…Fargen rød i drømmer symboliserer negativisme, negative intensjoner eller negative situasjoner. I en drøm gjenspeiler det noe negativt om måten du tenker, føler eller handler på. Det kan peke på tanker, følelser eller atferd som er usunne, ubehagelige eller bedragerske. Rødt kan også representere sinne, slåssing, mildhet eller uærlighet. Fargen rød er et tegn på at du er overdreven, umoralsk, uærlig eller opplever noe ubehagelig. Rødt kan også gjenspeile full kunnskap om at du gjør noe du vet er galt. Symbolikken til rødt er basert på den menneskelige oppfatningen av blodets farge, siden blod er noe du bare ser hva noe virkelig ille skjer….

…Drømmen om en hund symboliserer følelsesmessig beskyttelse. Hundens type, størrelse og farge gjenspeiler alt hvordan du velger å beskytte deg mot vanskelige følelser eller konfrontere problemer. Positivt reflekterer en hund følelsesmessig selvforsvar. Hvordan du velger å konfrontere en negativ situasjon mens du holder deg trygg. Noe du kan stole på i deg selv eller i andre for å beskytte deg eller holde problemer i sjakk. Gjenta noe for deg selv for å avverge frykt, sjalusi eller andre menneskers harde ord. En følelsesmessig barriere du setter opp for å beskytte deg selv. Negativt reflekterer en hund tap av selvkontroll over instinkter og oppfordringer. Kraftige seksuelle drifter eller ondskapsfull sinne mot en annen person. Drømmen om en sint hund symboliserer nesten alltid sinne og ondskap overfor andre mennesker. Det kan alltid gjenspeile tap av humør. Drømmen om å bli bitt av en hund kan representere følelser av å bli angrepet, plaget eller truet. Føler effekten av andres ondskap eller territorialitet. Et sammenstøt med dagsordener. Det kan også være representasjon av vanskeligheter med avhengighet. En hund i bånd symboliserer selvkontroll eller å holde instinkter og oppfordringer i sjakk. Drømmen om en død eller døende hund kan representere å gi opp. Du har kanskje mistet noe som gir deg selvtillit eller får deg til å føle deg trygg. Drømmen om å avskjære et hodehode symboliserer handlinger som blir tatt for å hindre noen andre i å tenke selvsikker igjen. Forebygge at noen forsvarer seg eller har noe å stole på. Eksempel: En mann drømte en gang om at hunden ble levert til ham i en kurv. I det virkelige liv sto han overfor alvorlige økonomiske problemer og hadde nettopp tenkt på en plan for å komme seg ut av den. Hunden reflekterte hvordan planene hans ga ham tillit til å stå opp for problemet. Eksempel 2: En person drømte en gang om å se en svart sint hund knurre mot dem. I det virkelige liv snakket de om noen de ikke likte på en veldig sint ond måte….

…Drømmen om et rødt løperteppe symboliserer en vei i livet der du merker deg selv som bedre, kraftigere eller ~positiver~ enn andre mennesker. Negativt symboliserer et rødt teppe arroganse, egenbetydning eller ønsket om å bli beundret eller sett opp til. Positivt kan det hende du søker validering og bekreftelse for dine prestasjoner. Eksempel: En mann drømte om å gå ned en rød løper. I sitt våkne liv ble kunsten hans vist frem og gjort ham mer populær enn andre kunstnere. Eksempel 2: En ung mann drømte om å se noen stå på en rød løper. I sitt våkne liv brukte faren pengene sine til å vise seg frem med alle vennene sine….

…Drømmen om å ha på seg en kjole symboliserer samsvar, vilje eller lydighet. Å ha på seg en kjole kan også være en representasjon av underordning eller å tjene andres behov. Mangel på påståelig kraft eller kontroll. Du er imøtekommende med andres behov eller ikke i stand til å gjøre det du vil. Negativt, iført en kjole er et tegn på at du mangler makt eller kontroll over livet ditt. Du kan ikke diktere vilkårene for en situasjon, ellers ser det ut til at noen andre har kontroll. Alternativt reflekterer en kjole en givende natur eller et kraftig ytre uttrykk for selvet. Drømmen om å se noen andre ha på seg en kjole symboliserer et eller annet aspekt av personligheten din som er kompatibel, lydig eller mangler kontroll. Et område i livet ditt gir deg uten problemer. Drømmen om en seksuelt ønskelig kvinne som har på seg en kjole, symboliserer et ønskelig aspekt av livet ditt som er kompatibelt eller tjener dine behov. Ting som du ønsker skal skje uten problemer manifesterer deg i livet ditt. Negativt kan en seksuelt ønskelig kvinne i kjole gjenspeile dine håp eller ønsker som blir brukt mot deg. Eksempel: En ung gutt drømte om å se en ønskelig jente i en gul kjole. I det virkelige liv begynte en jente å forfølge ham på skolen og til slutt ble kjæresten hans. Jenta i den gule kjolen reflekterte jenta på skolen og gjorde det som trengs for å ha ham som kjæreste. Hennes vilje til å gjøre alt som trengs for å holde ham lykkelig eller være i nærheten av ham. Jenta i den gule kjolen gjenspeiler livet som tilsynelatende gir gutten en ivrig kjæreste. En gul kjole gjenspeiler overholdelse eller underordning som er merkbar eller åpenbar. Alternativt er du klar over et område i livet ditt som uten problemer gir deg bort. En rød kjole symboliserer overholdelse eller underordning som er negativ. En følelse av maktesløshet eller tjeneste for andre basert på uærlige motiver. Det kan også symbolisere en dårlig vane som du har problemer med å kontrollere. Du kan også føle at mangel på kraft du har er totalt urettferdig eller ubehagelig. Alternativt kan en rød kjole symbolisere en person eller situasjon som du har total kontroll over på en måte som er voldelig eller bedragersk. En svart kjole symboliserer ubalanserte, overdrevne eller mørkere sider ved deg selv som mangler kraft eller kontroll. En blå kjole symboliserer deg eller et område i livet ditt som er kompatibelt eller nyttig på en positiv måte. En mørkegrønn kjole symboliserer egoistisk overholdelse. Du eller et område i livet ditt som er underordnet eller nyttig av egoistiske grunner….

…Drømmen om lepper symboliserer invitasjon, eller fristelse. Noe som begynner å interessere deg i å tenke på en bestemt måte eller gjøre noe du liker. Lepper med rød leppestift representerer seksuell fristelse. Vanligvis negativt i perspektiv som seksuell lyst til noen du egentlig ikke bryr deg om. Lepper med rød leppestift kan også være en representasjon av et aspekt av din personlighet som frister deg….

…Drømmen om rød lakris godteri symboliserer glede du får av å leke eller eksperimentere med noe. Drømmen om sort lakrisgods symboliserer glede å være forferdelig eller forferdelig for andre mennesker du leker med. Fornøyelse avledet av å spille eller eksperimentere med noe du ikke får noe personlig utbytte av. Eksempel: En jente drømte om å ha en krukke med rød lakris som satt på en hylle. I det våkne livet hadde hun nettopp mistet jomfrudommen og følte seg bra og ventet å eksperimentere med andre typer sex….

…Drømmen om en brudekjole symboliserer personligheten som velger varighet. Ønsker å gi deg bort til en situasjon eller et forhold for godt. Ønsker en følelse av varighet med et eller annet område av livet ditt. Det kan også være representasjon av hvordan du blir mentalt eller følelsesmessig ~gift~ med visse oppførsler. Alternativt kan en brudekjole gjenspeile følelsene dine av å være gift eller være forpliktet. Negativt kan en brudekjole representere den personligheten som velger å gi seg permanent bort til problemer eller negativ innflytelse. Ønsker det som er ille for deg eller å ødelegge noe om deg selv permanent. Å gi bort integritet, kjærlighet eller godhet permanent. Drømmen om en svart brudekjole symboliserer en overdreven holdning til å ta et permanent valg. Det kan også være representasjon av frykt som motiverer deg til å ta et permanent valg. Du kan føle at du må gjøre noe for alltid. Drømmen om en rød brudekjole symboliserer negative intensjoner som driver et permanent valg. Å lyve, jukse, stjele eller skremme andre for å få noe gjort for godt. Det kan også være representasjon av prioriteringer som er i ubalanse når du tar et permanent valg. Alternativt kan en rød brudekjole være et tegn på at du føler deg fast ved å akseptere en negativ situasjon. Eksempel: En mann drømte om å se en kvinne prøve seg på en brudekjole. I sitt våkne liv var han selvmordstank og vurderte en stor forandring i livet for å gi ham en siste grunn til å leve….

…I motsetning til hva mange tror, ​​er søvnlammelse, eller ~old hag syndrom~ ikke en søvnforstyrrelse. Hele opplevelsen er faktisk en drømmetilstand som symboliserer hvor lammet du er i å våkne livet av problemer, eller negative tenkemønstre du har. Den lammede tilstanden symboliserer din bevissthet om problemer i livet ditt som du er maktesløs til å endre. Den gamle haglen som ofte skyver ned på personens bryst symboliserer et intuitivt aspekt av deg selv som er negativt, men som vet bedre. Denne delen av deg kveler den virkelige indre deg, eller lammer din evne til å utvikle deg i livet på grunn av negative tenkemønstre du ikke ser noen fordel ved å endre. Søvnlammelse er et tegn på at du trenger å begynne å behandle negativisme i livet ditt. Først må du stå opp for frykt når du føler det og ta deg tid til å møte frykten du vet at du har. Deretter må du motstå ønsket om attraktive mennesker og materielle ting som du ikke tror du virkelig kan ha. Du vil også gi opp et behov for å ha noe for enhver pris. Den neste tingen du trenger å gjøre er å begynne å beklage alt galt du noen gang har gjort i livet ditt og ta ansvar for dine handlinger. Så vil du tilgi alle som noen gang har gjort deg feil, og lære å gi slipp på fortiden. Sjalusi, skyld og bitterhet bør også tas opp. Hva alt dette gjør er å hjelpe deg med å rense samvittigheten og øke bevissthetsnivået og bevisstheten om hva du tenker. Dette anbefales også at du begynner å overvåke tankene dine og begynner å spørre deg selv hvorfor du tenker på alt du tenker. Hva motiverer disse tankene eller følelsene? Til slutt vil du kanskje begynne å søke profesjonell rådgivning eller hjelp fra mer erfarne mennesker slik at du kan få nye perspektiver på problemene dine….

…Drømmen om en kurv symboliserer noe i livet ditt som er trøstende eller praktisk. Det kan også være representasjonen av noe i livet ditt som har blitt gjort enkelt for deg. Eksempel: En mann drømte om å se en valp levert til ham i en kurv. I det virkelige liv hadde han fått sparken fra jobben sin, men var i stand til å bruke sin erfaring til å enkelt opprette en ny virksomhet. Hunden i kurven reflekterte hvordan opplevelsen hans gjorde det enkelt for ham å være trygg og håpefull….

…Drømmen om en husky hund symboliserer følelsesmessig beskyttelse som er fokusert på å alltid være forberedt på å takle hvor forferdelig eller urettferdig en situasjon er. Hold deg selv trygg ved å være klar til å takle det verste mulige resultatet. Positivt, du kan beskytte deg følelsesmessig ved å intelligent aldri la dumme ideer eller forslag slappe av for å påvirke deg når du føler det er farlig. Å være merkbart forberedt på vanskeligheter som måtte oppstå. Negativt symboliserer en husky følelsesmessig beskyttelse som er fokusert på å aldri lytte til noen andre. Å være trygg på å tro at andres ideer, kritikk eller oppfordring til endring ikke er viktig å lytte til. Gjør bare det du må gjøre og ingenting annet. Et tegn på at du kan være bekymret for en potensiell feil eller tap som gjør det vanskelig å gjøre det å senke vakta. Å være for forberedt på problemer. Eksempel: En kvinne drømte om å se en husky hund bli til glass og knuste når en bølge av vann traff hunden. I det våkne livet opplevde hun en høy grad av angst for et langsiktig prosjekt som det tok åra å bygge sviktende i siste øyeblikk. Hun følte behovet for å være ekstra våken for å redde prosjektet….

…Drømmen om karamell total tilfredshet eller perfeksjon. En person eller situasjon i livet ditt som helt gleder deg, håndterer alle problemene dine eller er den perfekte løsningen. Noe fantastisk eller som ikke skuffer deg på noen måte. Det kan også være representasjon av person eller situasjon som gjør alt for deg. Eksempel: En mann drømte om en karamellfarget hund. I det virkelige liv opplevde han overveldede økonomiske problemer, og en hobby av ham ga ham en pålitelig mulighet til å unnslippe dem. Hundens karamellfarge reflekterte hvordan hobbyen føltes som en perfekt løsning på alle hans problemer. Hunden reflekterte beskyttelsen han følte fra hobbyen mot økonomisk tap….

…Drømmen om kunstige lemmer symboliserer følelser om å aldri tillate noe å begrense din tro eller følelse av uavhengighet. Du kan ha blitt avskåret fra makt, frihet eller evne og bruker ressursene dine for å overvinne det. Å gjøre hva du kan for ikke å tillate et problem eller en begrensning, stopper deg. Velger å aldri gi opp. Negativt kan et kunstig lem reflektere bruken av ressursene som er tilgjengelige for aldri å møte konsekvenser. Følelser om negative situasjoner eller mennesker i livet ditt som aldri vil gi opp. Det kan også være representasjonen av din negative holdning om å gi opp kontrollen. Eksempel: En mann drømte om at hunden hans hadde et kunstig lem som han tok av og undersøkte kuttet lem. I det våkne livet brukte han smertestillende midler, røyking og alkohol for å forsørge seg følelsesmessig og begynte til slutt å tenke på de virkelige underliggende problemene som forårsaket hans problemer. Den kunstige lemmen reflekterte hans bruk av vanedannende stoffer for å unngå å møte hans virkelige smerte….

…Drømmen om en kiste symboliserer aksept av endring eller tap. Det kan også gjenspeile ideer og vaner som ikke lenger er til bruk og som kan begraves eller oppgis. Du merker kanskje også at noe i livet ditt slutter eller endres til det verre. I en positiv sammenheng gjenspeiler en kiste din vilje til å gå videre. Negativt symboliserer en kiste selvdestruktive tenkemønstre. Drømmen om å bygge en kiste symboliserer en progressiv bevegelse mot et dystert resultat. Du merker kanskje hvordan handlingene dine sakte bidrar til tap av noe slag. Noe du gjør virker ikke. Å finne deg selv inne i en kiste i en drøm symboliserer aksept av nederlag, eller å gi etter for dine problemer. Du kan føle at du ikke kan vinne eller at du aldri kommer til å kunne gjøre noe du vil noen gang igjen. Kister kan også symbolisere tanker om døden. Folk som tenker mye på selvmord eller død, kan se kister i drømmer ledsaget av mye rød farge for å gjenspeile de negative følelsene som er forbundet med disse tankene. Eksempel: En mann drømte en gang om å være inne i en kiste. I det virkelige liv mistet han jobben og følte at det ikke var noe håp for ham. Å være i kisten gjenspeilet hans aksept av nederlag. Eksempel 2: En kvinne drømte en gang om å bygge sin egen kiste. I det virkelige liv følte hun at alle hennes forsøk på å gjenoppbygge et forhold mislyktes. Å bygge kisten gjenspeilte hennes følelser om alle hennes mislykkede anstrengelser for å gjenoppbygge forholdet som gikk mot umuligheten av å gjenoppbygge det….

…Drømmen om en egyptisk stilpyramide symboliserer oppstigning av bevissthet, høyde, progresjon eller å jobbe deg til toppen. Du er klar over din egen fremgang, eller en situasjon gjør at du kan heve deg til et høyere nivå. Drømmen om å klatre i en pyramide symboliserer fremgang eller oppnåelse av et mål gjennom utholdenhet. Drømmen om de egyptiske pyramidene kan symbolisere perspektivet ditt på en situasjon som ikke kan bli funnet ut. Du vet ikke hva du skal tenke på noe som skjer med deg. Føler at noe er både utrolig og tomt på samme tid. Å se rød rødstein på en pyramide i egyptisk stil symboliserer et høyere bevissthetsnivå med negative intensjoner som styrer det. Det gjenspeiler kunnskap eller kraft som blir farlig eller ødelagt. Drømmen om en maya-pyramide symboliserer fremgang eller progresjon som er overraskende. Du kan oppleve en situasjon som er mer kraftfull, fantastisk eller interessant enn du opprinnelig trodde den var. Drømmen om å stå på toppen av en maya-pyramide symboliserer realiseringer eller prestasjoner som er kraftigere eller flottere enn du først trodde. Drømmen om å klatre en mayapyramide symboliserer å jobbe mot mål eller prestasjoner som er kraftigere eller fantastiske enn du tidligere trodde. Eksempel: En ung mann drømte om de egyptiske pyramidene. I sitt våkne liv hadde han møtt en jente på nettet som han likte, men ikke kunne møte i det virkelige liv. De egyptiske pyramidene gjenspeilte følelsene hans om at nettforholdet føltes både utrolig og tomt fordi jenta var både pen og umulig å vite i det virkelige liv….

…Drømmen om en luftballong symboliserer tanker og følelser du har om å ~stige over~ en situasjon. Du blir et større bedre menneske, eller ser på livet på en mer positiv eller selvsikker måte. Det kan også være representasjon av et mer modent eller intelligent perspektiv på en situasjon. Å se en varmluftsballongkrasj symboliserer problemer med tilgivelse, aksept og forståelse av andre. Du kan også falle tilbake i depresjon, pessimisme eller negative tenkemønstre. Drømmen om en rød luftballong symboliserer ~å stige over~ andre på en negativ eller overdreven måte. For eksempel kan man gjenvinne mistet makt i et forhold på grunn av en dårlig mobber, men så begynne å bli arrogant og kuk….

…Drømmen om Bibelen symboliserer dine moralske standarder eller grunnleggende trossystem. Det kan også representere din følelse av sannhet. Alternativt kan det å drømme om en bibel være et forsøk på å søke trøst i at du gjør det rette. Drømmen om en person som ødelegger eller riper bibelen, kan representere et eller annet aspekt av din personlighet som gjør at den vender tilbake til grunnleggende tro eller moralske standarder. Det kan også være representasjon av en person eller situasjon som ikke deler din tro. Føler at noen er ufølsomme med dine standarder eller verdier Føler deg lei av å være helt ærlig. Drømmen om en rød bibel symboliserer et overdreven behov for ærlighet eller å følge visse trosretninger. Det kan også være representasjon av en avvikende bruk av moralsk dogme. Alternativt kan det gjenspeile en stygg holdning om streng tro på Gud….

…Drømmen om en krage symboliserer eierskap eller tilhørighet. Du eller noen andre som kontrollerer noen andre. Det kan også være representasjonen av hvordan du tror du er andres eiendom. Eksempel: En kvinne drømte om å se en rød krage. I det våkne livet følte hun at hun respekterte mannen sin og følte at hun skulle gjøre opp for det ved å bevise at hun tilhørte ham….

…Drømmen om et akvarium symboliserer likegyldighet til noe du merker i livet ditt. Positivt, gjenspeiler det å legge merke til eller være klar over hvordan problemer påvirker livet ditt med liten interesse for å utforske dem. Legg merke til at noe skjer uten å bry seg om det. Negativt kan det gjenspeile mangel på følelsesmessig involvering i problemer du merker noen andre opplever. Det kan også være å være klar over hvordan problemer påvirker deg, men å være uvillig til å konfrontere dem. Rød eller svart fisk inne i et akvarium peker på problemer du merker i deg selv og ikke gjør noe med. Det kan også være representasjon av dårlige vaner eller negative tenkemønstre du merker at du har. Likegyldighet til situasjoner eller vaner som er overdrevne, skumle eller villedende. Eksempel: En ung kvinne drømte om å se et akvarium fylt med hvit fisk som fikk babyer. I det våkne livet la hun merke til at hun ønsket seg en gutt hun likte mens hun ikke gjorde noe med det. Akvariet reflekterte hennes manglende evne til å gjøre noe, bortsett fra å være klar over følelsene hennes mens hun ikke tok noe….

…Drømmen om fargen svart symboliserer ubalanse eller overflødighet. Et negativt tenkemønster eller en negativ situasjon som er merkbart utenfor normale grenser. Svart gjenspeiler oftest negative følelser som frykt eller atferd der det mangler moderasjon. Svart kan også representere en situasjon i livet ditt der det ikke er ~noe positivt~ med det. Svart i drømmer er ofte ledsaget av fargen rød. Når begge fargene kombineres, gjenspeiler dette ofte frykt eller negative intensjoner….

…Drømmen om antikke eller gammeldags biler symboliserer nåværende beslutninger i et område av livet ditt som påvirkes av fortiden eller av nostalgi. Hvis en gammeldags bil er svart eller rød, symboliserer dette at dine tanker og beslutninger blir for påvirket av fortiden, eller går tilbake til usunne vaner eller synspunkter. Du må fokusere mer på hva som skjer nå og fremtiden. Eksempel: En mann drømte om en svart antikk bil på parkeringsplassen sin. I det virkelige liv tenkte han på å være sammen med en ekskjæreste som han hadde et veldig usunt forhold til….

…Drømmen om en foss symboliserer en kraftig eller ukontrollerbar utgytelse av usikkerhet, hindringer eller negative følelser i ditt våkne liv. Du kan kanskje møte mange problemer eller usikre situasjoner på en gang. Drømmen om en rød foss symboliserer en kraftig usikkerhet eller hindringer som kan føles forsettlig, ond eller farlig….

…Drømmen om iskrem symboliserer å trøste deg selv eller vaner du har for å muntre opp fra dårlig situasjon. Noe du gjør for å få deg til å føle deg bedre med noe negativt som har skjedd med deg. Hvordan du velger å trøste deg under en vanskelig situasjon eller skuffelse. Hvordan du følelsesmessig takler noe permanent og ubehagelig. Favorittsmaker kan symbolisere dine foretrukne følelser i et vanskelig eller ubehagelig øyeblikk. Hvordan du liker å føle deg når du trenger å muntre opp. Vurder smaken for ytterligere mening. Rød is symboliserer negative tanker eller intensjoner som du trøster deg med. Et tegn på at du kanskje velger uærlighet, skader andre eller dårlig farlig oppførsel for å muntre deg opp. Røde isdrøm kan også være representasjon av sex eller onani for å føle seg bedre om å miste en kjær. Se temadelen for andre farger. Eksempel: En kvinne drømte om å gå etter is mens hun var på stranden. I det våkne livet hadde hun nettopp sluttet med kjæresten og bestemte seg for å bruke tid sammen med familie og venner for å hjelpe seg selv….

…Drømmen om en sportsbil symboliserer beslutningstaking eller selvkontroll mens du føler deg fri eller kraftig. Det gjenspeiler dine forsøk på å få det du vil ha i livet mens du føler deg i kontroll, i stand og opplever liten motstand. Å oppleve en ulykke med en sportsbil kan gjenspeile et problem eller problemer som gjør at du føler deg mindre kraftig eller mindre kontroll over livet ditt. Det kan også peke på argumenter, dårlige avgjørelser eller arroganse. En rød sportsbil har symbolikken til kraftig negativ beslutningstaking. Vellykket å gjøre det du vil med lite hensyn til moral eller andre mennesker. Et drømmesymbol som er vanlig for rike eller vellykkede mennesker….

…Drømmen om en motorsykkel symboliserer uavhengighet og selvbestemmelse. Du eller noen andre har frihet til å ta valg og gjøre ting på sin egen måte. Drømmen om onde eller dårlige mennesker som kjører motorsykkel symboliserer negative sider ved din personlighet som er fri til å gjøre som de vil. Et tegn på opprør. Drømmen om en rød motorsykkel symboliserer friheten til å gjøre det du vil på en måte som er negativ eller overdreven. For mye fokus på egoet, drømmerens personlige identitet , uærlige intensjoner eller et overskudd av materialisme. Du kan ha mye penger eller makt og er ufølsom overfor alt som kommer i veien for deg….

…Drømmen om en hatt symboliserer humøret eller holdningen din som bare vises for andre. Fargen og stilen på hatten antyder hva slags stemning du er i. Å drømme om en rød hatt kan gjenspeile en holdning som vises for andre som har farlige eller arrogante intensjoner. Viser andre at du vet at du er farlig eller ond….

…Drømmen om en flaske væske eller en drink symboliserer en mulighet til å gjøre noe når du vil. Har en sjanse til å gjøre noe på din måte, kose deg, eller raskt fikse et problem. Drømmen om en tom flaske symboliserer total mangel på muligheter. Du har kanskje brukt opp en mulighet eller føler at ingen vil gi deg en. Svikt kan føles uunngåelig. Det kan også være representasjon av følelser av å vite at du kan gjøre noe når du vil uten å vite hvordan du vil. Eksempel: En mann drømte om å se en rød tom flaske sitte på en hylle. I det våkne livet var han selvmordstank uten å vite nøyaktig hvordan han ville drepe seg selv….

…Drømmen om en ku symboliserer mor, pleie følelser eller et ønske om å bli tatt vare på. Det kan også gjenspeile din pleieinstinkt eller mor til andre. Drømmen om en rød ku kan representere avhengighetsproblemer med noen som får deg til å føle deg bra eller som bryr seg om deg. Du kan ha ~mamma~ -problemer. Et ubalansert behov som skal pleies. Drømmen om en brun ku symboliserer følelser av å være nærende for å avlaste et problem. Hjelp, kjærlighet og omtanke for ditt velvære som hjelper til med å løse eller helbrede problemer. Følelser av at noen er så fantastiske at de bryr seg om alt du føler på en måte som fjerner et problem….

…Drømmen om en fløyte symboliserer en timeout eller pause. En beslutning om å ta en pause eller stoppe bestemt oppførsel. Fortelle deg selv eller noen andre når nok er nok. Eksempel: En person drømte om å se en rød fløyte kastes mens en hvit fløyte satt rundt halsen. I det våkne livet begynte de å ta flere pauser mens de gjorde et veldig stressende arbeid. Den røde fløyta representerte stresset og de negative følelsene forbundet med å aldri ta en pause, og den hvite fløyten symboliserer en mer balansert tilnærming til å komme vekk fra jobben når det skulle bli for mye….

…Drømmen om fisk symboliserer ubevisste tanker eller ubevisste sannheter. Ting du kanskje legger merke til om deg selv eller livet ditt, men ikke helt forstår. Å være klar over noe du ikke fullt ut kan forstå. En subtil bevissthet. Positivt kan fisk gjenspeile verdifull innsikt. Å lære nye ting om deg selv eller som det tidligere var vanskelig å forstå. Negativt reflekterer fisk emosjonelle problemer eller negative følelser som du merker at du har, men nekter å ta alvor. Du kan være klar over at du har et problem, men forstår ikke de underliggende problemene som skapte det. Innsikt som unnslipper deg. Det kan også være representasjon av problemer som er ute i det fri, men ingen vil snakke om. Mennesker som gjennomgår terapi eller kraftig personlig vekst drømmer ofte om fisk som svømmer under vannoverflaten for å symbolisere ny innsikt om seg selv som de prøver å oppdage. Størrelsen på en drømmefisk gjenspeiler hvor viktig eller viktig et spørsmål er. En stor fisk symboliserer noe du vet er viktig, men ikke forstår. En liten fisk kan gjenspeile et lite problem som du har vanskeligheter med å forstå. Blå fisk er positive tanker, rød fisk er farlige, dårlige tanker eller arrogante tanker. Mørkegrønn fisk er egoistiske tanker. Appelsinfisk er problemer som har stor innflytelse over dine nåværende valg. Gul fisk gjenspeiler subtil bevissthet med problemer som du legger merke til at de manifesterer seg i det våkne livet ditt. Noe du ikke kan unngå å legge merke til. Drømmen om å fange en fisk symboliserer å få innsikt eller ny forståelse. Lære noe om deg selv eller hvordan et vanskelig problem fungerer. Å drømme død fisk symboliserer ting du subtilt la merke til som ikke lenger blir tatt hensyn til. Problemer du subtilt la merke til som ikke lenger er viktige eller stoppet. Drømmen om å spise fisk symboliserer total tillit til at et problem har blitt lagt til ro. Du vet at noe aldri vil være et problem igjen. Det kan også være representasjon av et problem du nylig oppdaget at det ble løst permanent. Drømmen om en flygende fisk symboliserer saker du ikke forstår helt, men som vil være involvert i. Positivt kan det gjenspeile manglende erfaring kombinert med iver. Negativt kan det være et tegn på at du beveger deg for fort med noe eller trenger å bruke mer tid på å lære før du forplikter deg alvorlig. Drømmen om en skole med fisk symboliserer kompliserte eller flerfaktiske spørsmål som du er klar over, men ikke vil diskutere åpent. Det kan også være representasjon av en høyere enn normal grad av bevissthet om problemene dine som du mangler klarhet om. Et mangesidig problem som du har problemer med å få innsikt i. Alternativt kan en fiskeskole gjenspeile konformistisk oppførsel eller gruppetankegang som du prøver å lære om. Eksempel: En mann drømte om å se en stor mørkegrønn fisk svømme gjennom luften og støte på ham. I det våkne livet la han merke til seg selv flere ganger og vurderte selvmord, selv om han ikke hadde noen anelse om hvordan han skulle gjøre det. Eksempel 2: En kvinne drømte om å få kastet en fisk på seg. I et våkent liv fortalte en mann som hun var sammen med, ved et uhell at han elsket henne mens han var full, men da var for flau til å diskutere situasjonen åpent. Fisken som ble kastet mot henne reflekterte den ubehagelige måten mannens sanne følelser ble avslørt på, ble diskutert, men fullstendig lagt merke til….

…Fargen sølv i drømmer har symbolikken til intuisjonen, flaks eller tilfeldigheter. Din intuisjon eller interne veiledning hjelper deg å ta valg for å lede deg til det du trenger i livet. Ny innsikt, makt eller frihet oppnådd ved en tilfeldighet. Drømmen om sølvobjekter symboliserer din følelse av intuisjon eller flaks som er knyttet til hva gjenstandene symboliserer. Drømmen om sølvfargede klær symboliserer personligheten som er heldig eller intuitiv. Negative farger med sølv som rød, svart eller mørk lilla kan gjenspeile uflaks at du ikke kan unnslippe. Eksempel: En mann drømte om å se en vakker kvinne i sølvkjole. I det våkne livet hadde han uvanlig hell ved å løpe i jenter han ønsket å date….