…Drømmen om en penis symboliserer kraft, virilitet og kompetanse. Du eller et eller annet aspekt av personligheten din føles dyktig eller kraftig. Drømmen om å miste penis i en drøm symboliserer emosjonell impotens eller avmakt. Du føler deg helt ineffektiv i noen områder av livet ditt. Drømmen om en stor penis symboliserer deg eller et eller annet aspekt av din personlighet som er veldig kraftig, dyktig eller kompetent. Positivt kan det være et tegn på at du føler deg vellykket eller sterkere enn andre. Negativt kan det gjenspeile problemer eller andre mennesker som har større makt enn deg. Et problem eller konkurrerende aspekt av livet ditt som er for kraftig for deg. Drømmen om din penisblødning symboliserer en svekkende følelse av kraft, evne eller kompetanse. Dine evner, innflytelse eller styrker kan føles som om de sakte går tapt. Å miste respekt, stolthet eller føle seg flau. Hvis en kvinne drømmer om å ha en penis, kan det gjenspeile våkne livssituasjoner der hun hevder seg, tar kraftige beslutninger eller viser andre at hun ikke er lett å presse rundt. For kvinner og homofile menn å se en penis i en drøm, kan det gjenspeile seksuelt ønskelige tanker ditt ønske om å ha noe du liker skje….

…Drømmen om sæd symboliserer et endelig valg, eller en beslutning. Det kan symbolisere motivasjonene eller intensjonene som fører til et endelig valg. Å ha sæd i ansiktet ditt, eller se det på ansiktet til noen andre symboliserer konsekvensene av uproduktive eller negative valg. Noen aspekter av personligheten din har tatt et uproduktivt valg som påvirker deg negativt eller flau….

Se betydningen av Sperm

…Drømmen om å miste en besittelse eller noe du eier symboliserer makt, ressurser eller følelser som du ikke kan ha mer. Du kan oppleve en betydelig livsendring eller nylig måtte slutte å gjøre noe som fikk deg til å føle deg spesiell eller viktig. Drømmen om å miste en konkurranse symboliserer følelser av å ikke være god nok. Du har kanskje mistet en mulighet som du syntes var viktig. Eksempel: En kvinne drømte om mistet vesken. I sitt våkne liv måtte hun gi opp kirkens plikter….

…Drømmen om å satse symboliserer en følelse av risiko du tar i et forhold eller arbeidssituasjon. Det kan også være representasjon av en beslutning du har tatt i en tid med usikkerhet. Negativt, å drømme om å satse kan være et tegn på at du må bruke bedre skjønn og gå forsiktig. Du tar kanskje for stor sjanse eller tar ukloke valg. Alternativt kan et spill i en drøm gjenspeile en høyere grad av erfaring enn andre. En trygg gjetning om at en ny situasjon har odds i din favør på grunn av en tidligere erfaring….

* Se Chased and Escape

Se betydningen av Løgner

…Drømmen om Adam og Eva symboliserer et område i livet ditt der du begynner fra bunnen av, eller trenger å gjenoppbygge livet ditt. Adam og Eva drømmer blir ofte ledsaget av symboler som atombomber eller verdensscenarier. Dette gjenspeiler en kraftig endring i drømmerens liv eller trossystem som krever at de begynner på nytt, eller beveger seg i en ny retning….

…Drømmen om Dr.Jekyll og Mr. Hyde symboliserer ekstrem følsomhet for å holde et løfte eller gjøre det du sa du ville gjort. Vennlighet eller forførelse før du er irrasjonell og arrogant. Det kan også være representasjon av vanskeligheter med ikke å kunne ha noe begge veier. Alternativt kan Dr.Jekyll og Mr.Hyde representere en person du føler var fantastisk før du sjokkerte deg for å være forferdelig. Du kan føle deg sjokkert over at noen er så arrogante eller negative at de liker å skade deg etter at du trodde de var vennen din….

Å bruke en hette og kjole i drømmen, indikerer at du overgår til et høyere nivå i livet ditt. Du er klar til å gå videre til neste trinn….

Å drømme i svart-hvitt symboliserer mangel på spenning eller interesse for livet ditt. Hele livet ditt føles som om det bare går gjennom bevegelsene og ikke nyter skjønnheten i det. Drømmen om å se et svart-hvitt fotografi symboliserer deg minne om en situasjon før en stor endring skjedde. Husker hvor enkelt livet pleide å være. Negativt symboliserer et svart-hvitt fotografi minnet ditt om hvor godt livet pleide å være før noe dårlig skjedde eller før du ble tvunget til å endre din negative oppførsel. Eksempel: En ung mann drømte om å få vist et svart-hvitt-fotografi. I sitt våkne liv ble han tatt for å begå en forbrytelse og prøvde å huske oppførselen sin rett før han ble fanget….

Å drømme om at du kjører på en berg-og dalbane symboliserer hyppige opp- og nedturer i ditt våkne liv. Du opplever en uberegnelig eller uforutsigbar situasjon. En berg og dalbane kan være et tegn på at du trenger å ta et skritt tilbake og balansere deg selv….

…Drømmen om fish and chips symboliserer et ønske om å føle seg bra og legge merke til at et problem er over og uviktig. Nyter stengning i en situasjon og ikke ønsker å dvele ved det. Prøver å ha entusiasme når du går videre. Et drømmesymbol som kan vises hvis du nylig har gått fra hverandre eller er bekymret for å være singel….

…Drømmen om en nattlue symboliserer en situasjon i livet ditt beroliger bekymringer eller gjør det lettere å glemme noe. Avskjedsgave, kondolanse eller oppreisning. Nummen din smerte eller bekymringer bort. Eksempel: En mann drømte at faren tilbød ham en nattlue. I sitt våkne liv døde faren og etterlot ham en million dollar i eiendom akkurat da mannen skulle gå konkurs. Nattluka symboliserte den følelsesmessige nummen av pengene på hans konkurs….

…Drømmen om drikke symboliserer følelser om at en situasjon er helt enkel eller akkurat slik du vil ha den. Drømmen om å drikke drikke symboliserer problemer eller forlegenheter som har oppstått med problemer du følte burde være enkle. Drømmen om å søle en drink på klærne kan representere en skuffelse du må ta vare på eller fortsette å ta til den er løst….

…Drømmen om å drikke vodka symboliserer et ønske om å ha det bra å ikke måtte merke noe. Prøver å kose deg mens du er bevisst blind for et problem. Farlig klar over at du presser grensene. Negativt kan vodka gjenspeile ditt forsøk på å føle deg bra og ignorere problemer. En risiko for å gå overbord og ha det bra å forsømme å ta opp eller diskutere noe viktig. Føl deg bra mens du er klar over deg selv og ignorerer et ansvar. Det kan også være representasjonen av å presse lykken med et forhold. Eksempel: En ung mann drømte om å drikke vodka som til slutt ville få en bombe til å gå av hvis han drakk for mye. I det våkne livet hadde han alvorlige tillits- og forholdsproblemer med en jente han flau og prøvde sitt hardeste for å ha det bra rundt seg mens han ikke vekket oppmerksomhet til problemet. Denne forsømmelsen ødela forholdet….

…Drømmen om å drikke symboliserer total forbruk av en opplevelse. En situasjon der du ~tar alt inn.~ Mye av noe skjer på en gang. Negativt kan drikke væske gjenspeile overflødig eller velge å gjøre noe for raskt. Gjør noe på en gang til skade for deg. Tenk på hvilken væske du drikker for ytterligere mening. Drømmen om drikkevann kan representere fornyelse, regenerering eller restaurering. Velge å komme seg eller gjøre noe for din egen fordel. Helbredelse….

…Drømmen om Wall Street symboliserer våkne livssituasjoner som er svært konkurransedyktige om å beholde makten eller holde seg sterkest. Situasjoner der spørsmålet ~hvem har mest makt akkurat nå?~ eller ~hvem er den største vinneren?~ blir alltid spurt. Føler en følelse av risiko eller fare mens du prøver å være den mest kraftfulle eller imponerende til enhver tid. Wall Street kan også være en representasjon av en ufølsom atmosfære for svakhet eller tap. Svakheter som alltid blir funnet eller snakket om. Situasjoner der du føler at tap, feil eller svakhet i det hele tatt vil gjøre at konkurransen kan dra nytte av deg. Situasjoner der det å ~suge~ eller være under par er skadelig. Eksempel: En mann drømte om å jobbe ved en aksjemegling på Wall Street og se markedet oppleve katastrofale tap. I det våkne livet drev han et nettsted i et meget konkurransedyktig marked i søkemotorene og opplevde en feilaktig søkemotoroptimaliseringsteknikk som ødela hans nettstedstrafikk og flau ham foran konkurrentene. Wall Street-scenen representerte i denne drømmen den konkurransedyktige og følsomme karakteren av søkemotortrafikken på hans virksomhet….

…Drømmen om en mime symboliserer et aspekt av deg selv som er dyktig til å imponere andre med bare følelsen av at noe er ekte. Bevissthet om at du lager forseggjorte fremskrivninger av virkeligheten for å holde andre lykkelige. Positivt kan en mime gjenspeile at andre får det bra når det ikke er noe å vise for det. Trøste andre med historier eller ved å bruke fantasien. Negativt kan en mime gjenspeile skryt eller diskuterte forventninger som har gått for langt. Legg merke til at du lyver hele tiden for å unngå forlegenhet. Føler meg bra å lyve når det ikke er noe å vise for det. Drømmen om å bli jaget av en mime kan gjenspeile frykten for å bli lagt merke til som forfalskning, eller at du vil ~suge~ til noen som har forventninger fra deg. Gjør alt du kan for å unngå å se ut som en taper som forteller løgner for å holde folk like deg. Din frykt for forlegenhet for aldri å være en ekte vinner eller leve ut det diskuterte potensialet ditt….

* Se penis, skjeden

…Drømmen om transseksuelle, eller personer med både kjønnsorganer og kvinnelige organer, symboliserer aspekter av din personlighet som deler både maskuline og feminine egenskaper. Noe kraftig og impotent eller vakkert og ufølsomt. For eksempel, hvis en mann drømmer om en kvinne han seksuelt ønsker å ha en penis, kan det symbolisere hans ønske om at kvinnen er veldig mektig over disse avgjørelsene. Noe som kan tillate den personen i det virkelige liv å kontrollere ham. Transseksuelle kan også representere dine bekymringer eller usikkerheter rundt maskuline / feminine roller eller passiv / aggressiv oppførsel….

…Incest in dreams kan være et vanskelig symbol å definere. Det drømmende sinnet skiller vanligvis ikke mellom det som er moralsk eller umoralsk. Selve sexhandlingen symboliserer sammenslåing av to personlighetstrekk eller kvaliteter. Så sex med foreldre, søsken eller andre familiemedlemmer er oftest bare et symbol for forskjellige personlighetstrekk eller kvaliteter som smelter sammen. Familiemedlemmene er vanligvis som alle andre drømmesymboler … personlighetstrekk basert på dine meninger, følelser eller minner om dem. Hvis du ikke er klar over incestet slik det oppstår i drømmen, og føler at det ikke er noe galt med det, er incest som symbol sannsynligvis irrelevant. Kjønn er det viktigste symbolet. Familiemedlemmet er bare et følelsesmessig vanskelig eller ubehagelig symbol. Sex med foreldre kan gjenspeile en positiv opplevelse du har hatt når du tar et valg. Å være klar over incest i en drøm, å høre snakk om det, eller føle at det er galt symboliserer tabu, eller mangel på aksept for noe. Alternativt kan det hende du har personlige problemer med et familiemedlem du må ta opp. Hvis du har opplevd incest i det virkelige liv, kan du ha problemer med å håndtere det eller undersøke fortiden på nytt. Eksempel: En mann drømte om at faren sakte dyttet penis inn i ryggen. I sitt våkne liv var han bevisst på seg selv om å ta en dårlig beslutning som ville få konsekvenser. Faren hans prøvde å ha analsex med ham reflekterte hans samvittighet eller evne til å ta en avgjørelse som var i ferd med å skru ham over….

…Drømmen om moren din symboliserer din intuisjon eller din interne veiledning. Hun gjenspeiler din evne til å ta avgjørelser som vil påvirke deg i fremtiden, eller hvor godt du tar valg basert på tarminstinkter. Hun gjenspeiler også hvor heldig du føler om tilfeldigheter eller god framsyn. Alt moren din sier i en drøm belyser hva din følelse av intuisjon leder deg mot i livet, eller hvordan du føler om fremtiden din. Hvis moren din er død i det virkelige liv, forblir symbolikken for henne som dukker opp i drømmen sannsynligvis fortsatt som intuisjon. Døde slektninger i drømmer har ofte den samme symbolverdien enten personen er i live eller død. Hvis moren din nylig er død, eller du har brukt mye tid på å huske henne, enn utseendet hennes i drømmen kan gjenspeile hvor mye du savner henne. Hvis moren din gir deg råd i en drøm, kan det gjenspeile din følelse av intuisjon som føler at et bestemt valg er best for fremtiden. Hvis moren din er veldig sint i en drøm, symboliserer det dine negative følelser om skuffelser eller uflaks. I dette tilfellet føler du at du ikke kan ta en pause, eller uflaks ser ut til å bare fortsette å komme mot deg, ettersom valgene dine aldri ser ut til å hjelpe deg. Du kan angre på et valg du har dårlig. Hvis moren din er ond å se i en drøm, symboliserer det følelsen av intuisjon å være negativ og ta negative valg. Dårlige intensjoner for fremtiden. Det kan også være representasjon av følelser om at ingenting du velger noen gang vil ordne seg, eller at du blir fortært av frykt eller uflaks. Hvis du mor er lykkelig i en drøm, symboliserer det et positivt syn på fremtiden eller å føle deg heldigere. Du kan føle at du unngikk noe ille eller brukte virkelig god fremsyn. Hvis din mor er gravid i en drøm, symboliserer det dine valg for fremtiden eller flaks som jobber mot noe. En ny opplevelse, ny idé eller en ny måte å leve på er i ferd med å dukke opp i livet ditt. Drømmen om å myrde moren din symboliserer følelser om å skade din fremtid eller avslutte muligheter. ~Drap~ lykke til eller foreta en drastisk reversering av tidligere beslutninger. Å drepe moren din kan også være en representasjon av følelser om valg eller planer du angrer på, og nå føler du at du må sette en stopper for det. Hvis moren din dør i en drøm, symboliserer det følelsen av å ha mistet følelsen av intuisjon eller konsekvent å ta dårlige valg. Føler at du har dårlig framsyn. Du klarer ikke å løse et problem, komme deg bort fra negative livssituasjoner og problemer du har, er ikke løst. Hvis hun dør, er det veldig sannsynlig at du har sterk frykt eller moralske dilemmaer du trenger å overvinne. Du kan føle en permanent følelse av uflaks, eller at du ikke kan hindre deg i å ta en dårlig beslutning med noe veldig viktig. Eksempel: En kvinne drømte om at moren sa at hun var for feit. I det våkne livet følte hun at hun hadde fått for mye vekt. Moren fortalte henne at hun fikk for mye vekt, reflekterte hennes intuisjon og følte at hun måtte være mer forsiktig med å spise og trene mens hun gikk videre. Eksempel 2: En ung jente har gjentatte mareritt om at moren hennes dør. I det våkne livet følte hun seg ikke i stand til å bestemme seg for hvilket college som var best, og det å gjøre et valg akkurat nå kan gjøre livet hennes bra. Eksempel 3: En mann drømte om å bli trøstet av moren. I sitt våkne liv hadde han en dårlig stoffopplevelse og fortalte seg selv at det ville være en god idé å slutte med stoffer. Mannens mor reflekterte sitt intuitive ønske om å se etter seg selv i fremtiden ved å ta et godt valg å stoppe narkotika. Eksempel 4: En kvinne drømte om å se søsteren trekke liket av moren sin rundt innsiden av et hus. I det våkne livet opplevde hun at søsteren hadde det veldig vanskelig i livet med å overvinne sin avhengighet av narkotika….

…Drømmen om faren din symboliserer samvittigheten din, eller din evne til å ta positive valg, eller velge mellom rett og galt. Han kan også være din projeksjon av ham hvis du har problemer med ham som må håndteres. Alt din far sier i en drøm, vil belyse et problem du trenger å ta et valg om. Vil du stå opp for frykt, eller ikke? Vil du bestemme deg for å fortelle sannheten? Eller vil du velge å gjøre det rette? Hvis din far er sint eller trist i en drøm, symboliserer det følelsene dine eller skuffelsen eller frustrasjonen din over hvordan en situasjon ble basert på et valg du tok. Du tok et feil valg. Å krangle eller slåss med faren din symboliserer en indre kamp i ditt daglige liv med moralsk valg, eller å stå opp mot negativisme i livet ditt. Hvis faren din dør i en drøm, symboliserer det moralsk forfall. Du har mistet evnen din til å ta positive valg, stå opp for problemer, eller er kald og uforsiktig i beslutningene dine. Hvis din far er død i det virkelige liv og dukker opp i drømmen, er han bare et symbol for din samvittighet, med mindre du har problemer med ham fra fortiden din som du ikke har taklet. Alternativt kan faren din i en drøm gjenspeile en farsfigur eller person som har autoritet over deg, for eksempel en sjef. Eksempel: En mann drømte om å se faren snakke med vennen sin. I det virkelige liv diskuterte han om han skulle ringe den vennen på telefon eller ikke. Mannens far representerte valget om å ringe vennen eller ikke. Eksempel 2: En kvinne drømte om å ikke finne sin far. I det virkelige liv føltes hun ikke i stand til å ta et valg å konfrontere folk som behandlet henne dårlig. Kvinnens savnede far representerte hennes bevissthet om hvor umulig det var vanskelig å ta valget om å stå opp mot mennesker. Eksempel 3: En mann drømte om å bite neglene og engstelig prøve å unngå farens kritikk for det. I det våkne livet var han veldig nervøs for ikke å forstyrre sin nye sjef….

…Drømmen om et fødselsmerke symboliserer bevissthet om hvor unikt noe med deg selv eller noen andre er. Følelser om å bli født for å gjøre noe. Et livsformål. Negativt kan et fødselsmerke gjenspeile et problem eller en belastning som du merker bare påvirker deg. Føler at et eller annet område av livet ditt er farget eller forbannet av skjebnen. Eksempel: En mann drømte om å se en pastor med et fødselsmerke på ryggen som ikke visste at fødselsmerket var der. I det våkne livet følte mannen at den lokale pastoren ikke respekterte hvor spesiell hans livsformål var som leder av kirken fordi pastoren var for opptatt av mirakler og materialisme og ikke nok med ansvarlige budskap om veldedighet og hardt arbeid. Det usynlige fødselsmerket reflekterte mannens syn på at pastoren ikke kunne se hvor viktig hans eget livs mål var….

…Drømmen om en havskilpadde symboliserer et aspekt av deg selv som ikke vil ha forstyrrelser i det hele tatt. Ikke ønsker at noen kommer i veien, forteller deg at du tar feil, eller hindrer deg i å helt ha veien. Eksempel: En mann drømte om å se en skadet havskilpadde. I sitt våkne liv var han en åndelig foreleser som gjorde krav på fremtiden som flau ham. Den skadede havskilpadden representerte mannens ønske om alltid å bli respektert mens han ledet andre som ble kompromittert fordi folk stadig minnet ham om feilberegning om fremtiden….

…Drømmen om å sitte på et stadion symboliserer ditt tilskuerperspektiv på et problem som blir konfrontert. Legg merke til hva du prøver å oppnå eller legge merke til hva noen andre prøver å overvinne. Det kan også være representasjonen av din støttende natur mot et problem eller en konflikt. Negativt kan du føle deg som en utenforstående som bare ser på. Drømmen om å spille på et stadion kan gjenspeile andre mennesker som du vet er klar over at du står overfor et problem. Det kan også være representasjonen av hvor støttende du føler andre mennesker er mot deg når du møter et problem. Eksempel: En mann drømte om å sitte på et stadion. I det våkne livet var mannens kone gravid og gjorde mange forberedelser for å føde….

…Drømmen om en sønn som du ikke har symboliserer en følelsesmessig investering eller et håp for fremtiden i en situasjon der du er dominerende, påståelig eller ufølsom. Bestemte beskyttende følelser. Gjør alt du kan for å opprettholde kontroll over en situasjon. Å sitte fast med en beslutning hvor du har en ledende eller kontrollerende eierandel. Bestemme deg for å hevde deg selv eller være aggressiv og lever nå med konsekvensene eller ansvaret av den avgjørelsen. Et utviklende maskulint aspekt av din personlighet eller ditt liv. Drømmen om en sønn du faktisk har i det våkne livet kan representere en situasjon du håper å se lykkes eller trives. Hvis du har mer enn en sønn i det virkelige liv, vil hver sønn representere et annet aspekt av deg selv basert på dine mest ærlige følelser av den gangen. Spør deg selv hvilke egenskaper eller følelser som skiller deg mest ut for sønnen din, og prøv å se hvordan det kan gjelde for en situasjon i det våkne livet. Alternativt kan det å drømme om sønnen din gjenspeile ditt våkne livsforhold til ham. Onde sønner symboliserer negative eller ødelagte sider ved din personlighet som du oppmuntrer. Det kan også peke på en dårlig situasjon eller et problem du støtter. Du kan føle at din egen aggresjon eller selvsikkerhet har vendt deg. Eksempel: En mann drømte om å se sin døde sønn. I sitt våkne liv hadde han mistet sin berettigelse til hjemmeforsikring, noe som bekymret ham veldig. Den døde sønnen representerte den tapte hjemforsikringen som mannen brydde seg om å få tilbake. Eksempel 2: En mann drømte om å se sin eldre sønn som barn. I sitt våkne liv opplevde han at sønnen flyttet ut av huset for første gang. Sønnen som liten reflekterte mannens projeksjon av at sønnen hans gjorde noe nytt med livet sitt….

…Drømmen om fisk symboliserer ubevisste tanker eller ubevisste sannheter. Ting du kanskje legger merke til om deg selv eller livet ditt, men ikke helt forstår. Å være klar over noe du ikke fullt ut kan forstå. En subtil bevissthet. Positivt kan fisk gjenspeile verdifull innsikt. Å lære nye ting om deg selv eller som det tidligere var vanskelig å forstå. Negativt reflekterer fisk emosjonelle problemer eller negative følelser som du merker at du har, men nekter å ta alvor. Du kan være klar over at du har et problem, men forstår ikke de underliggende problemene som skapte det. Innsikt som unnslipper deg. Det kan også være representasjon av problemer som er ute i det fri, men ingen vil snakke om. Mennesker som gjennomgår terapi eller kraftig personlig vekst drømmer ofte om fisk som svømmer under vannoverflaten for å symbolisere ny innsikt om seg selv som de prøver å oppdage. Størrelsen på en drømmefisk gjenspeiler hvor viktig eller viktig et spørsmål er. En stor fisk symboliserer noe du vet er viktig, men ikke forstår. En liten fisk kan gjenspeile et lite problem som du har vanskeligheter med å forstå. Blå fisk er positive tanker, rød fisk er farlige, dårlige tanker eller arrogante tanker. Mørkegrønn fisk er egoistiske tanker. Appelsinfisk er problemer som har stor innflytelse over dine nåværende valg. Gul fisk gjenspeiler subtil bevissthet med problemer som du legger merke til at de manifesterer seg i det våkne livet ditt. Noe du ikke kan unngå å legge merke til. Drømmen om å fange en fisk symboliserer å få innsikt eller ny forståelse. Lære noe om deg selv eller hvordan et vanskelig problem fungerer. Å drømme død fisk symboliserer ting du subtilt la merke til som ikke lenger blir tatt hensyn til. Problemer du subtilt la merke til som ikke lenger er viktige eller stoppet. Drømmen om å spise fisk symboliserer total tillit til at et problem har blitt lagt til ro. Du vet at noe aldri vil være et problem igjen. Det kan også være representasjon av et problem du nylig oppdaget at det ble løst permanent. Drømmen om en flygende fisk symboliserer saker du ikke forstår helt, men som vil være involvert i. Positivt kan det gjenspeile manglende erfaring kombinert med iver. Negativt kan det være et tegn på at du beveger deg for fort med noe eller trenger å bruke mer tid på å lære før du forplikter deg alvorlig. Drømmen om en skole med fisk symboliserer kompliserte eller flerfaktiske spørsmål som du er klar over, men ikke vil diskutere åpent. Det kan også være representasjon av en høyere enn normal grad av bevissthet om problemene dine som du mangler klarhet om. Et mangesidig problem som du har problemer med å få innsikt i. Alternativt kan en fiskeskole gjenspeile konformistisk oppførsel eller gruppetankegang som du prøver å lære om. Eksempel: En mann drømte om å se en stor mørkegrønn fisk svømme gjennom luften og støte på ham. I det våkne livet la han merke til seg selv flere ganger og vurderte selvmord, selv om han ikke hadde noen anelse om hvordan han skulle gjøre det. Eksempel 2: En kvinne drømte om å få kastet en fisk på seg. I et våkent liv fortalte en mann som hun var sammen med, ved et uhell at han elsket henne mens han var full, men da var for flau til å diskutere situasjonen åpent. Fisken som ble kastet mot henne reflekterte den ubehagelige måten mannens sanne følelser ble avslørt på, ble diskutert, men fullstendig lagt merke til….

…Drømmen om friske eller uåpnede egg symboliserer potensialet for at noe nytt kan skje. Kreativt potensial. Drømmen om sprukne eller åpne egg symboliserer handling som blir tatt eller noe som endelig skjer. Fødsel. Drømmen om å spise egg symboliserer nærhet. Tillit til at noe kommer til å skje. En situasjon eller opplevelse som du vet er ustoppelig. Negativt kan det gjenspeile ditt behov for å akseptere konsekvensene av dine handlinger. Hvis eggene er kryptert, kan dette gjenspeile en forpliktelse på et grovt sett. Manglende viktighet føltes for en situasjon som begynner å skje. Eksempel: En mann drømte om bestemoren sin som serverte ham kokte egg. I det våkne livet tvang bestemor mannens late far til å endelig begynne å rense hagen sin. De kokte eggene reflekterte nærhet til rengjøringen som skulle skje….