…Drømmen om at et objekt bryter symboliserer følelser av tap eller fiasko i et eller annet område av livet ditt. Du kan oppleve uønsket endring. En situasjon eller et forhold har vist seg å ikke være så god som trodde det var. Uventet tap. Alternativt kan det å drømme om et ødelagt objekt gjenspeile utdaterte vaner eller være et tegn på at du trenger å prøve noe nytt i livet ditt. Å drømme om en ødelagt gjenstand kan også representere følelser av uforsiktighet eller skuffelse. Drømmen om å ta en pause fra jobben kan representere situasjoner i livet ditt som du kjeder deg eller er følelsesmessig utmattet av. Negativt kan et arbeidsavbrudd reflektere distraksjoner eller være et tegn på at prioriteringene dine ikke er rette….

…Drømmen om å gå symboliserer langsom og jevn fremgang i en livssituasjon. Vurder destinasjonen og omgivelsene for ytterligere mening. Drømmen om å gå på et fortau gjenspeiler din selvtillit og jevn fremgang. Du ~vet det~ når du fortsetter med noe. Å drømme om at du har vanskeligheter med å gå symboliserer stadige problemer som bremser deg eller holder deg tilbake. Det kan også være representasjon av et irritasjonsmoment eller en hindring som distraherer deg. Det kan også være representasjon av usikkerhet som stadig dukker opp. Å drømme om at du r på lufta symboliserer at du tar deg tid med suksess og prestasjoner. En bekymringsløs holdning når du beveger deg i ditt eget tempo og gjør hva du vil. Tillit eller følelse av uovervinnelig. Å oppnå mål med relativt letthet. Drømmen om å våkne på vann symboliserer jevn fremgang eller tillit i møte med usikkerhet eller negative situasjoner. Du er ikke redd for å bukke under for et problem i det hele tatt og takler det sakte på dine egne premisser. Det kan også være representasjonen av livet som er så positivt at du ikke bryr deg om en negativ situasjon i det hele tatt. Eksempel: En mann drømte om å gå på et fortau. I det våkne livet var han i ferd med å bygge en internettvirksomhet og hadde til slutt landet sin første betalende annonsør. Vandringen reflekterte hans jevne fremgang og tillit økonomisk da han fortsatte å bygge sin lille virksomhet….

…Drømmen om å miste en besittelse eller noe du eier symboliserer makt, ressurser eller følelser som du ikke kan ha mer. Du kan oppleve en betydelig livsendring eller nylig måtte slutte å gjøre noe som fikk deg til å føle deg spesiell eller viktig. Drømmen om å miste en konkurranse symboliserer følelser av å ikke være god nok. Du har kanskje mistet en mulighet som du syntes var viktig. Eksempel: En kvinne drømte om mistet vesken. I sitt våkne liv måtte hun gi opp kirkens plikter….

Se betydningen av Løgner

…Drømmen om å satse symboliserer en følelse av risiko du tar i et forhold eller arbeidssituasjon. Det kan også være representasjon av en beslutning du har tatt i en tid med usikkerhet. Negativt, å drømme om å satse kan være et tegn på at du må bruke bedre skjønn og forsiktig. Du tar kanskje for stor sjanse eller tar ukloke valg. Alternativt kan et spill i en drøm gjenspeile en høyere grad av erfaring enn andre. En trygg gjetning om at en ny situasjon har odds i din favør på grunn av en tidligere erfaring….

* Se Chased and Escape

…Drømmen om å være barbeint symboliserer sårbarhet for negativ påvirkning eller mangel på forberedelse. Situasjoner i livet ditt som åpner for korrupsjon eller utfordringer du ikke er klar for. Det kan også være en åpen holdning til å endre verdiene dine. Negativt kan det å være barbeint gjenspeile et tap av prinsipper, integritet eller moral. Det kan også være representasjon av lav selvtillit eller mangel på selvtillit. Å ha uformell sex. Positivt kan bare føtter gjenspeile en vilje til å endre kjernetro. Eksempel: En mann drømte en gang om å gå barbeint med kjæresten sin da han måtte stoppe fordi vinstokker vokste ut av foten hans og smertene var uutholdelige. I det virkelige liv hadde han nettopp forlovet seg fordi kjæresten hans var gravid. De bare føttene gjenspeilet hans opprinnelige mangel på bekymring for en alvorlig forpliktelse til kjæresten sin mens han hadde sex med henne. Smertene fra vinstokkene i foten hans reflekterte følelsene hans om at kjærligheten til kjæresten hans ble for alvorlig til å aldri gi henne opp nå som hun var gravid og alle visste om det….