…Å se på dine virkelige barn i en drøm symboliserer ideer, vaner eller utvikling som blir oppmuntret. Situasjoner eller aspekter av livet ditt som du vil se kraftig eller blomstre. Det kan også være representasjonen av et aspekt av deg selv basert på den ene tingen som skiller seg mest ut ved det barnet. Hvis du har mer enn ett barn i det virkelige liv, vil hvert barn representere et annet aspekt av livet ditt basert på dine mest ærlige følelser av den gangen. Drømmen om å miste et barn symboliserer følelser av å bli overbelastet eller strukket utenfor grensene. Sjonglerer for mye på en gang eller ~slipper ballen~ med noe fordi du er for involvert i noe annet. Å bli så fanget i mindre detaljer at du glemmer det viktigste. Drømmen om et barn som dør symboliserer et tap eller ubehagelig endring i et område av livet ditt som hadde potensiale. Positivt kan et barns død gjenspeile et voksende problem som endelig er blitt håndtert. Hvis du drømmer om barn som du ikke kjenner igjen, symboliserer det nye ideer, eller situasjoner som blir oppmuntret. Noe man ikke har tenkt på før. Negativt kan det gjenspeile byrder, ansvar eller problemer som må ivaretas. Onde barn symboliserer negative eller ødelagte sider ved din personlighet som blir oppmuntret. Det kan også peke på en dårlig situasjon eller et problem som føles som om det går ut av kontroll eller skremmer deg. Onde barn kan også være en representasjon av barnslig tro eller vaner som går ut av hånden. Alternativt kan barn gjenspeile aspekter av din personlighet som er lekne, småhjertede eller barnslige i intensjonen. Du vil ikke være involvert i noe alvorlig….

…Drømmen om død slektning symboliserer vanligvis et aspekt av deg selv basert på deres rolle i familien eller dine mest ærlige følelser om dem. Det faktum at slektningen din er død i drømmen, har sannsynligvis ikke så mye mening som de ærligste følelsene dine om dem da de levde. For eksempel vil noen som ser en avdød far i en drøm, mest sannsynlig gjenspeile samvittigheten din eller en avgjørelse du tar akkurat som noen som drømmer om faren sin som foreløpig fortsatt er i live. Alternativt kan en død slektning gjenspeile din sorg eller dine følelser med hensyn til deres bortgang. Drømmen om en død slekt som danser mest sannsynlig symboliserer følelsene dine om hvor godt et område i livet ditt trener. Eksempel: En mann drømte om sin døde far. I det våkne livet tok han en viktig beslutning. Hans døde far reflekterte sin samvittighet eller beslutningsevne. At han var død hadde ingen betydning. Eksempel 2: En mann drømte om sin døde bestemor. I sitt våkne liv opplevde han et problem som han hadde tidligere erfaring med. Hans bestemor i drømmen gjenspeiles visdom fra tidligere erfaringer eller ~å ha vært der før.~ Hans evne til å overstyre dårligere dømmekraft. Å være død hadde ingen betydning for symbolikken….

Se betydningen av barn

Se betydningen av Aliens

Drømmen om ryggen symboliserer en byrde, stress eller trykk du føler. Du har muligens hemmeligheter du ikke vil røpe for andre, smertefulle minner eller ansvar som må betales….

…Drømmen om å være død symboliserer følelser av tap eller total fiasko. Hvis døden din får et mer positivt tema, kan det gjenspeile positive endringer eller transformasjon. Drømmen om å se døde mennesker symboliserer aspekter hvis personligheten din som har endret seg helt eller mistet all makt. Det kan også gjenspeile projeksjonen din av andre mennesker som har endret eller mistet makten. Du eller noen andre kan ha opplevd en merkbar endring. Drømmen om å se døde kjære som faktisk døde i det virkelige liv, gjenspeiler sannsynligvis et aspekt av din personlighet basert på dine mest ærlige følelser av dem. Det faktum at de er døde er mest sannsynlig irrelevant med mindre det er den kraftigste kvaliteten om dem. For eksempel, å se din avdøde far mest sannsynlig symboliserer samvittigheten din akkurat som det ville gjort hvis han levde. Hvis kjære nylig har gått bort, eller du har brukt mye tid på å huske dem, kan de representere din sorg eller ditt ønske om å være sammen med dem igjen….

…Drømmen om en sønn som du ikke har symboliserer en følelsesmessig investering eller et håp for fremtiden i en situasjon der du er dominerende, påståelig eller ufølsom. Bestemte beskyttende følelser. Gjør alt du kan for å opprettholde kontroll over en situasjon. Å sitte fast med en beslutning hvor du har en ledende eller kontrollerende eierandel. Bestemme deg for å hevde deg selv eller være aggressiv og lever nå med konsekvensene eller ansvaret av den avgjørelsen. Et utviklende maskulint aspekt av din personlighet eller ditt liv. Drømmen om en sønn du faktisk har i det våkne livet kan representere en situasjon du håper å se lykkes eller trives. Hvis du har mer enn en sønn i det virkelige liv, vil hver sønn representere et annet aspekt av deg selv basert på dine mest ærlige følelser av den gangen. Spør deg selv hvilke egenskaper eller følelser som skiller deg mest ut for sønnen din, og prøv å se hvordan det kan gjelde for en situasjon i det våkne livet. Alternativt kan det å drømme om sønnen din gjenspeile ditt våkne livsforhold til ham. Onde sønner symboliserer negative eller ødelagte sider ved din personlighet som du oppmuntrer. Det kan også peke på en dårlig situasjon eller et problem du støtter. Du kan føle at din egen aggresjon eller selvsikkerhet har vendt deg. Eksempel: En mann drømte om å se sin døde sønn. I sitt våkne liv hadde han mistet sin berettigelse til hjemmeforsikring, noe som bekymret ham veldig. Den døde sønnen representerte den tapte hjemforsikringen som mannen brydde seg om å få tilbake. Eksempel 2: En mann drømte om å se sin eldre sønn som barn. I sitt våkne liv opplevde han at sønnen flyttet ut av huset for første gang. Sønnen som liten reflekterte mannens projeksjon av at sønnen hans gjorde noe nytt med livet sitt….

…Drømmen om en kirke symboliserer behovet ditt for svar på et livsproblem som plager deg. Du trenger innsikt, en løsning eller en slags veiledning om hvilken retning du skal ta, eller hvorfor noe skjer med deg. Du har kanskje nådd et veikryss. Du spør deg kanskje ~Hva skal jeg gjøre med denne situasjonen?~ eller ~Hva skal jeg gjøre livet mitt nå?~ Alternativt kan en kirke symbolisere helheten i din religiøse tro. Hvor trofast du føler deg eller din mening om din tro. Drømmen om kirkekjelleren kan representere et problem, krise eller trostest. Det kan også være representasjon av vanskeligheter eller forferdelighet når du prøver å finne ut hvorfor noe skjer med deg. Eksempel: En mann drømte om å være i en kirke som var i brann og tenkte å stå ved talerstolen ville beskytte ham mens den fortsatte å brenne. I sitt våkne liv døde han av aids, og trodde at han falt tilbake til sin gamle jobb som minister. To uker senere døde han….

…Drømmen om bokser med ting i symboliserer et fagetes helhet. Alt å gjøre med en del av livet ditt. Du kan være fornøyd med en følelse av lukking eller inneslutning du har om noe. Alternativt kan boksene gjenspeile behandlede problemer eller full klarhet om et emne. Negativt kan bokser gjenspeile emosjonell bagasje du ikke gir slipp på. Mye bitterhet, anger eller skyld som du gir for mye vekt på. Drømmen om mange bokser kan representere overbelastning av informasjon eller for mye å tenke på. For mange fag samtidig. Drømmen om en tom boks symboliserer et ønske om å organisere tankene dine eller livet ditt om noe. Du begynner kanskje å lage prosessen med å bli lukket for deg selv. Få orden på et område i livet ditt. Bruke tid på å fjerne fortiden eller et område i livet ditt. Eksempel: En kvinne drømte om å plukke opp kasser i sitt gamle hjem for å ta tilbake til sitt nye hjem. I det våkne livet hadde hun brukt mye tid på å finne ut hvorfor hun ikke ville ha kjæresten sin tilbake. Kassene hun tok med hjem representerte lukkingen over hele utgaven av eksen som hun hadde tenkt på i sin helhet og nå valgte å gå tilbake til sitt nye liv med….

…Drømmen om en boomerang symboliserer forventningene om at noe skal komme tilbake. Mål eller utfall du vil gå tilbake til normalt så snart som mulig. Negativt kan en boomerang gjenspeile et ønske om å avbryte deling eller samarbeid med andre. Alternativt kan en boomerang gjenspeile følelsen av at karma eller intensjoner kommer tilbake til deg….

…Drømmen om et butikkvindu symboliserer følelser om mulige mål eller ønsker som er innen rekkevidde. Å se hva du vil i livet, men føle deg holdt tilbake av noe mindre hinder. Bevissthet om at du kan oppnå noe hvis visse handlinger ble tatt eller visse muligheter byr seg. Negativt kan et utstillingsvindu gjenspeile følelser om å være bevisst holdt unna et mål eller ønske. Føler seg tvunget til å ~smake~ på målene dine uten å noen gang få realisere dem. Det kan også representere en frykt for å iverksette tiltak for å nå dine mål og velge å leve med sjalu ønske. Alternativt kan det gjenspeile overdreven ~vindushandel~ med livsmål og ikke nok handling. For mye å snakke om å gjøre noe uten å være seriøs med det. Ikke å velge å gjøre noe fordi du fortsetter å håpe på at noe skal skje i fremtiden. Drømmen om å knekke et butikkvindu kan gjenspeile livssituasjoner der du velger å ta det du vil med ukonvensjonelle midler. Frustrasjon over å måtte være tålmodig eller oppnå et mål på den ærlige måten. Alternativt kan det å knekke et butikkvindu reflektere pinlige mennesker som flagrer svakheten din i ansiktet ditt ved å stjele kraften deres (slå dem opp, jukse bak ryggen eller ydmyke dem ved å bare skyve dem til side). Eksempel: En mann drømte om å plyndre en butikk ved å knekke vinduene og ta det han ønsket. I sitt våkne liv jobbet han i hemmelighet bak kulissene for å rive av en arrogant forretningspartner som uvitende tok pengene sine og skryte av ansiktet sitt om å måtte vente i årevis for å få dem tilbake. Å bryte vinduet representerte drømmeren som ~knuste~ følelsene av misunnelig ønske en gang for alle ved uventet å ydmyke sin forretningspartner med juridiske problemer og ta alle pengene tilbake….

…Drømmen om en kjendispåtegning kan gjenspeile ditt forsøk på å overbevise deg selv om å gjøre noe du føler er viktigere enn noe annet i livet ditt akkurat nå. Du eller noen andre som prøver å overbevise andre om at noe er mer prioritert enn noe annet. Eksempel: En mann drømte om å se en kjendispåtegning. I det våkne livet fortalte han seg selv at det viktigste han trengte å gjøre i livet for å få tilbake den grådige deadbeat-vennen hans i livet for å få tilbake penger som han gav ham sjenerøst. Han fortsatte å fortelle seg selv at det var det viktigste han måtte gjøre for å få livet tilbake til det normale….

…Drømmen om å bli tiltalt symboliserer følelser av å bli utpekt for gjengjeldelse eller tilbakebetaling. Du kan føle at noen gjør alt de kan for å komme tilbake til deg eller få deg til å få konsekvenser. Det kan også tyde på at du føler at du må jobbe veldig hardt for å forsvare deg eller unngå ansvar for noe. Drømmen om å straffeforfølge noe annet kan gjenspeile ditt forsøk på å få noen til å møte ansvar. Prøver å tvinge noen andre til å ta skylden eller betale tilbake det de gjorde mot deg. Legg merke til hver eneste ting noen du ikke liker, gjorde slik at du kan få dem tilbake eller sette en situasjon i orden. Negativt kan drømmen være et tegn på at du må prøve hardere for å akseptere andre eller motstå å være fordømmende. Du kan være for tøff mot deg selv eller andre….

…Drømmen om et monster symboliserer et aspekt av din personlighet som er forferdelig eller helt urettferdig. Du eller noen andre som bryr seg om at andre føler seg dårlig. Et monster er ofte vår projeksjon av en person eller situasjon som er totalt usympatisk for våre ønsker eller følelser. Barn kan drømme om monstre etter å ha konfrontert foreldre som er strenge eller som mister humøret. Mishandlede barn kan også drømme om monstre. Monsteret kan gjenspeile hvor oppsiktsvekkende eller forstyrrende det er å oppleve den skumle siden til en voksen. En venn, familiemedlem eller sjef som overrasker oss med sin mørkere side. Studenter til veldig strenge foreldre, eller mennesker som er overoppnående, kan drømme om monstre for å reflektere noen eller noe som tvinger dem til å jobbe hardt eller leve med standarder som føles urettferdige eller overdrevne….

…Drømmen om blekksprut symboliserer et aspekt av deg selv som er besittende eller klamret. En person eller situasjon som har flere måter å holde eller påvirke deg på. Det kan også være representasjonen av ditt eget behov for å kontrollere en person eller situasjon på flere måter. Du eller noen andre som ønsker å kontrollere alle små ting en annen person gjør. Overmødring. Positivt kan en blekksprut gjenspeile flere måter å holde og koble på. Eksempel: En mann drømte om å se en blekksprut. I det våkne livet tenkte han på ekskjæresten sin som var veldig trengende og besittende. Blekkspruten reflekterte hvordan hans eks pleide å ha kontroll over den eneste ting han gjorde. Eksempel 2: En ung kvinne drømte om å klatre et blekksprutfjell. I sitt våkne liv prøvde hun sitt beste for å overvinne sin kraftige sjalusi over at kjæresten hennes var rundt andre jenter da han dro på ferie. Blekksprutfjellet reflekterte hvor vanskelig det var for henne å motstå behovet for å vite alt om kjæresten til enhver tid. Eksempel 3: Et lite barn drømte om at moren deres ble til en svart blekksprut. I det våkne livet følte de at moren deres var for kontrollerende og involvert i alle aspekter av livet….

…Drømmen om å lukte andres dårlige ånde symboliserer manglende evne til å lytte til mennesker eller godta visse ideer fordi noe om dem er for lite tiltalende. Glemsomhet om hvor negativ en melding eller idé blir levert. Dårlig, inkompetent eller uinteressant levering av ideer. Ideer som ikke føles riktig for deg. Føler deg frastøtt av en person eller situasjon. Drømmen om å ha dårlig ånde kan gjenspeile et behov for å være mer forsiktig med hvordan du presenterer, formulerer eller leverer ideene dine. En lite tiltalende eller motbydelig presentasjon for andre. En følelse av at du frastøter andre. Tenk før du snakker. Å ha dårlig ånde kan også være en representasjon av angst for din evne til å interessere andre mennesker i dine ideer eller å like deg….

…Å drømme om døden symboliserer forandring. Personligheten eller livssituasjonen din transformerer på godt og vondt. Et område i livet ditt har kommet til en slutt, en æra er over, eller rollene skifter. Du kan også være opptatt av andres død eller sykdom. Alternativt kan død i en drøm gjenspeile fiasko eller tap. Drømmer om død som går i oppfyllelse er utrolig sjeldne. De gjenspeiler mer sannsynlig et behov for å ta forholdsregler for uønskede endringer enn en faktisk død. I en studie hadde personer med hjertesykdom som drømte om død og reiser en mye høyere dødelighet. Å se dårlige mennesker dø i drømmene er et tegn på at problemer har blitt konfrontert. Negative aspekter av personligheten blir overvunnet av positive påvirkninger. Gode ​​mennesker i drømmene som dør symboliserer positive sider ved din personlighet som blir overvunnet av negativ innflytelse. Drømmen om å oppleve din egen død symboliserer følelsen av å se deg selv mislykkes fullstendig. Positivt kan det gjenspeile opplevelsen av å se deg selv gjennomgå en kraftig forandring eller transformasjon. Drømmen om å oppleve din egen død etter å ha hjulpet andre kan være et tegn på at du trenger å revurdere hvordan du håndterer deg selv i det våkne livet. Du kan dumt gi opp for mye av deg selv til andre. Urimelig risiko eller fare for deg selv. Drømmen om å dø mens folk ler av deg symboliserer følelser om situasjoner eller mennesker som er likegyldige eller ufølsomme overfor dine feil. Drømmen om at folk du kjenner dør symboliserer endringer i visse kvaliteter i deg selv som disse menneskene gjenspeiler i deg. Det kan også representere ditt syn på disse menneskene som bukker under for et problem, samt forandringer i deres personlighet eller livsstil. Drømmen om et barn som dør symboliserer et tap eller ubehagelig endring i et område av livet ditt som hadde potensiale. Positivt kan et barns død gjenspeile et voksende problem som endelig er blitt håndtert. Å se foreldrene dine dø i en drøm gjenspeiler manglende evne til å ta positive eller effektive valg. Din far som dør symboliserer din samvittighet eller evne til å ta positive valg som blir kompromittert. Moren din som dør symboliserer at din intuisjon eller evne til å tenke fremover er kompromittert. En død mor kan også være en representasjon av følelser av å bli overveldet av uflaks. Du kan ikke finne svar du ønsker, eller du føler deg uheldig. Foreldrenes død i en drøm er et tegn på at du må revurdere din nåværende livsvei for alvor. Vesentlige eller grunnleggende endringer kan være i orden. Å se en kjæreste dø i en drøm symboliserer et nyttig eller beskyttende aspekt av din personlighet som har blitt overvunnet av et problem. En vane eller situasjon som hadde det beste for deg, er kanskje ikke lenger levedyktig eller har blitt kompromittert. Drømmen om at en ektefelle dør symboliserer et permanent eller sikkert aspekt av deg selv som er blitt kompromittert. En vane eller situasjon som du helt var avhengig av har endret seg. Noe du var vant til kan ha blitt kompromittert. Det kan også være representasjon av et tap av noe i livet ditt som du aldri trodde ville endre seg. Eksempel: En kvinne drømte om at faren døde. I det våkne livet hadde hun sluttet med kjæresten sin. Drømmen reflekterte det metaforiske ~bestått~ av hennes beslutning (far symboliserer beslutningstaking) om å gi kjæresten sin sjanser i forholdet. Eksempel 2: En kvinne drømte om at barnet hennes ble slått og drept i en bilulykke. I det våkne livet hadde hun fått et stort argument med mannen sin om fremtidige planer de hadde sammen som hun følte aldri ville skje nå….

…Drømmen om bønner symboliserer en situasjon i det våkne livet som ikke føles bra å måtte være involvert i det hele tiden. Manglende variasjon eller følelse av tvunget til å gjøre noe for mye. For mye av det gode. Bønner i en drøm kan være et tegn på at du ønsker mer spenning eller interessante alternativer. Negativt kan bønner gjenspeile intens kjedsomhet eller frustrasjon over å måtte vente lenger enn du vil. Drømmen om nyrebønner symboliserer en overveldende følelse av tvungen kjedsomhet eller mangel på alternative valg. Sorgende følelse av at en situasjon er så kjedelig at du blir tvunget til å gjøre det hele tiden. Å sette opp noe kjedelig mens du håper noe annet vil skje. Alternativt kan nyrebønner gjenspeile en kjedelig situasjon som du håper å komme over med så snart som mulig eller vil ha så lite engasjement med som du kan bli. Eksempel: En mann drømte om å få en boks med bønner som han ikke likte. I et våkent liv døde en slektning, og han likte ikke å måtte vente et år på å selge eiendommen….

…Drømmen om ånder symboliserer minner eller problemer som henger igjen fra fortiden. Det kan også være representasjon av minner fra mennesker fra fortiden din. Essensen av hvem noen var. Drømmen om onde ånder symboliserer negative erfaringer eller problemer fra fortiden din som ikke er løst. Drømmen om ånder fra døde slektninger eller venner kan representere dine følelser om deres død. Det kan også være representasjonen av din intuisjon eller framsyn om forestående død. Å drømme om en død elsket kan muligens ikke ha noen tilknytning til deres død i det hele tatt, og bare gjenspeile et aspekt av din personlighet basert på minner eller følelser som skiller seg ut mest om dem. For eksempel, hvis en person drømmer om sin døde far, kan det bare gjenspeile et problem de har med samvittigheten eller beslutningen de tok….

…Drømmen om å se på tv symboliserer en situasjon eller opplevelse du skaper for deg selv eller som du vil observere. En opplevelse eller situasjon som synes er fantastisk eller som å legge merke til at du har. Å se på TV kan også være en representasjon av et visst nivå av kontroll om hvordan en situasjon vil bli. Drømmen om en tv slått av symboliserer en situasjon eller opplevelse du kan ha hvis du vil, men ikke er interessert i. Alternativer eller valg som er tilgjengelige som du har valgt å ignorere eller unngå. Du velger å ikke gå en bestemt rute og i stedet ønsker en mer interessant eller tryggere opplevelse. Eksempel: Et barn drømte en gang om et fjernsyn som var slått av da de i det virkelige liv opplevde foreldrene sine som ble skilt, og valgte å forlate moren. Moren tilbød seg å tillate barnet å flytte tilbake til dem når som helst, men barnet ville ikke. TV-en slått av symboliserer opplevelsen av å bo hos moren som barnet ikke var interessert i å ha….

…Drømmen om barnevakt symboliserer følelsene dine om å ta vare på andres problem. Du kan føle deg lei av livet ditt eller holdt deg tilbake på grunn av andres problemer. Å sørge for at noen dummere eller mer arrogante enn deg gjør ikke saken verre. Det er risikabelt å holde øye med noen du føler. Negativt kan en barnevakt gjenspeile ansvar eller problemer som du føler er blitt dumpet til deg. Føler at du må beskytte eller ta vare på noen som er sårbare fordi ingen andre vil. Alternativt kan en barnevakt gjenspeile følelsen din av å bli overveldet av andres arrogante eller barnslige oppførsel. Rydde opp eller ta vare på en slob i livet ditt. Det kan også være representasjon av følelser av å være underordnet noen med ufortjent makt over deg. Å bli kontrollert av noen bortskjemte. I tillegg kan barnevakt i en drøm gjenspeile dine følelser om å oppdra barna dine i et våkent liv hvis du har noen. Eksempel: En mann drømte om å passe barn. I sitt våkne liv følte han seg kontrollert av en lat bortskjemt far som arrogant kontrollerte ham etter at han betalte alle regningene for at han skulle holde ham gjeldsfri. Familiemedlemmet fortsatte hensynsløs utgifter krever at flere regninger ble betalt. Eksempel 2: En kvinne drømte om at en baby skulle bli satt av for barnevakten hennes som hun ikke ønsket å passe på. I det våkne livet var hun en lærer som begynte å føle at undervisning ikke var den rette jobben for henne. Hun følte seg mer som en barnevakt enn en lærer….

…Drømmen om en dverg symboliserer et aspekt av din personlighet som er liten eller ubetydelig. Følelser om at andre mennesker konsekvent ser dumme ut, er mindre kraftige eller sofistikerte enn deg. Muligens følelsene dine om mennesker eller situasjoner som synes er uviktig. Det kan også være representasjonen av følelsene dine om å være uviktig, hjelpeløs eller ha lav egenverd. Drømmen om å ha sex med en dverg symboliserer en svært hyggelig opplevelse der du føler deg bra og merker en permanent overlegenhet, mer kraft, som du er for god til å miste. Liker å føle at en person eller situasjon alltid ser dum ut å være mindre eller svakere enn deg. Eksempel: En kvinne drømte en gang om å se en mann som hadde dolket henne da hun var barn som dverg. I det virkelige liv begynte hun å behandle traumet til det som skjedde med henne og kom over det. Mannen som ble en dverg reflekterte kraften til de traumatiske minnene som gikk ned. Eksempel 2: En gutt drømte en gang om å se foreldrene sine som dverger. I det virkelige liv trosset han ordrene deres og sluppet unna med det. Dvergforeldrene gjenspeilet hans reduserte syn på foreldrenes makt over ham. Han så på dem som ~pushovers~. Eksempel 3: En ung mann drømte om å beseire dverger på et basketballspill. I det våkne livet var han pinlig for folk på internett med overlegne hackingferdigheter mens de stadig ikke klarte å få ham tilbake….

…Drømmen om en coyote symboliserer følelser om en person eller situasjon som du føler er kaldhjertet. Noen du føler er grusom, egoistisk, uforsiktig eller hjerteløs. Å ta eller være vond og deretter gå videre som om det ikke betyr noe. Ufølsomhet som ikke engang bryr seg om hva den gjorde. Eksempel: En kvinne drømte om å se baby coyoter vokse til voksne. I det våkne livet hørte hun en kvinne si som ønsket at kjæresten hennes skulle dumpe ungen hans slik at hun kunne få ham helt for seg selv. Coyoten reflekterte diskusjonen om egoistisk forlatelse av barn som kvinnen overhørte. Eksempel 2: En kvinne drømte om å stirre på en coyote. I sitt våkne liv var hun vitne til et ondskapsfull argument på Internett der en person sa ting som hun syntes var ekstremt grusomme og uvitende. Denne personen kom aldri tilbake til oppslagstavlen der argumentet fant sted etter å ha kommet med sine endelige kommentarer. Coyoten i drømmen hennes reflekterte den uformelle holdningen som de grusomme kommentarene ble gjort med….

…Drømmen om en rulletrapp symboliserer en situasjon der hver eneste ting gjøres for deg mens du venter på at det skal skje. Noen kan bære deg gjennom situasjonen eller ta vare på alt du trenger. Å gjøre fremgang med letthet. Stigende eller fallende selvtillit. Lite innsats fra din side når du kommer til et annet bevissthetsnivå, eller en ny fase i ditt våkne liv. Å gå opp en rulletrapp symboliserer enkel fremgang. En langsom økning i forståelse eller tillit. Å gå ned en rulletrapp kan symbolisere tilbakegang eller tilbake til gamle vaner. Det kan også peke på problemer og tilbakeslag som sakte kommer ut av kontrollen din. Alternativt kan det å gå ned en rulletrapp reflektere en langsom tilbakevending til normal tilstand….

…Drømmen om en tatovering symboliserer følelsene dine om hvordan du eller noen andre velger å legge merke til eller definere seg permanent. Det kan også være en representasjon av en uforglemmelig påminnelse i livet ditt. Vurder design, farge og plassering av tatoveringen for ytterligere mening. Positivt, en tatovering kan gjenspeile hvordan du føler deg bra som original eller mer interessant enn andre mennesker. Stol på å huske hva du har vært gjennom eller hvor sterk du var. Føler at jeg blir lagt merke til av andre som å ha fått gjennom en større prøvelse. En livsleksjon, vanskeligheter, skuffelse eller traumatisk hendelse som du aldri kan glemme. En opplevelse som har satt et varig inntrykk på deg. Negativt kan en tatovering gjenspeile hvordan du eller andre har det bra å vise seg farlige, risikable eller negative. Liker å se tøff ut eller som at du ikke bryr deg om andres følelser. Føler deg ukomfortabel eller fornærmet av andres lite hensynsfulle oppmerksomhet mot store avgjørelser. Et tegn på at du eller andre kan ha gjort et arrogant valg eller en feil som ikke snart vil bli glemt. Husker du selv eller noen andre som med vilje har vært en tull. Et ønske om å skille seg ut som kan være avskyelig for andre. Alternativt kan tatoveringer i negativ sammenheng gjenspeile din bekymring eller angst for at noe i livet ditt blir lagt merke til permanent. En feil du føler er permanent. Drømmen om tatoveringer på brystet kan gjenspeile deg eller andre som viser seg å være kraftige. Negativt kan en tatovering på brystet gjenspeile atferd som liker å skremme andre for at den nekter å gi tilbake kraft. Nyter å vise seg å være for kraftig over andre. Tatoveringer på bicepsen kan gjenspeile å vise seg på måter som viser at du er sterkere enn andre. Tatoveringer på underarmen kan gjenspeile å vise frem å kontrollere en situasjon. Drømmen om å se en tatovering med trampstempel (over bommen) kan representere følelser om at noen eller noe i livet ditt liker å merke seg at det er lett hele tiden. Føler at noen annonserer sosialt som de alltid vil være enkle å håndtere. Det kan også være representasjon av ubehagelige følelser du har om en person av det motsatte kjønn som gir tydelige signaler av interesse for å date deg hele tiden. Å drømme om at du har en tramp-stempel-tatovering kan gjenspeile din egen glede av å bli lagt merke til å alltid få det du vil fordi du er lettere å håndtere enn andre mennesker. Sosialt annonsere for andre at det ikke er noen utfordring å få deres ønsker fornøyd med deg. Drømmen om fjerning av tatoveringer symboliserer et ønske om å gjenopprette troverdigheten, omdømmet eller det gode navnet ditt. Du kan gi slipp på arrogante overbevisninger eller beklager noen. Å rydde opp i handlingen din, bygge respekt for deg selv eller gjenoppfinne deg selv i et renere bilde. Du har kanskje et større behov for å være opptatt av følelsene fra familie eller venner. Ønsker å glemme eller slette fortiden. Alternativt kan du være klar over at fremvisning ikke er bra for dine eller dine forhold….

…Drømmen om en svart person symboliserer et aspekt av din personlighet som foretrekker å føle seg bra før alt annet. Å prioritere å beholde din lykke eller å unngå sjalusi før alt annet. Ofte en refleksjon av et ønsket tankesett eller en tilstand av mangel. Positivt representerer svarte mennesker å holde håp i live i farlige eller forferdelige situasjoner. Risikerer alt for å holde seg trygt som om ingenting annet betyr noe. Prøver hardt for å oppnå det som anses som umulig. Stiger over når alt er på linjen. Å holde noe fantastisk borte fra et ~drittsekk~ for enhver pris. Negativt representerer svarte mennesker lyst før all rasjonell tenkning. Ønsketanking før realistiske valg. Holde deg selv tilbake fordi du prioriterer for mye å føle deg bra. Du tror kanskje ikke nok på deg selv. Hete eller farlige valg fordi du er for opptatt av å komme videre eller like noe. Det kan også være til glede å søke som er farlig eller risikabelt. Du eller noen andre som setter sine egne følelser foran andre. Svarte mennesker i drømmer kan også gjenspeile følelser om trusselen om totalt tap. Ødelegge deg selv med din egen sjalusi eller overdreven iver. Negativt kan svarte mennesker i en drøm også representere misunnelig ondskapsfullhet eller hevn. Alternativt kan svarte mennesker representere arrogant og unngå å møte problemene dine eller jukse andre for å holde deg borte fra å tape for enhver pris. Desperasjon må du eller noen andre unngå sjalusi. Egoisme som gjør alt for å unngå å miste nummer 1-stedet. En arrogant ~alt eller ingenting~ mentalitet. Svarte mennesker kan representere kraftig sinne eller ufølsomhet hvis du eller andres følelser ikke blir adressert først. Tross eller ond sjalusi fordi du ikke har det bra med å komme deg. Arroganse eller mildhet hvis du ikke fikk seier på noe. Svarte mennesker kan også representere positive sider ved personligheten hvis de er personlige venner eller kjendiser som du forbinder positive egenskaper med. Svarte mennesker kan også være representasjonen av den kulturelle stoltheten som en svart person føler om seg selv hvis rase er et alvorlig problem for dem. Drømmen om å ha sex med en svart person kan representere en våkne livserfaring der du liker å bevise deg selv eller være ustoppelig. Negativt, å drømme om å ha sex med en svart person kan gjenspeile din glede å foretrekke å stenge deg selv fra å vinne for å føle deg bra i stedet. Drømmen om en skallet svart person kan gjenspeile kraftig usikkerhet om å miste når du gjør alt du kan for å holde på. Føler at ingenting i livet bryr seg om deg i det hele tatt når du ikke har noe, men håp. Hvis du drømmer om seksuelt attraktive svarte mennesker, kan dette symbolisere ditt sterke seksuelle ønske om noen du har tenkt på. Det kan også være representasjon av en farlig lokke som er vanskelig å motstå. Hvis du drømmer om å bli ranet av en svart person symboliserer et valg du eller noen andre har tatt for å unngå sjalusi eller forlegenhet som forårsaker et stort problem. Det kan også være representasjon av tap av følelser på grunn av andres misunnelse. Å se på en veldig muskuløs svart person kan symbolisere et kraftig ønske om å føle seg bra som det er vanskelig å overvinne. Du kan ha problemer med å motstå en fristelse eller overvinne andres misunnelse på deg. Historisk sett har svarte mennesker i drømmer vært dårlige varsler og ofte dukket opp før uflaks eller tragedie ville slå til. Dette er fordi de gjenspeiler drømmernes uforsiktig kjøring for å føle seg bra som hindrer dem i å se faren eller risikoen foran seg. For en svart person Drømmen om en svart person kan ganske enkelt gjenspeile et aspekt av deres personlighet der utseende og klær er viktigere symboler. Å drømme om mennesker i ditt eget løp er ikke alltid viktig med mindre andre raser er til stede. Ansiktsdrag, klær eller følelsene du får fra drømmefolket er viktigere. Eksempel: En kvinne drømte at en svart mann skjøt henne i brystet .. I det virkelige liv døde kvinnedatteren i en bilulykke, og hun sørget over døden da gravferdsregningen kom. Den svarte mannen som skjøt henne, representerte sitt ønske om å føle seg godt om døtrene sine ved å kjøpe en dyr begravelse som hun ikke hadde råd til. Skuddet representerte den dyre regningen som ble mottatt. Eksempel 2: En kvinne drømte om å se svarte menn som hun var veldig tiltrukket av. I det virkelige liv hadde hun problemer med å få drømmejobben og kjæresten hun ønsket. De svarte mennene representerte hennes bevissthet om seg selv og fortsatte å være håp om å få jobben og kjæresten, selv om sjansene hennes aldri kom nærmere. Eksempel 3: En ung mann drømte om å se en usikker utseende svart mann som lente seg mot en vegg. I sitt våkne liv var han blakk mens han gjorde alt han kunne for å holde seg økonomisk stabil uten å ville skamme seg selv og be om hjelp….

…Drømmen om en skorpion symboliserer forventningen om smerte eller motgang. En langvarig mulighet for dårlige nyheter eller en krangel. Et potensial for gjengjeldelse eller en trussel som holder deg på spissen. Det kan også være representasjon av en forventning om smertefulle nyheter eller en ubehagelig situasjon. En følelse av å ikke vite når et mistenkt problem endelig skal løfte hodet eller når et ~dødsslag~ vil slå. Drømmen om å bli bitt av en skorpion symboliserer realiseringen av smerte eller motgang du forventet. Det skjedde noe ille som du håpet ikke ville skje. Eksempel: En kvinne drømte om en skorpion som satt på skulderen hennes. I det virkelige liv hadde hun et langdistanseforhold og fryktet stadig at partneren hennes skulle kjede seg og avslutte det. Skorpionen reflekterte hennes konstante følelse av at en smertefull oppbrudd alltid var mulig. Eksempel 2: En ansatt drømte om å se en kunde bli en skorpion. I det virkelige liv hatet den ansatte å håndtere denne kunden og var stadig på spissen fordi de alltid visste at kunden kunne komme tilbake og ødelegge dagen. Eksempel 3: En mann drømte om desperat å drepe en skorpion. I sitt våkne liv slet han med å finne måter å bekjempe en sta infeksjon barnet hadde mens han håpet det ikke ville komme tilbake….

…Drømmen om å være i gjeld symboliserer en overveldende følelse av forpliktelse, kamp eller bekymringer. Det kan også være representasjon av følelser av behov for å bringe restitusjon til en situasjon som du føler deg skyldig i. Føler at du må returnere en tjeneste. Føler at du må respektere noen eller noe. Alternativt kan det å drømme om å være i gjeld representere en situasjon som føles forferdelig fordi du ikke kan gjøre noe du virkelig vil før en situasjon er balansert. Drømmen om ikke å betale tilbake gjelden din kan gjenspeile gremmelse over å måtte respektere en person eller situasjon. Negativt kan det være et tegn på at du er uærlig eller faller tilbake på dine løfter. Å drømme om at andre er gjeld til deg, kan gjenspeile følelser av å være skyldige tjenester, muligheter eller respekt. Negativt kan det være et tegn på at du er bekymret for at noen jukser deg eller aldri holder et løfte. Negativt kan det å ha andre i gjeld til deg være et tegn på at du krever for mye fra andre….

…Drømmen om en quarterback symboliserer et aspekt av deg selv som er ansvarlig for å organisere et forsøk på å få mer innflytelse i en konflikt. Kontrollere eller hjelpe en situasjon for å få tilbake kontroll eller makt på alle måter som er nødvendige. Leder en vanskelig kamp for å oppnå fremgang av noe slag. Positivt kan en quarterback gjenspeile følelser av respekt og selvtillit når du leder en situasjon for å få tilbake makt eller kontroll. Å lede andre til å få gjort en veldig vanskelig jobb. Føler herligheten av godt teamarbeid. Negativt kan en quarterback gjenspeile følelsene dine av å ikke øke innflytelsen riktig i en situasjon. Feil, oversikter, dårlig timing eller feil delegering som har resultert i omvendt momentum eller fremgang. Det kan også være representasjon av en arrogant holdning som føler at den ikke trenger andre mennesker for å få gjort en vanskelig jobb. Dårlig holdning….

…Drømmen om en vannfontene symboliserer mental og emosjonell stabilitet. Du bryr deg ikke om problemer, eller er i stand til å reflektere komfortabelt over dem. Negativitet eller usikkerhet går lett eller lett å kontrollere. Følelsesmessig eller psykologisk kontroll over problemer som det tidligere var vanskelig å tenke på. Hvis fontenen begynner å renne over, eller hvis vannstanden stiger, symboliserer det en tilbakevending til å bry seg om problemer. Eksempel: En mann drømte om å se en vannfontene som nesten ble overfylt før han gikk tilbake til normal. I det våkne livet hadde han å gjøre med angst for et problem han hadde som gikk bort, men etterlot ham litt usikker på at det kunne komme tilbake….