer ufølsomme eller kalde tenkemønstre. Svart hår symboliserer ubalansert tenkning. Mørke, deprimerte, negative eller overdrevne tanker. Svart hår kan også representere en fryktelig tankegang. Hvitt hår symboliserer balanserte tenkemønstre. Negativ eller usunn tro blir fullstendig renset. Muligens et tegn på selvforbedring eller positiv endring. Hvitt hår kan også representere gode intensjoner. Drømmen om å ha andres hår symboliserer tankene dine eller tankestilen din, er basert på hva kvaliteter, følelser eller minner som skiller seg ut mest om den personen. Det kan også være representasjon av en lignende tankestil til den personen. Drømmen om å spise hår kan representere følelser av avsky eller forlegenhet som du må oppleve eller tenke på andres problem. Drømmen om bugs i håret ditt symboliserer irritasjoner, frustrasjoner eller uønskede situasjoner som du føler deg fast med. Føler meg ikke i stand til å slutte å tenke på noe irriterende. Drømmen om hår som er i brann symboliserer et tankesett som konsumeres av tap eller trussel om tap. Opptatthet av en veldig alvorlig situasjon. Føler at det er ~ingen spøk~ denne gangen. Drømmer om at det skal brenne hår kan dukke opp når du eller noen du kjenner står overfor en forferdelig krise, som for eksempel en kjæres død. Se temaseksjonen for hår for en mer grundig titt på hårsymbolikk….

…Drømmen om pisket krem ​​symboliserer en situasjon i det våkne livet som er så fantastisk at den er perfekt. En perfekt løsning eller perfekt svar. Eksempel: En mann drømte om å se pisket krem ​​i en bolle med råtnende jordbær. I det våkne livet mistet han seksuell tiltrekning mot en kvinne han trodde var perfekt for ham….

…Drømmen om å være på salongen symboliserer et ønske om å imponere andre. Du kan være bekymret for å gi et godt inntrykk på noen andre. Du kan også vurdere å gjøre endringer i vaner, livsstil eller utseende og ønsker at andre skal legge merke til det. Et tegn på at du er selvbevisst om hvordan andre tenker på deg. Negativt kan det hende du prøver for hardt på å imponere noen. Det kan også peke på bedrag eller skjul i noen situasjoner. Hår i drømmer gjenspeiler vanligvis din tenkemåte, og slik at en salong symboliserer ditt forsøk på å forbedre deg selv eller endre dårlige vaner på måter som andre vil legge merke til. Alternativt kan en salong gjenspeile et nytt livssyn. Eksempel: En jente drømte om å få trimmet håret på en salong. I det virkelige liv vurderte hun å endre måten du handlet på en fyr hun likte, slik at han merker henne mer. Hun var generelt sjenert rundt ham og prøvde å snakke med ham mer og ville imponere ham….

…Drømmen om skriking symboliserer sjokk eller vantro på hvor negativ en situasjon i våkent liv er. En skummel situasjon som har overrasket deg. Et desperat behov for å løse et problem. Din følelse av hjelpeløshet og frustrasjon over en situasjon. Alternativt kan du kraftig uttrykke følelser på en eller annen måte som du har blitt undertrykt for lenge. Desperasjon kommunisere med eller komme gjennom noen. Å drømme om å skrike kan også være en representasjon av din oppfatning av andres desperate behov for hjelp. Å drømme om at du ikke kan skrike symboliserer blandede følelser av desperasjon og nytteløshet. Føler at ingenting kan hjelpe deg. Eksempel: En ung mann drømte om å høre et skremmende skrik. I sitt våkne liv ble han sjokkert over å innse at han mistet håret som den gang var vakkert….

…Å pusse eller kamme håret ditt symboliserer å korrigere tanker, holdninger eller meninger angående et problem eller et problem du har i det våkne livet. Du avklarer spørsmål….

…Drømmen om en varmtvannstank symboliserer kraftig negativisme som er konsistent i livet ditt. Problemer som ikke forsvinner eller har en merkbar negativ innflytelse over deg. Negative forestillinger eller følelser som støttes av virkelige problemer som ikke vil endre seg. Et godt støttet eller godt vedlikeholdt problem. En varmtvannstank kan gjenspeile kraftig frykt, traumer eller konsekvenser som du føler at du ikke kan overvinne. Det kan også symbolisere en veldig ressurssterk fiende. Drømmen om at en varmtvannstank blir fjernet fra huset ditt, symboliserer en kraftig frykt eller et problem som er blitt håndtert. Eksempel: En mann drømte om å se en varmtvannstank fjernet fra kjelleren sin. I det virkelige liv hadde han møtt en kraftig frykt knyttet til hans fysiske utseende. På grunn av en sykdom ble håret ødelagt, og etter 10 år tok han endelig hatten av seg offentlig….

…Drømmen om at håret skal glattes tilbake symboliserer en tenkestil eller holdning som er fokusert på å gjøre alt du skal gjøre. Å være på toppen av ting hele tiden. Aldri flau deg selv eller alltid være bevisst på feil. Å sørge for ekstra sikkerhet for at livet ditt eller en situasjon er etter boken. Glatt bakhår kan også være en representasjon av en profesjonell holdning eller en stor bekymring for regler eller rettferdighet….

…Drømmen om Japan symboliserer et tankesett som er følsomt for positivisme. Du kan være nervøs for å ha ting på plass, eller at alt fungerer som det skal. Du vil ikke ha noen problemer eller misforståelser av noe slag overhode og kan være bekymret for at noe kan gå galt. Negativt kan du føle deg presset til å bry deg om at noe er perfekt hele tiden. Japan kan også gjenspeile angst for at folk liker deg eller noe du har gjort. Eksempel: En mann drømte om å være i Japan. I det virkelige liv var han stadig bekymret for at hårtapet hans ville bli verre. Japan reflekterte sitt konstante behov for å sjekke håret for å forsikre seg om at det ikke falt mer ut….

…Å drømme om at du blir jaget symboliserer problemer eller situasjoner som du unngår å møte eller konfrontere. Noe du kanskje føler er umulig å overvinne eller beseire. Du kan føle deg stresset eller truet. Det kan også være representasjon av noe du ikke vil erkjenne. Du kan ha angst, sterk frykt, usikkerhet eller skyldfølelse. Situasjoner du synes er følelsesmessig farlig. Dine handlinger i en jaktdrøm er parallelle med dine våkne livsreaksjoner til press, frykt eller stress. I stedet for å konfrontere situasjonen, løper du vekk fra problemet. Mindre alvorlige drømmer om å bli jaget kan gjenspeile våkne livssituasjoner der du unngår problemer med venner, familie eller kolleger. Alternativt kan det å bli jaget i en drøm være et tegn på at du føler deg presset eller drevet av en følelse av frykt eller fiasko. Unngå forlegenhet for enhver pris. Det gjenspeiler også din desperasjon etter å unngå en alvorlig sykdom. Drømmen om å bli jaget av faren din kan representere din manglende evne til å komme til enighet med å gjøre det du vet er riktig. Det kan også være et tegn på at du unngår en dårlig beslutning du har tatt. Drømmen om å bli jaget av en elefant symboliserer ditt ønske om å unngå en person eller situasjon som har potensial til å bli veldig opprørt over deg. Gjør alt du kan for å unngå sinne, kjefte, bli sparket eller bli brutt opp fordi du ikke gjorde noe. Det kan også være en representasjon av din desperasjon å dekke over noe som du vet vil irritere noen. Drømmen om å bli jaget av en vaskebjørn kan representere at du ønsker å unngå konsekvensene av dårlig oppførsel. Du har kanskje arrogant brutt regler du visste at du ikke skulle bryte og nå ønsker å unngå å bli fanget. Det kan også være en representasjon av ditt ønske om å unngå at noen som du vet bryter reglene eller truer deg med noe ulovlig. Drømmen om å bli jaget av en slange kan representere ditt ønske om total tap, total fiasko eller total forlegenhet for enhver pris. Det kan også representere ditt ønske om å unngå noen du ikke kan stole på i det hele tatt. Hvis du drømmer om å bli jaget av en person, spør deg selv hvilke egenskaper som skiller seg ut mest fra dem. Hår, høyde, rase, ansiktsdrag, klær, holder noe? Påminner de deg om noe? For en liste over andre dyr, se seksjonen om temaer for dyr. Å drømme om at du jager etter noen eller noe annet symboliserer ditt forsøk på å få tak i noe. Et mål som er unnvike deg eller et vanskelig problem som du prøver ditt aller vanskeligste å få kontroll over. Drømmen om noe vakt som jager deg kan gjenspeile angst for problemer som ennå ikke er klare for deg at du unngår. Drømmen om å bli jaget av noe stort eller enormt kan gjenspeile at du unngår problemer du føler er for kraftige eller overveldende til å konfrontere. Drømmen om å bli jaget av noe hårete kan representere din unngåelse av noe upopulært, usmakelig eller ikke etter din personlige smak. Unngå noe som er overdreven på en eller annen måte eller som ikke tar hensyn til dine preferanser. Eksempel: En ung mann drømte om å bli jaget av en mann med et alligatorhode. I det våkne livet mistet han håret på grunn av en sykdom og unngikk å si det til noen for enhver pris fordi han fryktet at de ville le av ham….

…Drømmen om tyggegummi i en drøm symboliserer å føle seg bra å tenke på noe om og om igjen. Det kan også være representasjonen av å ha det bra å snakke om noe gjentatte ganger. Å drømme tyggegummi som sitter fast i håret ditt kan representere hvor forferdelig det føles å aldri slutte å tenke på at noen andre liker å snakke negativt om deg. Vanskeligheter med å få et rykte fra tankene dine. Eksempel: En ung kvinne drømte om å se onde mennesker tygge tyggegummi og le av henne. I det våkne livet la han merke til folk som hatet henne kose seg, og spredte et rykte om henne. Tyggegummiet reflekterte hvor hyggelig hun syntes ryktet om henne var for folket som spredte det….

…Drømmen om en barnehageklasse symboliserer en situasjon eller et problem som du ikke tror du trenger å bekymre deg for ennå. Du vet kanskje at handling eller bekymring vil finne sted på et senere tidspunkt. Å vite at noe vil bli vanskeligere senere. Eksempel: En ung mann drømte om å se en barnehageklasse. I sitt våkne liv hadde han opplevd traumer fra en sykdom som fikk ham til å miste noe av håret. Han skjønte at når skolen var over, måtte han ta av seg hatten for å få jobb. Noe han ikke trengte å gjøre akkurat nå….